İhanet bana doğum günü hediyesi oldu

wildrose canım benim..

doğum yapmışsın hayırlı olsun ..

sağlık ve mutlulukla büyüsün yavrun inşallah...

inşallah çok büyük mutluluklar getirsin bu bebek sana..

seni ve bebeklerini öpüyorum canım..

hayirli olsun ablacim
Allah cocuklarinin basindan seni eksik etmesin...
aslinda anali babali buyutsun demek vardi ama babasizda buyuseler olur en azindan yalani tanimamis durust ve temiz çocuklar yetisir...
ne karar aldin ne asamadasin bilmiyorum ama sakin sakin, sirf cocuklarin için evliligini gözden geçirirken sadece cocuklarini dusunme...
bu evliligi sen yurutuyorsun bir omur boyu sen giriyorsun o herifin koynuna... inan bana o kadar seyden sonra ben artik yataginada girmezdim... senin anlattiklarinla tiksindim, bir an erkek ark'imi esinin yerine koydum... yuzune bakmazdim kesin... tabiii sevgililik sureci ayri evlilik ayri ama ben evlilikte de kaldiramazdim sogurdum artik... birde ben asiri derecede kindarim... cok sevsemde kin guderim ama birlikte kesinlikle yapamam;...
cocuklarin seninle sadece 20-25 yil bir arada yasayacak sonra evlenip yuva kuracaklar ve sen topraga girene kadar o adami cekeceksin... o cocuklar siz birlikteyken dirliksiz olacaklarina
babalari olmadanda dirliksiz yasasinlar... yada belki aksi olur daha huzurlu bir ortamda buyurler...
bu arada ole bir adama gercekten ne deyipte cocuk verdin be ablacim... yuzunu gostermezdim o meleklerin o seytan adama;....

Dün akşamda cebinde erkekliği güçleştirici sertleştirici haplardan buldum bir tane.5-6 ay oldu beraber olmayalı eşimle ve o demekki başkalarıyla gününü gün etmiş

Yarın doğum günüm ama ben çok mutsuzum çünkü ben bu gece aldatıldığımdan kuşku duyacak kadar çok şey yaşadım. 2 ayım kaldı kızımı dünyaya getirmek için,birde oğlum var benim.

20 gün oldu doğum yaptım ve aile meclisi davamı geri almam konusunda konuşmalar vs.. caydırdılar beni.2 oğlumla beraber yalnız değilim aslında.

canım kızın mı oldu oğlun mu?? anlayamadım da:uhm:kafamçokkarıştıfisfisfis

Yarın doğum günüm ama ben çok mutsuzum çünkü ben bu gece aldatıldığımdan kuşku duyacak kadar çok şey yaşadım. 2 ayım kaldı kızımı dünyaya getirmek için,birde oğlum var benim.

20 gün oldu doğum yaptım ve aile meclisi davamı geri almam konusunda konuşmalar vs.. caydırdılar beni.2 oğlumla beraber yalnız değilim aslında.

aa evet ya? benimde kafam karıştı şimdi heralde ultrasonda yanlış gördü doktor :uhm:

wildrose canım senin adına çok üzüldüm.keşke bu şekilde yapacaklarına direkt yüzümüze söyleseler.ben onu tercıh ederim.hiç olmazsa bir kere ölürüm.düşüne düşüne binlerce kere değil.yaptıkları çok tutarsız.yazdıklarına bakılırsa kesin bir şeyler çeviriyor.sana akıl veremem.tercih sana kalmış.umarım yeni bebişin sana uğur ve mutluluk getirir.allah seni böyle kötü durumlarla tkrar karsılastırmaz.bu erkekler hakikaten çok genişler.eşi hamileyken destek olacağına pes yani. :oklava:

Canım doktorum önce kız dedi ben 4 aylıkken gittiğimde.8 aylıktım yine gittim ve yanıldığını erkek olacağını söyledi,dolayısıyla öylede oldu.

canım eşin sana karşı nasıl şimdi?

davranışlarında bir değişiklik var mı?

sen nasıl hissediyorsun kendini..

canım eşin sana karşı nasıl şimdi?

davranışlarında bir değişiklik var mı?

sen nasıl hissediyorsun kendini..

kendimi iyi hissetmiyorum çünkü bebeğimi emziremiyorum,sinirden stresten olacak sütlerim resmen çekildiler.mamaya başladım daha şimdiden.sabah eşimle birlikte çıktım evden çocukları anneme bırakıp.adliyeye gideceğiz dedim beni götürmedi bende gittim avukatın biri ile görüşmeye,oda dışardaymış,telefonda durumu izah ettim,pztsi çağırdı beni.

