İhanet bana doğum günü hediyesi oldu

Dün doğum günüm olduğu halde geç geldi eve,erken gelebilirdi halbuki,hafta sonu olması ve neticede kendi işi olması dolayısıyla.
Aldım oğlumu akşam o gelmeden çıktım tur attım biraz ve evimizin karşısında tenha bir toprak yol kenarında ağaçların arasına arabamı parkettim,geldiğini gördüm,beni arıyordu çevrede,sonrada yanımdaki yoldan beni görmeden geçti gitti,dönecekti biliyorum ve o dönmeden eve vardım,yarım saat sonra geldi,yemek yemeğe gitmiş beni evde göremeyince.
Sana hediye alamadım param yoktu dedi bana,sen bana hediyeni verdin dün dedim.Sonrasında çok şiddetli kavga ettik,evden kovdum onu,gitmedi,ozaman ben gidiyorum dedim,gittim arabamda yattım,bir kere geldi cama vurdu,çağırdı,yüzüne bile bakmadım,1 saate yakın bekledim arabada bir daha gelmedi.
Sinirlenerek tekrar girdim eve ,bir baktım benimki oturmuş tvnin karşısına önünde çerez tabağı maç izliyor,ama keyfine değecek yok,o anki ruh durumumu tahmin edebiliyormusunuz, ve kendimi tutamayıp 'sen alışıksın arabalarda yatmaya sen gidip yatacaksın arabada diye bağırdım kovdum ama yine gitmedi.
Şu anda ise biraz daha sakinim,çünkü artık olan olmuş gözüyle bakıyorum olaya geri de döndüremeyiz zamanı,3 aydır kardeş gibi yaşıyoruz zaten aynı evde ve bu hamilelğimde umurunda değil gibi,çünkü ilkine hamileyken her ay kontrole götürürdü beni,hadi gidelim derdi bana hep,şimdi ise ne ben nede karnımdaki umurunda.
Bu evlilik için sarfettiğim emeklere acıyorum yalnızca..........
Canım ya bu yazdıklarını okuyunca kanım çekildi resmen ne denir ne denebilir ki bilemedim şimdi. Hamileliğinde verdiği psikolojiyle kim bilir ne kadar kötüdür ruh halin tahmin edebiliyorum.Bitenem sana tek söyleyebileceğim çok zor biliyorum ama lütfen kendini çok yıpratma ve morelini yüksek tutmaya çalış şöyle düşün Allah korusun sana ya da bebeğine bişey olsa en çok üzülen yine sen olacaksın bunu düşünecek bir adam zaten hamile bir kadını bu kadar üzmez. Unutma hiç bişey hayatın sonu değil ve kimse senden değerli değil. Kendini ve çocuklarını düşün gerisini unut en azından şimdilik bitanem..

canım öncelıkle hamıle halınle stres yapıp kendıne zarar vermeee sen bebısını dusun ...eşine soyleyecek soz bulamıyorum ....Allaha havale ettım onu.senın ınadırmaya calısması bır kacamagın ort bas edılme ıstegııı...kaçamak olsun yasansın bıtsın ...şimdilik hemen aldatıyorsun dıyerek delıl yokken ortada ustune gıdersen bır sekılde laf cambazlıgı yapıp senı haksız cıkarır gayet ıyı davran tabıkıb u bır soguk savas senın herhangı bır suphe duymadıgını dusunsun...cunku sımdı tetıkdedır dıkkat eder her yaptıgına hersey eskısı gıbı devam etsın sonraaa takıbın sana gercekten bır yanlısı varsa gosterır ama elınde delıl yokken sana soyleyecegı seyyyyyyyyyyyy bırrrr paranoyaksın ıkı sureklı bu kıskanclıklarınla benı sıkıyosun 3 benım ısım bu paramın pesındeyım kımsenın degıl lutfen sakın ol bellı etme takıb et

elınde delıl yokken sana soyleyecegı seyyyyyyyyyyyy bırrrr paranoyaksın ıkı sureklı bu kıskanclıklarınla benı sıkıyosun

