İhanet (birdaha nasil guvenirim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence siz kendinizi kandırıyorsunuz. Yok eşiniz pişmanda yok gözümün içine bakıyor da, önceden de pişmanlık belirtileri göstermiş de , alnından öpmüş de, farkındamısınız bilmiyorum ama siz yakalayana kadar resmen canımlı cicimli devam ediyorlarmış, yakalamışsınız önce size deli damgası vurmuş, hayal görüyorsuna getirmiş, olmamış araya aileyi koymuş, şuan kocanızın tek derdi var sizi ondan yanında tutuyor, olayın üstünün örtülmesi, bu olay ortaya çıkarsa millete rezil olur, kadının kocası bu adamı öldürse haklı adam peşine düşer, belki kardeşinin yuvası dağılır, kadın büyük ihtimal üzerine kalır, bu olay telefon kayıtlarından falan bir şekilde ispatlanırsa donuna kadar alırsınız mahkemede, adam size iki ağlamış sizde yemişsiniz, kocanız şuan sadece bekliyor aradan biraz zaman geçsin sizin atamadığınız tekmeyi o atar size suçluda siz olursunuz merak etmeyin, çünkü kocanıza affetmenize rağmen kendinize yediremediğinizden eskisi gibi olamıyorsunuz ve boşanma davası açtığında gidip kadının kocasına bile anlatsanız, iftira atıyor, öyle olsa hemen barışırmıydı diyecekler ve asıl o zaman inanmayacak adam size, aileside belli ki o yüzden uzak duruyor, yoksa pişman adam yedim bir halt diyip ailesinin önünde gururunuzu kurtarır, mahkemede bu bile bir delil, adam iftiralarla ailem uzaklaştı bile diyebilir, bakın kocanız sizi bir anlık zaafla aldatmamış, resmen kadınla sevgili olmuş siz uyanmasanız baya baya devam edeceklermiş, öyle birbirlerine heber verme moduna bile geçmişler evli gibi siz hala kendinizi avutuyorsunuz, burada aldatılan evli kadınların en büyük açmazı bu zaten; koca sevgili yapar karısı yakalar, boşanmayı gözü almaz ama kocasının yüzüne vurur durur, sanırki kocası aşkından katlanıyor, adam orada aslında malını statüsünü, saygınlığını koruma peşinde, yoksa aşık olan hiçbir adam başkası ile sevgili olmaz, aldatılan kadında güya gururunu kurtarmak için bunu kocam bana aşık pişman olarak görür, ama adam aldatmada kaybedeceği maddi varlık tehlikesi geçer geçmez o açar boşanma davasını, ya da karısına ağır bir şekilde resti çeker, çünkü kadın aldatmayı ispatlasa bile af olduğundan adama suç yüklenmez, zaten çoğu durumda paranoya olarak algılanır etraf tarafından , madem öyle neden boşanmamış derler, kadınlarda dizini dövmekle yetinir bol bol.

Ne iğrenç bir durum. Keşke daha sert durup eşinizi doğduğuna pişman etseydiniz. Miletin ne düşündüğünün ne önemi var siz mutsuzken. Resmen kendi hapisanenizi örmüşsünüz. Aileniz eski kafalı tamam ama sizde duymak istediğinizi duymuşsunuz. Zaten affetmek istediğinizden bahaneniz olmuş.
Eşiniz bir daha yapmayacak diyelim ki siz yine de bu ihanetle yaşayabilecek misiniz?
Bence şuan bir iç savaş veriyorsunuz. Umarım içinizdeki gururlu kadın kazanır.

Sabirla yuvâma cocuklarima sahip cikmakla affetmenin dogru bir karar oldugunu zaman bana gosterdi Simdi kocam cok daha iyi .Beni burada asip kesiyorlar ama sabrimin sonu guzel oldu
Tek bir sorum olucak cidden ama meraktan sorucam eğer sen eşini aldatsaydin kocan olacak o pir u pak adam sana neler yapardi gercekten cevapla ama bunu bi düşün.
Ve ayrıca adam seni aldatmis sana sadakatsizlikte bulunmus ve nerdeyse herife madalya takicaksin neye sabrettin bir turlu anlamadim ben hani aklim almiyor .
8 senelik evli 2 de bebem var şiddet ve aldatma çok ama cok netim esime ilk görüştüğümüzde söyledim hissedersem gorursem sorgusuz sualsiz bitiririm ardima da bakmam belki de ben bu kadar net oldugum için anlayamiyorum neye sabrettigini adam ihanet ediyo sabredip yuva kurtarmak ne biliyim

Bu ac köpek erkeklerin Allah bir tarafını doyursun. Evinde karın var milletin karısına aşkım canım diyorsun. Aşk lazımsa evde var seks lazımsa evde var. Her bok evde var zaten. Neyin heyecanı neyin farklılığını arıyorsun be mübarek. Bu yıl o kadar çok ihanet duydum ki cevremde burada kendimde. Insanlara güvenim sıfıra yakın.

konu sahibi şeyi hiç merak ettin mi
sen yakalamasan ne zaman pişman olacakmış mesela
Yakalanmadan once zaten alnından öpmüş konu sahibini mahcup mahcup bakıyomus ozamandan pısmanmıs daha.... Konu sahıbı oyle demisti bu soruya cevap olarak.