cebinde bulduğum hap içinde arabada buldum dedi.eşim araba ticareti yaptığı için arabalarda, satan kişiler bir çok şeyini bırakabilir unutabilirler.ama inanmadım tabi,dedim,madem arabada buldun niye arabada kalmadı yada niye alıpta çöpe atmadında cebine koydn.bu sıkışınca bu seferde dediki eczacı bir arkadaşım verdi.niye aldın dedim cvb yok tabi.dedim demekki çok azgın bir sevgilin var ve ona yetemiyosun senden ikinciyi üçüncüyü istiyor,sende kendine ona yetebilmek için hap aldın.

Yarın doğum günüm ama ben çok mutsuzum çünkü ben bu gece aldatıldığımdan kuşku duyacak kadar çok şey yaşadım.
2 ayım kaldı kızımı dünyaya getirmek için,birde oğlum var benim.Hamileliğimi ön plana sürerek 3 aydır bana yaklaşmıyor eşim.
Arada telefonlarına gelen numaralardan şüphelenip aradığımda bir kaç kere bayan çıktı karşıma,konuştum ama hep üstü örtülü olarak kaldı,inkar ettiler,birbirlerini tanımadıklarını söylediler falan.
Annemlerde misafir olarak kaldığımız dün gece eve geç geleceğini borçlulardan para toplayacağını söyledi (eşim ticaretle uğraşıyor)
Nerde olduğunu sordum arkadaşının cafesinde para beklediğini söyledi saat gece 2 suları falan.Cafeden sesler gelmiyor dediğimde kapının önüne çıktığını söledi bana.Telefonumun alarmını ayarladım uyuyakalmayayaım diye ve yarım saat sonra tekrar aradım uzun bir süre açmadı 10-15 dk kadar aradım.Telefonu açtığında ise arabanın içinde uyuyor olduğunu söledi,kızdım hani eve gelecektin yarım saat önce söledim sana işini bitir gel diye dedim ve madem arabada yatıyorsun çalıştır arabayı yola çık buraya gel dedim,çalıştırdım dedi ama çok sessizdi ortamı hiçbirşey duymuyordum arabanın çalıştığına dair,arabanın kornasını çal sana inanmıyorum dedim,çaldım dedi duydunmu,ama yine hiçses gelmiyordu,gecenin 3ü olmuştu ve eşim arabada olduğunu o an hiçbir şekilde ispat edemedi,radyoyu aç dedim arızalı dedi.Her sorduğuma bir cvb veriyordu.
Cafede olduğunu söylediğinde ise telinden foto çekeceksin sana inanmıyorum dedim tamam çektim dedi,ama çekmemişti...
Gece saat 4 dü,bindim arabama ve onu aramaya çıktım,önce telle aradım onu tekrar arabasındaysa korna sesi duymak istediğimi söledim çalıyorum diuordu ama yalan sölüyordu,peki dedim sen benim kornamın sesini duyuyormusun deyip bastım kornaya,şaşırdı nereye gidiyosun duydum kornayı dedi,demekki duyuluyormuş değilmi dedim,geleceği yol istikametinde arabamı durdurdum ve bekledim,o başka bir yoldan eve döndüğünü söledi ve beni caddenin kenarında buldu,işaret etti takip et diye,eve yakın bir yerde arabamı parkettim ve onun arabasına bindim.
Sana ıspat edeceğim dedi,o dediği cafeye götürdü beni kapalıydı,halbuki 1 saat önce orada olduğunu söylüyordu bana.Bana borçlularından aldığı parayı gösterdi ama akşamda almış alabilirdi.
Gece annemlere geldik ve ''ben tamirciyi arayacam dükkandaki diğer arabam yolda kaldı arızalandı sen in git yat'' dedi bana,saat 5 bu arada.Sen yarım kalan işini bitirmeye gideceksin tekrar deyip kızdım ve oda indi arabadan ve oda geldi benimle eve.
Bu olay bana çok güzel bir doğum günü hediyesi olarak kaldı.
Bunları buraya yazarken aynı zamanda bu gece söylenen tüm yalanları peşpeşe irdeleme imkanı buluyorum ve yine bu olayda üstü örtülü olarak kalacak ve herkes yaptığıyla kalacak.