bu sözlerine sonuna kadar katılıyorum canım bende eşi tarafından aldatılmış ama bunu tam olarak ispat edememiş biri olarak bu lafları çooook duydum eşimden hatta şu an ailesi tarafından da boşanma olayımıza gerekçe olraka bu sunuluyormuş akrabalarına ne komik dimi
canım sende biraz bekle diyeceğim sana ama sende benim gibi fevri davranan ve ne yazık ki politik davranamayan birine benziyorsun
bu inan ki daha kötü şeylere sebep olacak inşallah boşanmazsınız ama boşanma olayı gerçekleşirse de ne olur bu yaptığın sıkıştırmalarla ve kavgalarla ona ve ailesinin eline koz verme biraz rol yap ve takip et onu.... bırak rahatlasın ve sende gizliden gizliye takip et onu

canim ya cok uzuldum..gercekten insani suphelendiren bir durum.esin surekli kiviriyor lafi,her kadin bir sekilde aldatildigini hisseder oyle ya da boyle sen de hissetmisin ama ispatlayamamisin o da esinin marifeti..herseyi cok guzel kiviriyor helal olsun dogrusu....hamile bir kadina bu yapilir mi?
gece gec saatlere kadar gidilir mi insaf diyorum baska birsey de demiyorum..
Allah yardimcin olsun canim..

canim ya Allah yardimcin olsun adamin keyfine diyecek yok. seni aramaya degil de yemek yemeye gidiyor Allah'im delirecem. inan bana o adama ne yapsan mustehaktir. bence gercekten evinin kilidini vs degistir gitsin nerede yatiyorsa yatsin adi herif, bir de mac izliyor. inan bu adam icin hicbirseye degmez. canim ya biraz uzaklasamiyor musun annenlere falan? ne bileyim blof yap. bosanma davasi ac ama numaradan. hani geri alabilirsin. ne diyeyim ya bu adamin bir sekilde aklinin basina getiorilmesi lazim. yok mu kulagini cekecek birileri. aile buyugu falan. ne bileyim ya ben okurken cildirdim sen iyi gene cam cerceve indirmiyorsun.

hastanede tanıştığım bir hasta yakını fizyoterapist bir abla vardı sürekli erkeklerin ne kadar ''zavallı'' olduklarını söylerdi. buyrun bir örneği daha nasılda bir oyuncu bir çocuk bir zavallı gibi kıvranıyo kıvırıyo değil mi?
hepimizin yaşadığı şeyler bunlar hayatım hepimizin ben çok gördüm yaşadım.. sakın ört bas etme kendini aptal yerine koydurma ortaya çıksın herşey haklı duruma gel ve zavallıya hayatı zindan et...
bununla geçmiş olsun bebeğini hayırlısıyla dünyaya getirirsin inşallah sevgiler...

Gecmis olsun cok üzücü bir durum,
ama sizide cok seyde anlamis degilim,
madem evden gitcem demisiniz keske gitseydiniz, gercekden gitseydiniz, ya annenize ya bir arkadasa,
ne bilim gitseydiniz , böyle pismis adama cocuksu hareketler birsey fayda etmez, evin etrafinda dolanmisiniz o gidince siz gelmisiniz eve, yok onu evden atmisiniz yok o gitmeyince siz gitmisiniz falan filan, baktiginizda hangisi ise yaradi yada sizi tatmin etti???

Bence kendinize gübeniniz var ise, temeyi güzelce vuracaksiniz, ciddi ciddi,
öyle vya böyle amma siz gidersiniz ama onu kovarsiniz, bence onu kovamka daha mantikli olur, en azinda rahat edemeyince onun bunun evinde sizin degeriniz belki anlar.

Ama su da bir gercek hic birsey yapamicaksaniz, susun ourun daha iyi, ne karistirin onu bunu ne de bazi seyleri anladiignizi belli edin,
hem anlayip hem brsey yapmayinca hersey cok daha berbat oluyor, adam kendine daha cok güveniyor, nasil olsa birsey yapamiyor karsindaki diye.

