İhanet bana doğum günü hediyesi oldu

Öncelikle bu kadar güçlü bir kişilik olduğunuz için sizi tebrik ediyorum.Araştırmacılığınıza hayran oldum..Hakikaten yaptığınız bence takdire şayan...Ancak eşiniz olacak beyin rahat tavırları beni sinir etti.Ben bir yuvanın dağolması taraftarı değilim.Elinizden gelen her şeyi yaptıysanız ve hala bir düzelme yok ise karar sizindir.Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun..

inanın ne kadar üzgünüm anlatamam.gerçekten oturdum ve ağladım.bir erkeği geçtim bir insan karnı burnunda bir kadına,karısına,kendi öz çocuğunu taşıyan bir anneye nasıl bunları yapar.ama allah çıkarır bunun acısını.insan çoluğundan çocuğundan utanır.offfff niye böyle olmuş yaa...allah yardımcınız olsun ne desek boş.kendinizi üzmeyin diyeceğim ama elde mi? siz sadece olan ve doğacak çocuğunuzu düşünün 2-3 tane sokak süprüntüsü için gül gibi eşlerini bırakan erkekler de bin beter olsun.

inanın ne kadar üzgünüm anlatamam.gerçekten oturdum ve ağladım.bir erkeği geçtim bir insan karnı burnunda bir kadına,karısına,kendi öz çocuğunu taşıyan bir anneye nasıl bunları yapar.ama allah çıkarır bunun acısını.insan çoluğundan çocuğundan utanır.offfff niye böyle olmuş yaa...allah yardımcınız olsun ne desek boş.kendinizi üzmeyin diyeceğim ama elde mi? siz sadece olan ve doğacak çocuğunuzu düşünün 2-3 tane sokak süprüntüsü için gül gibi eşlerini bırakan erkekler de bin beter olsun.

katılıyorum aminnnn!!...

yaşamış oldugun olayları okudum ve inan çok üzüldüm cnm bende yaşadım aynı şeyleri benim eşimde çok yalan sölerdi bana 3 4 olayını hep yakaladım birinde daha yeni evlıydım ve 6 aylık hamileydim senin gibi düşün eski bir kız arkadaşı evimi aradı ben karnım burnumda ya düşün EVıMı ARADI ne cesaret ne cüret bana dediki eşin peşimi bırakmıyo boşancam senle evlencem dio dedi inanmak istemedim kıza yalan söylüyosun dedim ispatla dedim nasıl dedi eşimi ara sesini dinlet bana dedim başka telden eşimi aradı hemde iş yerinden aradı düşünün ve konusmaya başladılar kız dediki ben sıkıldım ne zaman anlatcan eşine eşim demesinmi sabret anlatcam die o an beynim durdu nasıl oldum bi bilsen yıkıldım birden agzımdan ne geliyosa saydım küfür ettim agladım eşim duyunca panik oldu sesimi kapattım hemen teli ne yapacagıma karar vermeye çalıştım eşim evi aradı hemen konuşmadım gidiyorum dedim sakın gitme bekle dedi eşyalarımı toplamaya başladım toplarken durdum düşündüm karnıma baktım karnım burnumda nereye giderim ne yaparım eşyalardanda vazgeçtim birtek cüzdanımı aldım cektım kapıyı daha merdıvenlerı ınmeden eşim geldi görünce onu bir sinirle aglamaya başladım eve girdik zorla kızı aradı kıza agzına gelenı saydı benım yanımda kız ordan diokı eşinmi benmı benımkıde eşim dedi kapattı neye sabret dedin dedim neymiş efendım kız onu tehdit ediyomus oda bak eşime sölerim arama demiş kızda inadına beni aramış tehdit ettigini bana sölemek için sabret demiş tabi ben safım ya inandım ama inanırmıyım inanmadım tabi hamıleyım die sustum bişey yapamadım kaldım öle sonra kızım oldu böle olaylar bittimi dersin bitermi hiç böle daha kaç olayla karşılaştım ama sonuc ne oldu ortada cocuk var arkada duran kimse yok ne yapsaydım ki geçen sene boşanacaktım olmadı cocuk var die herkesten tepki aldık kimse boşandırmadı bizi ne onun ailesi ne benim ailem babam geri eve yolladı eeeeeeee belki dogum yapmışsındır cnm belki anlıyosundur beni benim gibi böle olaylar yaşamış ınsanlarda anlıyodur ben aldatılmaya çok karşıydım ama cocuk olunca böle susup oturuluyomuş gurur felan kalmıyo cocuk olunca bunu anladım ama son yaşananlar tabi bardagı taşırdı belkı onları sonra yazarım zaten şimdi yazsam sayfa kalmaz aynı şeyler tekrarlanırsa zaten biter tamamiyle ben göz dagını verdim gerisi ona kalmıs sana dicem erkek bunlar arkadaşım tabi erkek die her şeyi yapmaya hakları yok ama eger takip edebiliyosan et aldatıldıgını gözünle görürsen ozaman düşün derim ben kulaklarımla duydum adam inkar etti dedektif tutacaktım elimde kanıtım olsun die ama cok para istediler olmadı ama imkanın varsa takip et yada ettir elinde kanıtın olur eger böle bişey yapıyosa eşin yoksa kanıtın olmadımı hep inkar hep inkar