gamyoncuiremsucanım tatlı bir bebbeğin olacak
üzülmeye değmez sen şimdi bebeğinle yapacaklarını düşün
eşinede üzülme inan deymez aldatıyorsa eğer yakında kokusu çıkar
bir ip ucu verir dün yaşadıkların gibi sende bulursun gerçek bir ip ucu
ya eşin aklını başını alır yuvasına bağlanır seni bebeğini ön planda tutar yada ona bye bye dersin
bebeğinle yeni bir yaşama merhaba dersin
üç günlük dünya için üzlmeye değmez öpdüm o bebişini a.s.

vildrose mrb cnm eşinden ayrıldınmı ayrılmadınmı bilmıyorum ama tam okuyamadım sayfaları senin yaşadıklarını ve senin psikolojini cok iyi anlıyorum benimde başımdan çok' şey geçti senin başına gelen ilkmi bilemiyorum benim başıma 4 defa geldi 5ci seneye girdi evliligim ancak 10 senelik evliler belki yaşamamıştır bu kadar sorun bizim sorunumuzda hep eşimin eskı kız arkadaşları oldu başından anlatmak istıyorum sayfa yetermi bilemicem paylaşmak istedim 3 aylık evlıydım gece bir msj geldi eşime ''ben seni bölemi yollıcaktım arayıp sormuyosun felan die kim dedim şöförün karısıdır yanlışlık olmustur dedi bak yalana şimdi ne şöförü dedim dalgamı geçiyon kızla msjlaşmaya başladım ben eşiyim dedim eşimin cebinden cnm benle dalgamı gecıyon dedi bu kız ist idi kıza evlendıgını sölememiş kız sonunda ikna oldu tmm dedi ama allah size sabır versin dedi sonrada eşimin fotolarını yolladı arkasına da mutluluklar yazmıs neyse 6 aylık hamıleyım aradan 3 ay geçti eski bir kız arkadaşının cebini gördüm telde kızla nişanlıyken konusmustum numarayı hatırladım biz nişanlıyken kızın telını KARICIM diye kayıt etmiş bizimki düşünün neyse kim bu dedim tanıdık dedim yok şirket hattı dedi iyi dedim araştırdım sonra kızın cıktı 1 hafta geçti karnım burnumda benim kız evimi aradı düşünün cep degil EVİMİ cesarete bak actım konustu ee ne istıyosun dedim bana dediki eşin seni boşayacakmıs benı alcakmıs benı rahat bırakmıyo senı aramaya karar verdim inanmam dedim bana kanıtla dedim başka telden eşimi aradı ee dedi ne zaman anlatacan eşine dedi eşimde ordan demesinmi anlatcam sabret die ya hamıleyım kan beynıma sıcradı birden konustum telde eşim duydu agzıma gelenı saydım eşim ordan şok oldu ben gidiyorum dedim kapattım teli neymiş kız tehdit ediyomus onu anlatcakmıs bana hamıleyım nereye gidiyim baba evine gitsem annem kendin ettin diyecek ben tam cıkarken eşim geldi gidemezsin bilmem ne bildigin gibi degil beni tahdit etti felan hadi hamıleyım dedim ogün barıştım düşünün neyse aradan zaman geçti kızım oldu 6 aylık felan bi pazar günü başka bir kızdan msj ee olmuyo böle bitsin ben çekemiyorum adınıda erkek adı olarak kayıt etmiş ögrendim turkcellden bayan kavga felan ettik kapandı konu ama içim içimi yiyo benim kıza cektıgı bikaç msjı yakaladım eski telinden eski telını babasına vermişti o telde kayıtlı buldum msjları yine sordum turkcele aynı kız cıktı ölürmüsün öldürürmüsün cadı felan yazmıs msjlarda töbe töbe neyse çaktırmayım ona dedim bigün telınden giden msj lar kutusunu kayıda aldım cektıgı msjları görüyüm die aksam gelınce kontrol ediyordum habersiz bir gün bi actım aynı kıza msj cekmiş sacmalama ben eve gidiorum pazartesi grşrz die al işte sana aldatma kavga başladı telefonlar kırıldı inkar etti neymiş buda borç para istıyomus allahım ya kızla konustum yok işte tanımıyorum dedi sonra arkadasım o benım cıktıgım insanı bile bilir dedi ne yaparsın cocuk var dediler babamlar her defasında eve gönderdiler sahip cıkan olmadı son olayda gecen sene yaşandı aynı iş yerinde çalıştıgı bir kızdan şüpelendım şüpelerim iyice arttı bir gece uykuda adını sayıkladı üstümü ört die kızın ve sevgililer gününden bir gün önceydi bogup öldürmek istedim olayın ardından bir gece eşimin telini aldım kıza msj cektım uyudunmu die gelen cvp a bakın ''aşkım uyuyodum ama uygunsan arada konusalım senı merak ediyorum '' al sana bilmem ne nerene dayarsan daya evde abisigilde vardı başladımı bir kavga herkesi topladım başına neymiş uyku sersemi cekmiştir kız bilmem ne dedim boşancam herkes girdi araya kız akrabaydı uzaktan bide şimdi eşimin dayısının ogluyla evlendi aklandı ben suçlu oldum sankı msjı ben çektim herkes ona inandı aşkım demek yetişme tarzından oluyomus herkese aşkım diyomuş onlar al işte geçen sene boşancaktım olmadı babamlar yine yolladılar cocugun var dediler bilmem ne dediler şimdi 1 senedir bu yaralar kapansın die beklıyorum ama asla kapanmıyacak asla unutamam hepsi içimde hepsi unutmuş gibi görünüyorum eşime karşı ama unutamıyorum 1 senedir de bıraktım zaten peşini ne yapayım herşey kızım için kızım olmasa bir sanıye bile durmazdım belki ama olmuyo işte arkanda destekcinde yoksa hiç olmuyo ama bir daha olursa ne yaparım bilmıyorum bu sefr kimseyi dinlemem çünkü tak dedirtir artık 1 senedirde bişeyini yakalamadım zaten oldugu zaman kadınların hissi kuvvetlidir hisseder bende öleyim bu sefer hiç acımam vildrose kardeşim karar tabiki senin tabiki böle erkeklerle ömür geçmiyor eger hala boşanmadıysan bence oglun için cocugun için son bir son bir şans ver derim ha sen verdinde ne oldu diyeceksin belki ama birinciyi yaptı ikinciyide yapar diyeceksın mutlaka ama hiç olmazsa son bir defa denemiş olursun inan o cocukların psikolojılerı herşeyden daha önemli bunu sende bilirsin sende annesin akıl vermek degil bu kesinlikle haşa sende güçlü kadına benziyosun bana herkes bunu dedi sen güçlüsün yılma pes etme ama biyere kadar bütün yaşadıklarımdan sonra bir dahayı asla kabul etmem ama sende birdaha diyebilirsin cnm son bir defa daha diyebilirsin oglun için cocugun için

