cnm inan bana bu erkerlerin söylediği herşey yalan... 4 yıllik evliyim ben ve aldatmalar yüzünde bitiyo biizmde.1 aydır ayrı yaşıyoruz.boşanıcaz malesef. ve senin kocanın tavırlarının aynını yaptı.bambşaka senaryolar yazdı ilk yakaldığımda beni inandırana kadar uğraştı.ilk olarak siberalem üyeliği yakalmıştım daha 1 yıllık evliydik ölesine yaptım dedi üstelemedim.sim kartlar msn adresleri kağıtlarda tel numaraları yakaldım son 1 yıl içinde
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
başta inandırmak için yok arkadaş kaydetmiş telefonuma dedi kadın numaralrı için.
hep girişimlerini yakaldım cinsel olarak aldatmamış olması bişe ifade etmio ama. sonuçta aklından geçirmiş ve grişimde bulunmuş.
yani sonuç şu : ilkinde inandım sonra artık pişkinleşti ve sanki benin ondan güven duymak için sorduklarım ona batar oldu ve ben suçlu oldum resmen.boğulmuş ve boşanmak istiyomuş beyfendi.hayatımı mahvetti... onun iki dudağının arasında sanki benim hayatım...sonra yine foyalrı çıktı bir bir...
hamile oluşuna çok üzüldüm bu haldeyken sana bunları yaşatan erkeğe lanet ediyorum...
eşimin gizli msn adresini yakaldığımda maillerden biçok siteye kaydolduğunu öğrendim.içim çok acıdı ama geçti artık onun için üzmüyorum kendimi. ama benim çoçuğum yoktu henüz ama sen bebek getirceksin dünyaya iyi karar ver canım lütfen...
ama ben sana ihaneti yaşamış biri olarak söylüyorum malesef kocan adam deil....hemen arkadaş üstüne atarlar suçu. mademki öle o tip insanlar nie arkadaşın dimi?
ya msjda yazmış ya inanacaksın die şu cümle bile bana kocamın inkarlarını hatırlalttı.
allah sabır versin canım seviyosan ve böyle bişe olduğuna inamıyosan ve inandırabiliyosa seni bebeğin için devam et.....iyi geceler...