Son düzenleme:
Allah bu erkekleri ıslah eylesin ne diyeyim.
doğurmayacaksın kardeşim yok onlara babalık zevki filan. onlar ancak uçkurunun peşine düşsün. ay çok sinirleniyorum bunları okudukça.

arkadaşım konuyu okudum senin adına çok üzüldüm herhalde doğum da yaptın umarım herşey yolundadır kendi sağlığına ve çocuklarına dikkat et Allah yardımcın olsun

Inanamiyorum yaaa.Bu kadar piskinlik olamaz.
Onu yakalamana ragmen hala sürdürüyorsa bunu
galiba ondan artik fayda gelmez.
Allah yardimcin olsun.

üzülmemek elde değil benzer yalanları bende dinledim ama sana birşey söyliyeyim mi eğer gerçekten üzülmek istemiyorsan bence irdeleme çok kaba olucak kusura bakma ama aptala yat anlamamış gibi davran nasıl olsa inkar edicek çünkü hep inkar ederler.yok ben ispatlıyacağım dersen inan çok üzülürsün.çünkü ben ispat ettim ve çok üzüldüm.bazen insana doğruları bilmek çok acı veriyor.

üzülmemek elde değil benzer yalanları bende dinledim ama sana birşey söyliyeyim mi eğer gerçekten üzülmek istemiyorsan bence irdeleme çok kaba olucak kusura bakma ama aptala yat anlamamış gibi davran nasıl olsa inkar edicek çünkü hep inkar ederler.yok ben ispatlıyacağım dersen inan çok üzülürsün.çünkü ben ispat ettim ve çok üzüldüm.bazen insana doğruları bilmek çok acı veriyor.

Ben sana katılmıyorum arkadaşım :1no2: İrdelesin ve gerçeği görsün , sonrada yoluna devam etsin .. Gerçeklerden kaçmak sadece ve sadece kendini kandırmak ,karşıdakine de cesaret vermekten birşey değildir .Bir de teşekkür ette tam olsun bari canım :kızgın:

Susuz kardeşim yalnış bir anlaşılma oldu herhalde ben daha fazla irdeleme dedim çünkü anladığım kadarıyla arkadaşımız zaten boşanma dilekçesini vermiş yani birşeyleri beyninde bitirmiş daha fazla irdeleyip kendini yıpratma demek istedim

Susuz kardeşim yalnış bir anlaşılma oldu herhalde ben daha fazla irdeleme dedim çünkü anladığım kadarıyla arkadaşımız zaten boşanma dilekçesini vermiş yani birşeyleri beyninde bitirmiş daha fazla irdeleyip kendini yıpratma demek istedim

Hımmm anladım sanırım yanlış anlaşılma olmuşa.s.

canım cok uzuldum senın esınde benım bosanmak üzere oldugum esıme huyu cok benzıyor sankı onu anlattın!inşallah sen yanlıs anlamıssındır dıcem ama bunun gıbıler yalan prof olmuşlar! pekı daha önceden böyle yalanlarını yakaladınmı! bebeğinde hayırlı olsun canım allah analı babalı buyutsun ınsallah! ben 4 yıllık evlılıgımde 4 kere benı aldattı ve yakaladım en son arkadasıma evlılık teklıf ettı sonunda tekmeyı bastım
bu erkekler kendını ne sanıyor ot beyınlıler!şimdı duyuyorum nette tanıstıgı kızlarla bulusmaya gıdıyomus herkes bunları bılıyomusta bana kımse soylememıs sımdı söyluyolar
sakın bası boş bırakma!!!!!! kendıne ıyı bak canım!!!