senin kocanı kusura bakmadan ahıra sokup bayan ineklerin yanında bırakacaksın.. anca uslanır... terbiyesizz... bir insan bu kadar karaktersiz olur... :oklava:

böyle şeyleri gördükçe daha bi tiksiniyorum erkeklerden....iğrenç ya kimileri daha yeni evliyken kimileri hamileyken kimi lohusayken kimi eskidi diye....yuh yani yuh diyorum başkada bişey diyemiyorum...

çocuklara ayrılığı göstermemek için susmak ne kadar doğru peki...hak etmeyen biriyle hala evli kalmak, hatta baba yapmak....bu çocuk böyle bir babayı hakedicek ne yaptı...düzelme umudu görüyorsanız bişey diyemem ama görmüyorsanız boşuna uğraşmayın derim ben...kocası çalışmayan bi abla vardı çalıştı çocuklarına evde oturan kocasına baktı...artık ağarına gitmeye başladı bu o çalışsın o sıcak yatağında yatsın...çocukları büyümüş genç kız olmuşken boşandı eşinden...yani sonu aynı olur bu adam düzelmez daha fazla katlanamam diyorsanız....siz daha iyi bilirsiniz...

kendimi iyi hissetmiyorum çünkü bebeğimi emziremiyorum,sinirden stresten olacak sütlerim resmen çekildiler.mamaya başladım daha şimdiden.sabah eşimle birlikte çıktım evden çocukları anneme bırakıp.adliyeye gideceğiz dedim beni götürmedi bende gittim avukatın biri ile görüşmeye,oda dışardaymış,telefonda durumu izah ettim,pztsi çağırdı beni.

Toparlan! Kendine gel arkadasim, kendine ceki düzen ver.... hic bir erkek icin kendini mahvetmeye degmez...

Gururun zedelnemistir muhakkak ama bir bak olanlara, otur düsün...

Güclü olmak zorundasin, büyüklerim konusurlardi (ben kücückken) "en büyük düsman koynundaki erkektir,, derlerdi...

