- 15 Ekim 2008
- 373
- 1
- 96
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşin boşanma kararına ne dedi?
nasıl karşıladı kararını?
O tabikide yaptıklarından dolayı utanç içinde ve bunu dile getirdi de zaten.Özürler diledi,utanıyorum dedi, ama sanalda yaşandı sadece dedi , bir daha beni üzmeyeceğini ve telafi edeceğini falan filan.
Ama bende açtığı o derin yarayı nasıl telafi edecek anlam veremiyorum ki.
fiilen yaşanmış bir ihanet yok ise bence bir kez daha gözden geçir...çok zor anlıyorum ama yine de denemek gerek belki de,çocuklarınız için. ihanetin bu çirkin yükünü taşımak ve sindirebilmek çok güç..bunları sindir ,sineye çek demiyorum.ama bundan böyle bu tür çirkin oyunlara merak salacağını sanmam..zaten içinde artık seni kaybetme korkusu var ve o yer edecekte eşinde! bilecekte,sen artık hata affedemeyecek kadar dolu ve gözü karasın,ona minnet etmediğini ve onu silip atacağını gösterdin aslında..artık senin net ve sert tavrını yumuşatma ve bunların üstünü örtebilme çabasında olacağı kanısındayım...şuanki koşullarını ve gelecekteki koşullarını iyi düşün tart,her yönüyle,her acıdan..tabi en başta eşini..içinde hala küçükte olsa bir umut var ise bu evlilik adına, bir kez daha gözden geçir,ama eski seni bulamayacağını da bilmeli,sanırım bu süreçte öğrendi de,ve seni mutlu edebilmek adına bırak o da heba etsin kendini,bunun altında kalsın,senin erdeminin,gücünün altında ezilsin,sana verebilecek herhangi bir yanıtı olamadığında daha da utansın...bu durumdaki bir erkek için bazen boşanmak,onun için rahatlıktır,özgürlüktür her ne kadar sizi kaybettiğine üzülsede onun içinde bir yerde ''boşanma'' hafif bir ceza kalır zaman içinde,bir yerde yaptıklarının bedelini ödememiş sayar kendini aklınca!çocuklarından ayrılamayacağının bal gibi bilincinde sonuçta... yani bazen bazılarına boşanmak ceza diil,ödül olabiliyor..ama evliliğini devam ettirmeye karar verirsen bunun altında ve senin hatta çocuklarının nazarında bir ömür bu çirkin hatasının yükünüü taşıyacak ve ezilecek...hakimiyet sen olacaksın..buda bir erkek için oldukça ağır bir cezadır..
O tabikide yaptıklarından dolayı utanç içinde ve bunu dile getirdi de zaten.Özürler diledi,utanıyorum dedi, ama sanalda yaşandı sadece dedi , bir daha beni üzmeyeceğini ve telafi edeceğini falan filan.
Ama bende açtığı o derin yarayı nasıl telafi edecek anlam veremiyorum ki.