Mesajları en başından okudum , çok üzüldüm .Diğer mesajlarından doğuma gideceğini öğrendim , umarım yavrunu sağlıkla kucağına almışsındır .Çok mutlu olmanı diliyorum canım , önünde uzun bir yaşam var henüz çok gençsin .Yaşam üzüntü ile geçirilemeyecek kadar kısa .Güçlü olmalı ve kendi geleceğini düşünmelisin .:1hug:

vildrose mrb cnm eşinden ayrıldınmı ayrılmadınmı bilmıyorum ama tam okuyamadım sayfaları senin yaşadıklarını ve senin psikolojini cok iyi anlıyorum benimde başımdan çok' şey geçti senin başına gelen ilkmi bilemiyorum benim başıma 4 defa geldi 5ci seneye girdi evliligim ancak 10 senelik evliler belki yaşamamıştır bu kadar sorun bizim sorunumuzda hep eşimin eskı kız arkadaşları oldu başından anlatmak istıyorum sayfa yetermi bilemicem paylaşmak istedim 3 aylık evlıydım gece bir msj geldi eşime ''ben seni bölemi yollıcaktım arayıp sormuyosun felan die kim dedim şöförün karısıdır yanlışlık olmustur dedi bak yalana şimdi ne şöförü dedim dalgamı geçiyon kızla msjlaşmaya başladım ben eşiyim dedim eşimin cebinden cnm benle dalgamı gecıyon dedi bu kız ist idi kıza evlendıgını sölememiş kız sonunda ikna oldu tmm dedi ama allah size sabır versin dedi sonrada eşimin fotolarını yolladı arkasına da mutluluklar yazmıs neyse 6 aylık hamıleyım aradan 3 ay geçti eski bir kız arkadaşının cebini gördüm telde kızla nişanlıyken konusmustum numarayı hatırladım biz nişanlıyken kızın telını KARICIM diye kayıt etmiş bizimki düşünün neyse kim bu dedim tanıdık dedim yok şirket hattı dedi iyi dedim araştırdım sonra kızın cıktı 1 hafta geçti karnım burnumda benim kız evimi aradı düşünün cep degil EVİMİ cesarete bak actım konustu ee ne istıyosun dedim bana dediki eşin seni boşayacakmıs benı alcakmıs benı rahat bırakmıyo senı aramaya karar verdim inanmam dedim bana kanıtla dedim başka telden eşimi aradı ee dedi ne zaman anlatacan eşine dedi eşimde ordan demesinmi anlatcam sabret die ya hamıleyım kan beynıma sıcradı birden konustum telde eşim duydu agzıma gelenı saydım eşim ordan şok oldu ben gidiyorum dedim kapattım teli neymiş kız tehdit ediyomus onu anlatcakmıs bana hamıleyım nereye gidiyim baba evine gitsem annem kendin ettin diyecek ben tam cıkarken eşim geldi gidemezsin bilmem ne bildigin gibi degil beni tahdit etti felan hadi hamıleyım dedim ogün barıştım düşünün neyse aradan zaman geçti kızım oldu 6 aylık felan bi pazar günü başka bir kızdan msj ee olmuyo böle bitsin ben çekemiyorum adınıda erkek adı olarak kayıt etmiş ögrendim turkcellden bayan kavga felan ettik kapandı konu ama içim içimi yiyo benim kıza cektıgı bikaç msjı yakaladım eski telinden eski telını babasına vermişti o telde kayıtlı buldum msjları yine sordum turkcele aynı kız cıktı ölürmüsün öldürürmüsün cadı felan yazmıs msjlarda töbe töbe neyse çaktırmayım ona dedim bigün telınden giden msj lar kutusunu kayıda aldım cektıgı msjları görüyüm die aksam gelınce kontrol ediyordum habersiz bir gün bi actım aynı kıza msj cekmiş sacmalama ben eve gidiorum pazartesi grşrz die al işte sana aldatma kavga başladı telefonlar kırıldı inkar etti neymiş buda borç para istıyomus