O nu hic umursamiyormus gibi davran, cocuklarinla bir seyler yap, imkanlarinca alisveris yap kendin icin.....
Her sey gönlünce olmasini umut ediyorum..:teselli:

ay canım benim ya kıyamam...

daha küçücük çocuk 1 aylık bile değil ..

tabi stressten sütün kesildi.. offf bu adam tam sopalık ya...

canım hayatını mahvetme bu adamla..

hem sana hem çocuklarına çok yazık oluyor ya..

vildrose mrb cnm eşinden ayrıldınmı ayrılmadınmı bilmıyorum ama tam okuyamadım sayfaları senin yaşadıklarını ve senin psikolojini cok iyi anlıyorum benimde başımdan çok' şey geçti senin başına gelen ilkmi bilemiyorum benim başıma 4 defa geldi 5ci seneye girdi evliligim ancak 10 senelik evliler belki yaşamamıştır bu kadar sorun bizim sorunumuzda hep eşimin eskı kız arkadaşları oldu başından anlatmak istıyorum sayfa yetermi bilemicem paylaşmak istedim 3 aylık evlıydım gece bir msj geldi eşime ''ben seni bölemi yollıcaktım arayıp sormuyosun felan die kim dedim şöförün karısıdır yanlışlık olmustur dedi bak yalana şimdi ne şöförü dedim dalgamı geçiyon kızla msjlaşmaya başladım ben eşiyim dedim eşimin cebinden cnm benle dalgamı gecıyon dedi bu kız ist idi kıza evlendıgını sölememiş kız sonunda ikna oldu tmm dedi ama allah size sabır versin dedi sonrada eşimin fotolarını yolladı arkasına da mutluluklar yazmıs neyse 6 aylık hamıleyım aradan 3 ay geçti eski bir kız arkadaşının cebini gördüm telde kızla nişanlıyken konusmustum numarayı hatırladım biz nişanlıyken kızın telını KARICIM diye kayıt etmiş bizimki düşünün neyse kim bu dedim tanıdık dedim yok şirket hattı dedi iyi dedim araştırdım sonra kızın cıktı 1 hafta geçti karnım burnumda benim kız evimi aradı düşünün cep degil EVİMİ cesarete bak actım konustu ee ne istıyosun dedim bana dediki eşin seni boşayacakmıs benı alcakmıs benı rahat bırakmıyo senı aramaya karar verdim inanmam dedim bana kanıtla dedim başka telden eşimi aradı ee dedi ne zaman anlatacan eşine dedi eşimde ordan demesinmi anlatcam sabret die ya hamıleyım kan beynıma sıcradı birden konustum telde eşim duydu agzıma gelenı saydım eşim ordan şok oldu ben gidiyorum dedim kapattım teli neymiş kız tehdit ediyomus onu anlatcakmıs bana hamıleyım nereye gidiyim baba evine gitsem annem kendin ettin diyecek ben tam cıkarken eşim geldi gidemezsin bilmem ne bildigin gibi degil beni tahdit etti felan hadi hamıleyım dedim ogün barıştım düşünün neyse aradan zaman geçti kızım oldu 6 aylık felan bi pazar günü başka bir kızdan msj ee olmuyo böle bitsin ben çekemiyorum adınıda erkek adı olarak kayıt etmiş ögrendim turkcellden bayan kavga felan ettik kapandı konu ama içim içimi yiyo benim kıza cektıgı bikaç msjı yakaladım eski telinden eski telını babasına vermişti o telde kayıtlı buldum msjları yine sordum turkcele aynı kız cıktı ölürmüsün öldürürmüsün cadı felan yazmıs msjlarda töbe töbe neyse çaktırmayım ona dedim bigün telınden giden msj lar kutusunu kayıda aldım cektıgı msjları görüyüm die aksam gelınce kontrol ediyordum habersiz bir gün bi actım aynı kıza msj cekmiş sacmalama ben eve gidiorum pazartesi grşrz die al işte sana aldatma kavga başladı telefonlar kırıldı inkar etti neymiş buda borç para istıyomus allahım ya kızla konustum yok işte tanımıyorum dedi sonra arkadasım o benım cıktıgım insanı bile bilir dedi ne yaparsın cocuk var dediler babamlar her defasında eve gönderdiler sahip cıkan olmadı son olayda gecen sene yaşandı aynı iş yerinde çalıştıgı bir kızdan şüpelendım şüpelerim iyice arttı bir gece uykuda adını sayıkladı üstümü ört die kızın ve sevgililer gününden bir gün önceydi bogup öldürmek istedim olayın ardından bir gece eşimin telini aldım kıza msj cektım uyudunmu die gelen cvp a bakın ''aşkım uyuyodum ama uygunsan arada konusalım senı merak ediyorum '' al sana bilmem ne nerene dayarsan daya evde abisigilde vardı başladımı bir kavga herkesi topladım başına neymiş uyku sersemi cekmiştir kız bilmem ne dedim boşancam herkes girdi araya kız akrabaydı uzaktan bide şimdi eşimin dayısının ogluyla evlendi aklandı ben suçlu oldum sankı msjı ben çektim herkes ona inandı aşkım demek yetişme tarzından oluyomus herkese aşkım diyomuş onlar al işte geçen sene boşancaktım olmadı babamlar yine yolladılar cocugun var dediler bilmem ne dediler şimdi 1 senedir bu yaralar kapansın die beklıyorum ama asla kapanmıyacak asla unutamam hepsi içimde hepsi unutmuş gibi görünüyorum eşime karşı ama unutamıyorum 1 senedir de bıraktım zaten peşini ne yapayım herşey kızım için kızım olmasa bir sanıye bile durmazdım belki ama olmuyo işte arkanda destekcinde yoksa hiç olmuyo ama bir daha olursa ne yaparım bilmıyorum bu sefr kimseyi dinlemem çünkü tak dedirtir artık 1 senedirde bişeyini yakalamadım zaten oldugu zaman kadınların hissi kuvvetlidir hisseder bende öleyim bu sefer hiç acımam vildrose kardeşim karar tabiki senin tabiki böle erkeklerle ömür geçmiyor eger hala boşanmadıysan bence oglun için cocugun için son bir son bir şans ver derim ha sen verdinde ne oldu diyeceksin belki ama birinciyi yaptı ikinciyide yapar diyeceksın mutlaka ama hiç olmazsa son bir defa denemiş olursun inan o cocukların psikolojılerı herşeyden daha önemli bunu sende bilirsin sende annesin akıl vermek degil bu kesinlikle haşa sende güçlü kadına benziyosun bana herkes bunu dedi sen güçlüsün yılma pes etme ama biyere kadar bütün yaşadıklarımdan sonra bir dahayı asla kabul etmem ama sende birdaha diyebilirsin cnm son bir defa daha diyebilirsin oglun için cocugun için

