- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
Şaşırmadım da üzüldüm.Sasırdık mi? Kendı adıma ben sasırmadım
Affettim dese de 3-4 aydır ağlayan bir kadın var.
Yazık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaşırmadım da üzüldüm.Sasırdık mi? Kendı adıma ben sasırmadım
Yok, eltının evlı kız kardesıyle ılıskısı olmus adamın.Nasil igrenç bir durum. Adam kardesinin karisi ile iliskisi oldu. Iliskisi diyorum. Kardes diyorum. Karisi diyorum.
Ve sen halen "esim çok pisman" diyorsun. Pismanligi neye yarar? Yani ilk basta kardesinin karisini ö göz ile bakmasi bile migde bulandirici. Kaldi ki iliski kurmalari. Sadece seni degil, kardesini, ailesinide aldatmas oldu esin.
Yani esinin yaptiklarina çok kelime varda, burda ban yemek istemiyorum.
Sen dene bakalim, kiz kardesinin esi ile iliski yasa. Sen esinin ayaklarina bile kapanamazdin, adam seni öldürürdü. Cocuklarinida zor görürdün, adin oro***ya çikti diye.
Ama neyse iste, erkek ya, pipili ya. Sorun degil. Af edilsin. Ortamlarda "çoçugum için" dersin kim bilecek. Kaynanlara neyin inadi ise böyle bir adam ile beraber kalmayi seçtin. Bu durumda benim kaynanam bosanmam ile kina yakacaksa yaksin, ben 10 kat daha kina yakardim böyle karaktersiz adamdan bosandim diye.
Ben bir bucuk yil o sureci yasadigimi kabul ettim zaten siz neyin kafasindasiniz .Mesele opmemek ise onun sebebi bende kalsinkalkiyordu
Sen kafana gore takil BACİM bosver
Yok, eltının evlı kız kardesıyle ılıskısı olmus adamın.
Eşiniz sizi uzun süreli mi aldatmis yoksa tek gecelik mi?Sen kafana gore takil BACİM bosver
Benim İcinde aynı ama, kadını elti zanneden herkese bu sekilde cevap verdi sanki karsı taraf ha tamam ozaman diyecekmiş gıbıYine aynisi benim için. Kardesinide, eltiyede, kendi ailesinide zor durumda birakti. Igrençlik resmen.
Ve o kadar umursamiyor ki esini, o mesajlari öyle birakmis cep telefonunda.
Adam yani o kadina sarilmis, öpmüs, sevismistir. Esi onu iste oldugu sandiginda adam neler yapiyormus. Rezalet.
Ve konu sahibin "ooh, kayinvalime ooh olsun" taviri ile tekrar esi ile barismasi içler acisi.
Ben bir kadin olarak konu sahibine üzülmüyorum açikçasi. Sadece kizina üzülüyorum. Huzursuz bir evde büyüyecek. Yillar sonra "ben senin için bosanmadim" bahanelerini duyacak, ki kiz napsin, nerden bilsin babasinin aldattigini?
Benim İcinde aynı ama, kadını elti zanneden herkese bu sekilde cevap verdi sanki karsı taraf ha tamam ozaman diyecekmiş gıbı
Bence siz neyin kafasındasınız, buraya gelip kadıncağıza pembe tablolar çiziyorsunuz 1,5 yıl çektim ama değdi, her şey daha iyi şimdi diye ama çok değil 10 gün önce midem kaldırmıyor öpemiyorum bile yazmışsınız. Bu neyin kafası tam olarak? Bayaa iyiymiş de çünkü arada lazım olabilir.Ben bir bucuk yil o sureci yasadigimi kabul ettim zaten siz neyin kafasindasiniz .Mesele opmemek ise onun sebebi bende kalsin
Yine aynisi benim için. Kardesinide, eltiyede, kendi ailesinide zor durumda birakti. Igrençlik resmen.
Ve o kadar umursamiyor ki esini, o mesajlari öyle birakmis cep telefonunda.
Adam yani o kadina sarilmis, öpmüs, sevismistir. Esi onu iste oldugu sandiginda adam neler yapiyormus. Rezalet.