Cok zor günler yasiyorsunuz gecmis olsun.

kendını hemen toplaman gerekıyor bence annenlere yada bı arkadasına gıt bır muddet bebısınle ve oglusunla kafanı dınle onu gormekten ıyıdır gordukce olayları hatırlıycak (kı zaten cok taze) uzulceksın once kendını dusun cunku sen kendını ıyı hıssetmedıkce cocuklarınada verımlı olmazsın unutma once ben !!! ınsallah guzel gunler olur senın ıcın

senin o saatte ne işin var hamile hamile dışarda be kardeşim bırak dışarda afedersin gecenin bi yarınıda köpek gibi gezsin sen niye yordun güzel canını

ayyy dedektif gibisiniz ben olsam gecenin o saatinde çıkamazdım .umarım düşündüğünüz gibi değildir strese girmemeniz gereken bir durumdasınız dikkat edin kendinize.

valla tebrik ederim helal olsun sana kiz, ben olsam gecenin bir yarisi o halimle çikmaya cesaret edemezdim sinirden falan sancilasirim diye, öfkeyle kalktigimda hep zararla otururum diye...
ben eve almazdim açikcasi ertesi günde gider evin anahtarlarini degistirirdim gerçegi söyleyene kadarda eve almaz süründürürdüm!

simdi ne durumdasin?

ooof üzücü bir durum
hemde dogum gününüzden bir gün önce
üstelik hamilesiniz
ne diyeceğimi sasırdım takibe devam etmelisiniz
suc üstü birsey ancak savunulabiliyor malesefÇok üzgünüm çoook

Dün doğum günüm olduğu halde geç geldi eve,erken gelebilirdi halbuki,hafta sonu olması ve neticede kendi işi olması dolayısıyla.
Aldım oğlumu akşam o gelmeden çıktım tur attım biraz ve evimizin karşısında tenha bir toprak yol kenarında ağaçların arasına arabamı parkettim,geldiğini gördüm,beni arıyordu çevrede,sonrada yanımdaki yoldan beni görmeden geçti gitti,dönecekti biliyorum ve o dönmeden eve vardım,yarım saat sonra geldi,yemek yemeğe gitmiş beni evde göremeyince.
Sana hediye alamadım param yoktu dedi bana,sen bana hediyeni verdin dün dedim.Sonrasında çok şiddetli kavga ettik,evden kovdum onu,gitmedi,ozaman ben gidiyorum dedim,gittim arabamda yattım,bir kere geldi cama vurdu,çağırdı,yüzüne bile bakmadım,1 saate yakın bekledim arabada bir daha gelmedi.
Sinirlenerek tekrar girdim eve ,bir baktım benimki oturmuş tvnin karşısına önünde çerez tabağı maç izliyor,ama keyfine değecek yok,o anki ruh durumumu tahmin edebiliyormusunuz, ve kendimi tutamayıp 'sen alışıksın arabalarda yatmaya sen gidip yatacaksın arabada diye bağırdım kovdum ama yine gitmedi.
Şu anda ise biraz daha sakinim,çünkü artık olan olmuş gözüyle bakıyorum olaya geri de döndüremeyiz zamanı,3 aydır kardeş gibi yaşıyoruz zaten aynı evde ve bu hamilelğimde umurunda değil gibi,çünkü ilkine hamileyken her ay kontrole götürürdü beni,hadi gidelim derdi bana hep,şimdi ise ne ben nede karnımdaki umurunda.
Bu evlilik için sarfettiğim emeklere acıyorum yalnızca..........

Çok İçim acıdı çook......
Sanki yukardakileri ben yazdım , aynısını birebir yaşadım...
Bu erkekler hep aynı maalesef.
Güçlü ol sevgili wildrose,yapacak başka bir şey yok çünkü.