allahım ya kızla konustum yok işte tanımıyorum dedi sonra arkadasım o benım cıktıgım insanı bile bilir dedi ne yaparsın cocuk var dediler babamlar her defasında eve gönderdiler sahip cıkan olmadı son olayda gecen sene yaşandı aynı iş yerinde çalıştıgı bir kızdan şüpelendım şüpelerim iyice arttı bir gece uykuda adını sayıkladı üstümü ört die kızın ve sevgililer gününden bir gün önceydi bogup öldürmek istedim olayın ardından bir gece eşimin telini aldım kıza msj cektım uyudunmu die gelen cvp a bakın ''aşkım uyuyodum ama uygunsan arada konusalım senı merak ediyorum '' al sana bilmem ne nerene dayarsan daya evde abisigilde vardı başladımı bir kavga herkesi topladım başına neymiş uyku sersemi cekmiştir kız bilmem ne dedim boşancam herkes girdi araya kız akrabaydı uzaktan bide şimdi eşimin dayısının ogluyla evlendi aklandı ben suçlu oldum sankı msjı ben çektim herkes ona inandı aşkım demek yetişme tarzından oluyomus herkese aşkım diyomuş onlar al işte geçen sene boşancaktım olmadı babamlar yine yolladılar cocugun var dediler bilmem ne dediler şimdi 1 senedir bu yaralar kapansın die beklıyorum ama asla kapanmıyacak asla unutamam hepsi içimde hepsi unutmuş gibi görünüyorum eşime karşı ama unutamıyorum 1 senedir de bıraktım zaten peşini ne yapayım herşey kızım için kızım olmasa bir sanıye bile durmazdım belki ama olmuyo işte arkanda destekcinde yoksa hiç olmuyo ama bir daha olursa ne yaparım bilmıyorum bu sefr kimseyi dinlemem çünkü tak dedirtir artık 1 senedirde bişeyini yakalamadım zaten oldugu zaman kadınların hissi kuvvetlidir hisseder bende öleyim bu sefer hiç acımam vildrose kardeşim karar tabiki senin tabiki böle erkeklerle ömür geçmiyor eger hala boşanmadıysan bence oglun için cocugun için son bir son bir şans ver derim ha sen verdinde ne oldu diyeceksin belki ama birinciyi yaptı ikinciyide yapar diyeceksın mutlaka ama hiç olmazsa son bir defa denemiş olursun inan o cocukların psikolojılerı herşeyden daha önemli bunu sende bilirsin sende annesin akıl vermek degil bu kesinlikle haşa sende güçlü kadına benziyosun bana herkes bunu dedi sen güçlüsün yılma pes etme ama biyere kadar bütün yaşadıklarımdan sonra bir dahayı asla kabul etmem ama sende birdaha diyebilirsin cnm son bir defa daha diyebilirsin oglun için cocugun için

Leydiciğim hayretle ve şaşkınlıkla okudum ve inanamadım.Yaşadıkların çok ağır.Üstelik çaresizlik ve gidecek bir yeri olmaması insanın ne kadar kötü ve acı.Sana ne söyleyebilirim nasıl teselli verebilirim bilemiyorum.Herşey boş gibi geliyor bana.
Biz ise aynı evde iki yabancı gibiyiz artık.20 gün oldu doğum yaptım ve aile meclisi davamı geri almam konusunda konuşmalar vs.. caydırdılar beni.2 oğlumla beraber yalnız değilim aslında.Kısacası birbirimize ihtiyaç duymadan yaşıyoruz.
Canım eşinin güzel bir derse ihtiyacı var.Ama nasıl olur orası senin deneyimlerine kalmış.İnan sabrın sonu yokmuş,bu senin yaşadıklarına en güzel örnek.

cnm benim bizim gibi nice kadınlar var böle sorunlar yaşayan önemli olan pes etmemek nereye kadar bilemiyorum ama bizde gecen sene iki yabancı olmuştuk

Son düzenleme:
Back