Ve konu sahibin "ooh, kayinvalime ooh olsun" taviri ile tekrar esi ile barismasi içler acisi.
Ben bir kadin olarak konu sahibine üzülmüyorum açikçasi. Sadece kizina üzülüyorum. Huzursuz bir evde büyüyecek. Yillar sonra "ben senin için bosanmadim" bahanelerini duyacak, ki kiz napsin, nerden bilsin babasinin aldattigini?
Sen burada asip kesenleri cok kafana takma.Bak ben uc yil once aldatildim.ayrilmaya kalktim pismanliklarini dinledim yaklasik 15 yil surdu kendimi toparlamam.o yuzden daha erken bazi seyler icinsabirli ol ve onuda gozlemle.banada dediler midesiz diye aslinda haklilar ama tek cozum ayrilik degil..Evet guven zor insa ediliyor ama pismanligini sana iliklerine kadar hissetirebildiyse daha kolay olacaktir atlatmak.Ben onu hissettim en son af diledigi de telefonun diger ucunda bagira bagira aglayip af diledi o zaman dahabir ikna oldum.Atlatmam icinde cok sey yapti.Simdi aramizda ki bag ezkisinden daha bir guclu gibi geliyo bana.Bana ve cocuklara ailemize daha bir ozenli ,Ve ben gercekten yasadiklarima bugun sukur ediyorum cunku bana kattigi cok sey oldu.Sen de sabirla atlatmaya calis
İkinci yazdigim mesajda aciklamistim ama siz hala kafayi toparlayamamissiniz sen vur kafayi yatBence siz neyin kafasındasınız, buraya gelip kadıncağıza pembe tablolar çiziyorsunuz 1,5 yıl çektim ama değdi, her şey daha iyi şimdi diye ama çok değil 10 gün önce midem kaldırmıyor öpemiyorum bile yazmışsınız. Bu neyin kafası tam olarak? Bayaa iyiymiş de çünkü arada lazım
Tek gecelikEşiniz sizi uzun süreli mi aldatmis yoksa tek gecelik
İşin kötü tarafı böyle ortamlarda büyüyen kız çocukları çoğu zaman kendileri de sonra eş secse, böyle evlilikleri "normal" zannediyor. Şiddet olan evliliklerde çok görünen bir durum
Dogru söyleyenlerı dokuz köyden kovuyorsunuz ama onuncu köy var haberiniz olsun.İkinci yazdigim mesajda aciklamistim ama siz hala kafayi toparlayamamissiniz sen vur kafayi yat
Kaynanamlara ınat sevindirmemek ıcın döndüm eve yazmıs konuda zaten. Sonra tepki alınca kızım ıcın yazdı. Kız bahane.Cocuk bahane ya. Cocugun psikolojisi düsünmedi zaten konu sahi, kv'deye inadi daha önemliydi.
Konunun hepsini okumadim daha 5inci sayfadayim. Halen kv'dem benim tarafimi tutmadi diyor.
Ee tabi tutmaz kadin. Burasi Türkiye. Pipi sevdalisi bir ter. Ne yaparsa dogru yaparlar düsüncesi var. Sirf bunun icin adam niye yuva ve düzeninden olsun? Kim onun kirli donlarinizi yikayacak, önüne yemegini koyacak? Bu saatten sonra yeniden evlenmmekte zor, hem oglusunun adi niye ciksin dimi?
Keske inadi kv'deye degil, esine olsaydi ve bosansaydi konu sahibi. Ancak dul damgasi yemek istemedi. Eminim ki simdi bide bol bol insta fotolari paylasiyordur, güya diger kadina nispet edecek diye.
Gercekten yazik.
Haklısınız toparlamama imkan olmayan şeyler benim ne kafam ne midem alır böyle şeyleri. İyi geceler size.İkinci yazdigim mesajda aciklamistim ama siz hala kafayi toparlayamamissiniz sen vur kafayi yat
Peki uzun süreli sevgilisi olsa yine de affeder miydin?Tek gecelik