Şu yorumun alnı olsa da öpsek

ya sen başkasına dokunabilir miydin eşini severken
bi otur düşün bakalım

ha o kadına ve eşinin ailesine inat o istediği çocuğu da yapmayı unutma
iki çocukla eşim yine aldattı beni diye konu açtığında kolay tanıyalım seni

Şu yorumun alnı olsa da öpsek
Mesleki tecrübe sadece yüzlerce çift gördüm böyle. Ama avukat olarak söyleyince kadına sanki müvekkil kaçmasın diye gaz veriyor gibi geliyor ama öyle değil malesef, böyle düşünüp boşanma davası açmadan ya da açtıktan sonra kocalarının iki sözüne kanıp aman çok aşık, çok pişman, çocukta babaya çok düşkün, bir şans diyip vazgeçiyorlar ama istisnalar olmakla beraber, iki yılı dolmadan geri geliyorlar, ama kendi haklarını almayı imkansız kılıyor ya da çok zora sokuyorlar. O yüzden bu konuda uzun uzun yazdım. Cidden üzülüyorum. O yüzden bu olaylarda kadınlar mutlaka hukuki yardım alsınlar, dava açmasalar bile en azından bu affın onlara ne getirip ne götürdüğünü anlamalarına yardımcı olur.

yapmadığımızı ne biliyorsunuz
gözlerimin önünde ev sahibinin gelininin elini tuttu o gece terkettim
sekiz yıl sonra evli iki çocuk sahibi olduğunda beni arayıp özür diledi
ve söylediği şey YAKALAMASAYDIM ONUNLA BERABER OLACAĞIydı
çünkü her erkek fırsatını bulunca yapar dedi
seni asla bırakmam ama o firsatı değerlendirirdim dedi
iki iki daha dört
aldatan insan bir daha aldatır
bi kere seven insan zaten aldatmaz başkasına bakmaz görmez dokunmaz dokunamaz

ya bu çocuk babaya düşkün de baba niye düşünmüyor bunu
aldatılan kadın
yuvayı düşünen kadın
çocuğu düşünen kadın
vallahi erkek olmak varmış

o eltiyide kardrsinide soyunda sopunuda yollardim ya sen neden af ettin yaptiklari yanina kar mi etsin baskasuna askim deyip sonra senin yaptigin yemegi yiyecek bb ..k yesin

ya bu çocuk babaya düşkün de baba niye düşünmüyor bunu
aldatılan kadın
yuvayı düşünen kadın
çocuğu düşünen kadın
vallahi erkek olmak varmış
Burda bile o kadar çok var ki, ben kimsenin yuvasına ah etmiyorum, adamın kocasını elin kadınına ben göndermiyorum, kadına o acıları ben yaşatmıyorum ama kadın burada mantık çerçevesinde mesleki bilgiye dayalı yorum yaptığım için yuva bozucu olmakla bizi suçluyor. Kocasına etmediği ahları bize ediyor.

Yaparsa zaten yapsin sknti yok ben asla olmam dedim zaten boyle bisey yapcksan benden bosan ondan sonra ne bok yersen ye diye
yani yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum
peki neden sizden boşanmadı yapmadan
madem hatasını görünce affetmeyeceksiniz ee gördünüz işte
neyin avunması insan bakın kadın demiyorum insan kendine bunu neden yapar
ihanet sex değildir arkadaş
arkadan vurulmaktır güvendiğin insanın sana yalan söylemesi seni aptal yerine koyması seni önemsememesi öğrenince yaşayacağın acıyı umursamaması seni o kadarcık bile sevmemesidir,hele yüzyüze geldiğin tanıdığın insanla bunu yapması hiç mi aklına gelmiyor arkandan neler konuştular yüzüne bakıp arkanı dönünce seninle nasıl dalga geçtiler,adam seni deli yerine koyup halisünasyon görüyorsun diyor daha ötesi var mı

Eminim görüşmeyi kesmişlerdir.Pişmanım der ağlar zırlar.Kim yuvası bozulsun ister ki.Arabası varsa .Git torpido gözüne bak.2.telefonu yoksa ben de bir şey bilmiyorum.Seni kandırmışlar.O pislik kadının kocasına gitseydin keşke

Bir de bir or... için yuvasını mı yıksaymış öyle yazdı

ne zamandir bu sitedeyim aldatilip kocasina donmus kadinlarin konusunda hep ayni yazi ayaklarima kapandi agladi kaynanamlari sevindirmemek icin dondum vs
e sen ne oldun arkadasim kaynanan sevinmedide sen ne durumdasin sevinirse sevinsin cokta fifi yani onlarin sevinip sevinmemesi sizin kisiliginizden psikolojinizden gururunuzdan dahami onemli yani?
ayaklariniza kapaninca ne oldu hersey birden hafizanizdanmi silindi hayir?
siz geri donunce kaynananiz kayinbabaniz oturup agladimi bak geri dondu diye dizlerinimi dovdu saniyorsunuz?
şu bahanelerin ardina siginmayin artik lutfen ya bir gun aldatilirsam kaynanam sevinmesin diye dusunmem nasilda guzel cektim s.ktiri diye keyiflenip oturup bacak bacak ustune atar demli cayimi icerim
adam o kadinla sevisip gelmiş o gun uzerinde olan donunu atletinide siz makinaya atip yikamissiniz hala kaynanam sevinmesin e sen uzul ozaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…