cnm keşke herşey okadar kolay olsa yalnızlıktan degil gerçekten cocuk olunca işler okadar degişiyorkı bilmıyorum başınıza geldimi ki aslada gelmesin allah kimseye yaşatmasın böle bişey cok zor ben boşanmayı düşündügümde gecen sene kızım okadar psıkolojık olarak etkılendıkı anlatamam hırçınlaştı huyları degişti cocuk bi acayip oldu kızımda bende cok kötü günlerden geçtik bir akrabam boşandı bir oglu vardı o cocugun halini şuan anlatamam okulda cocuga senın baban yok demişler annen babandan boşanmış kötü kadın demişler cocugun dengesi yok dengesizleşti okadar zor günler yaşıyolarkı şuan anlamatamam keşke boşanınca herşey bitse herşey normal olsa herşey güllük gülüstanlık olsa cocuk bir orda bir burda rezillik çekmese ben istermiydim böle olsun böle yaşayım kim ister düşüncelerinize saygım var tabiki dogru söylüyorsunuz cocuk için böle erkekler çekilmez böle erkeklerle yaşam yürümez ama insan yaşamayınca bilemiyor yaşamadan ögrenemıyor ben ilk bu olay başıma geldiginde hamile olmasaydım arkama bile bakmazdım ama hamileydim 6 aylık cocugumu düşündüm sustum tabiki bu bir hata ama insan anne olmadan bilemiyor anne oldugumda herşey kızım için dedim eger hayattaysam kızım için hayattayım allah sadece benim degil böle olaylar yaşayan tüm kadınlarımıza sabır versin
Hayatım tamam çocuk ok..anlıyorum da 1 değil, 2 değil, 3 değil..Daha nişanlıyken, eski kız arkadaşını KARICIM diye kaydetmiş teline, demişsin.
Alışkanlık olmuş seninkinde..Yine de büyük konuşmuyorum yanlış anlama..Üzüldüm ama sana..
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)