inanamıyorum.. lütfen çocuğum için katlanıyorum demeyin, siz yalnız kalmaya cesaret edemediğiniz için katlanıyosunuz. çocuğunuz için anca bu adamı kendi hayatınızdan çıkarmalıydınız. Allah size sabırlar versin..

cnm keşke herşey okadar kolay olsa yalnızlıktan degil gerçekten cocuk olunca işler okadar degişiyorkı bilmıyorum başınıza geldimi ki aslada gelmesin allah kimseye yaşatmasın böle bişey cok zor ben boşanmayı düşündügümde gecen sene kızım okadar psıkolojık olarak etkılendıkı anlatamam hırçınlaştı huyları degişti cocuk bi acayip oldu kızımda bende cok kötü günlerden geçtik bir akrabam boşandı bir oglu vardı o cocugun halini şuan anlatamam okulda cocuga senın baban yok demişler annen babandan boşanmış kötü kadın demişler cocugun dengesi yok dengesizleşti okadar zor günler yaşıyolarkı şuan anlamatamam keşke boşanınca herşey bitse herşey normal olsa herşey güllük gülüstanlık olsa cocuk bir orda bir burda rezillik çekmese ben istermiydim böle olsun böle yaşayım kim ister düşüncelerinize saygım var tabiki dogru söylüyorsunuz cocuk için böle erkekler çekilmez böle erkeklerle yaşam yürümez ama insan yaşamayınca bilemiyor yaşamadan ögrenemıyor ben ilk bu olay başıma geldiginde hamile olmasaydım arkama bile bakmazdım ama hamileydim 6 aylık cocugumu düşündüm sustum tabiki bu bir hata ama insan anne olmadan bilemiyor anne oldugumda herşey kızım için dedim eger hayattaysam kızım için hayattayım allah sadece benim degil böle olaylar yaşayan tüm kadınlarımıza sabır versin

leydi 63 arkadaşım sana pess diyorum..Kimseyi kınamam aslında, kınadığın şey başına gelirmiş Allah korusun ama kalbim seni kınıyor şu an..

Bu ney yav? Sabır taşı olsa çatlar.pess...

Back