ALLAHım bu nasıl bi acimasızlıktır ya.nasıl bi insanmış anlamadım.yerine kendimi koydumda cnm çok zor.içim acıyo şuan.ALLAHım senin hep yanında olsun.böyle bi insan için üzülmeye bile değmez.sakın canını sıkma.ben bu konuda cok katıyım belki ama aynı şey başıma gelseydi 5dk durmaz boşanırdım.iş ALDATMAK olunca asla affedici olmam.tekrar ALLAH sabır versin cnm:teselli:

Allah yardımcın olsun canım,3 aydır kardeş gibi olmanıza gelince,başkalarına gidiyorsunda evdekini memnun ettinmide gidiyorsun diyip,onun yapması gereken ve yapmadığı konu üzerinde aşağılaman lazım bence,sen güçlü bir bayansın çocukların için unutmuşu oynayarak,ama süründürerek bu günleri aş ve,onu bu utançla sana hep minnettarlıkla bırak.birde çok cevap verme,nedeniise bana bağırdı çağardı rahatladı tamam demesin,ben yaptım oda zaten herşeyi dedi deyip rahatlamasın,senin ne düşündüğünü ne yapacağını bilemesin,seni düşünsün gizemli ol,lafları tam söyleme heryöne çekilcek ortada laflar kullanki,rahat olmsın,kartlarını kapalı oyna.

Doğumumu bekliyorum arkadaşlar,doğumuma kadar sessiz ve gizemli olacağım,en son arkadaşımın da dediği gibi kartlarımı hep kapalı oynayacağım.
Doğumumdan sonra bana hamileliğimde yaşattığı bu acıları ben ona sağlıklı halinde yaşatacağım.Şimdilik doğuma kadar susuyorum ve unutmuş gibi gözüküyorum ama evde nasılız biliyormusunuz, gayet soğuk ve mesafeli.
Dün akşamda düğündeydik,salona girerken önümüzden sapsarı saçlı mini elbiseli bir hatun da salona giriş yapıyordu,o ve yanındakiler sağ tarafa doğru geçiş yaptılar , bende bekledim bakalım benimki gördü bunu ne yapacak diye.Baktım beni o tarafa doğru çekiyor,ben diğer tarafta oturmak istiyorum dedim ona,daha salon boştu.
Neyse bizden sonra da annemler ve babamlar geldile,diğer akabalarımızda o tarafa doğru geçince bizde ister istemez kalktık.
Benimki sağ tarafıma ve biraz arkama doğru oturdu,ki nereye baktığını ne yaptığını görmeyeyeim diye,dedim niye uzaklaştın yanıma doğru yaklaşıp düzgün otursana,dinlemedi,hiç istifini bozmadı.Dönüyorum bakıyorum gözü bayanda,ben bakınca hemen kaçırıyor.Kaç defa yakaladım.Tek bir lafımla salondan çıktı ve düğün biteseye kadarda arabada oturdu.Bu derece pişkinliğe artık tahammül edemiyorum.

off canım ya vallahi kusura bakma ama sinir oldum kocana... ne ayıp ya insan karısının yanında yapar mı böyle şeyler,koskoca adam hiç yakıştıramadım... ay neyse yazmaya devam edersem ipin ucunu kaçırıcam ...

sen en doğru kararı vermişsin bence .. yaptıklarını unutma ama fitil fitil getir burnundan.. evde o yokmuş gibi davran adam yerine koyma onu.. hiç umursama...ama takip etmeye de devam et..
hayırlısıyla bebeğini kucağına bir al inşallah sana yaşattıklarının acısını gani gani çıkar ondan yaptığına yapacağına pişman olsun..

ay nasıl sinir oldum anlatamamadama bak ya...

kendini de çok üzme bu arada sadece bebeğini düşün lütfen..
biliyorsun senin hissttiğin,yaşadığın herşeyi oda hissediyor karnında...
canım benim ya öyle masum,öyle herşeyden habersiz ki... kıyamam ben ona..

Back