İhanet bana doğum günü hediyesi oldu

canım davayı açabildin mi?

gelişmeler ne alemde?

ve herşeyden önemlisi sen ve bebeğin iyi misiniz?

inşallah herşey yolundadır...

Davamı açtım,bekliyorum,bu arada kendi evime döndüm ama onu eve almıyorum,herkes sen niye gidiyosun o gitsin diye bana konuşunca mantıklı geldi.Oğlumda yanımda beraber biz mutluyuz,o ise umurumda değil.

yalan sölüyo gibi gerçekten
ama genede sen temkinli davran cnm akıllıca düşün akıllıca davran pişman olacağın davranışlarda bulunmna sakın

eşin boşanma kararına ne dedi?

nasıl karşıladı kararını?

O tabikide yaptıklarından dolayı utanç içinde ve bunu dile getirdi de zaten.Özürler diledi,utanıyorum dedi, ama sanalda yaşandı sadece dedi , bir daha beni üzmeyeceğini ve telafi edeceğini falan filan.
Ama bende açtığı o derin yarayı nasıl telafi edecek anlam veremiyorum ki.

diyecek birşey bulamıyorum. ilahi adalet var tabi herşey ortaya çıkmış.

bu adamı affedersen bidaha yapıcak. affedeceksende hemen etme sürünsün biraz.
aklı başına gelsin (gelirse tabi)

haklısın canım kolay kolay kapanmaz içindeki yaralar anlayabiliyorum seni..
böyle durumlarda yorum yapmak çok zor gerçekten..
sen kesin kararlı mısın boşanmaya gerçi davayı açmandan da belli ama çocuklarına hiç kıyamıyorum ben... off bebeğinde olacak şimdi çok az kaldı..
gerçi sen herşeyi enine boyuna düşünerek karar vermişsindir mutlaka ama
acaba diyorum bir şans daha mı versen???? ey ne bileyim ya yeni doğacak bebeğin için öyle üzülüyorum ki..

çok zor bir durum...
allah sabirlar versin inan çok çok uzuldum durumuna
maalesef ki karar yine senin
ben bu konuda çok katiyimdir o yuzden birsey demicem
allah'tan bol sabir ve guç diliyorum sana
:-(

belki ağır olacak ama eşin seni kesin aldatıyo tam doğum günün ve doğum zamanında yapılacak bişeymi yazıklar olsun peki eşinizle anlaşabiliyomuydunuz çünkü genellikle evlilik kötü gidince bunlar bu pisliği yapıyo allah yardım etsin eğer maddi durumun iyiiyse peşine adam tut takip ettir eminimki kafan alalh bullahtır bu takip etme işini düşün bence taşlar yerine oturur benceklava:

klasik yalan,o üye olmus benim sucum yok!!!
ya bebeginedemi acimiyor acaba?
canim anladigim kadariyla cok güclü bi kadinsin,sakin yilma pes etme..
burnu cok sürtülecek göreceksin
ahhh diger erkeklerede ibret olsa keske...
allahim yardimcin olsun canim

Bi kez yapan hep yapar,terketmekle ii ettiniz,hamile hamile size yaşattıkları...yazık yani,siz affetseniz Allah affeder mi yaa,bu ihanet eden erkeklerin tümünün ben var ya taaaa...

canım çok üzüldüm bu yaşadığun olaya Allah'tan sabır diliyorum sana eşine de diyecek söz bulamıyorum var ama yazmıyorum Allah'tan bulur o yaptıklarının cezasını

ya eşi insanı aldatıyrsa bende dahil vardır yolunda gitmeyen bişi
buna rağmen ben iial sende kalcam ayrılmaycam diyen gurusuz kadınlara pes diyrummm

fiilen yaşanmış bir ihanet yok ise bence bir kez daha gözden geçir...çok zor anlıyorum ama yine de denemek gerek belki de,çocuklarınız için. ihanetin bu çirkin yükünü taşımak ve sindirebilmek çok güç..bunları sindir ,sineye çek demiyorum.ama bundan böyle bu tür çirkin oyunlara merak salacağını sanmam..zaten içinde artık seni kaybetme korkusu var ve o yer edecekte eşinde! bilecekte,sen artık hata affedemeyecek kadar dolu ve gözü karasın,ona minnet etmediğini ve onu silip atacağını gösterdin aslında..artık senin net ve sert tavrını yumuşatma ve bunların üstünü örtebilme çabasında olacağı kanısındayım...şuanki koşullarını ve gelecekteki koşullarını iyi düşün tart,her yönüyle,her acıdan..tabi en başta eşini..içinde hala küçükte olsa bir umut var ise bu evlilik adına, bir kez daha gözden geçir,ama eski seni bulamayacağını da bilmeli,sanırım bu süreçte öğrendi de,ve seni mutlu edebilmek adına bırak o da heba etsin kendini,bunun altında kalsın,senin erdeminin,gücünün altında ezilsin,sana verebilecek herhangi bir yanıtı olamadığında daha da utansın...bu durumdaki bir erkek için bazen boşanmak,onun için rahatlıktır,özgürlüktür her ne kadar sizi kaybettiğine üzülsede onun içinde bir yerde ''boşanma'' hafif bir ceza kalır zaman içinde,bir yerde yaptıklarının bedelini ödememiş sayar kendini aklınca!çocuklarından ayrılamayacağının bal gibi bilincinde sonuçta... yani bazen bazılarına boşanmak ceza diil,ödül olabiliyor..ama evliliğini devam ettirmeye karar verirsen bunun altında ve senin hatta çocuklarının nazarında bir ömür bu çirkin hatasının yükünüü taşıyacak ve ezilecek...hakimiyet sen olacaksın..buda bir erkek için oldukça ağır bir cezadır..

rouge arkadaşım çok doğru söylemiş hayatım...

ama yine de karar senin tabii...

güzel haberlerini bekliyorum inşallah...:teselli:

sanalda yasanmismis.bunun sanali gercegi var mi? aldatma aldatmadir. senin kocan o yolun yolcusu olmus.
sanalmis. gecen gece nerede oldugunu bile aciklayamadi, yalanlari bariz meydanda iken ispatlayamadi da buna mi inandiracak/
kocan ya kendini cok akilli zannediyor, ya da seni cok saf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…