- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
- Konu Sahibi KaPrisLiPazen
-
Bence yok gerçekten bi zaman sonra zatin sıkılıp yazmıyolar biz eşleriyle ev oturmaları yapmıştık bize diyorlardı yengeler gurubu okumuyorsunuz demi bazen uygunsuz konuşuyoruz gerçekten böyle muhabbetleri olsa grupta konuşmazlar ve msj bekletmez silerler bacımYa gülmeyin valla ben ağlıyorum
Hatta kovdum evden gelmicek gece
Bişey yokmu gerçekten
Ben hiç sıkmam eşimiEvden göndermen iyi olmuş ama burnu sürtsün diye gönderseydin keşke. Madem inandın eşine o zaman 3 çocuğa yazık etme derim. Biraz sürünsün sonra sert kurallarla affettiğini söyle. Ensesinde ol her daim tabi. Çünkü bu tarz arkadaşlarla sonu iyi olmaz bu evliliğin o kadın yerine koy kendini sen olsan sana söylenmesini istemezmiydin? Kandırılıyor resmen. O iğrenç adam bir hastalık getirirse (ki yüksek ihtimal bu kadar çok başka kadınlara gidiyorsa) vicdan azabı çekersin. Bir de çocukları varsa onlarada bulaştığıno düşünsene boşanmalarına sebep olmayayım diye söylememezlik etme. Kaydet yazışmaları kocanada bu şartla affedeceğini söyle. Sonra da git kadına anlat. Çok üzücü çok
Gerçekten çok iğrenç mesajlar vardı yani küfürler basit kalırBence yok gerçekten bi zaman sonra zatin sıkılıp yazmıyolar biz eşleriyle ev oturmaları yapmıştık bize diyorlardı yengeler gurubu okumuyorsunuz demi bazen uygunsuz konuşuyoruz gerçekten böyle muhabbetleri olsa grupta konuşmazlar ve msj bekletmez silerler bacım
Benim eşimde çok cvp vermemiş ama o gurubun içindeydi tanıdık olunca baya baya açık açık konuşuyorlar ben seni anlıyorum canım ama aynı şeyleri gördüğüm için sadece geyikler ibarettir ye biliyorum tabi sen eşini daha iyi tanıyosundur bende eşimi tanıdığım için mahsur görmüyodum lise arkadaşları sonuçta bi geçmişleri varGerçekten çok iğrenç mesajlar vardı yani küfürler basit kalır
Benim eşim onlara dahil olmamış ama gene de içim almıyorki
Benim eşimde çok cvp vermemiş ama o gurubun içindeydi tanıdık olunca baya baya açık açık konuşuyorlar ben seni anlıyorum canım ama aynı şeyleri gördüğüm için sadece geyikler ibarettir ye biliyorum tabi sen eşini daha iyi tanıyosundur bende eşimi tanıdığım için mahsur görmüyodum lise arkadaşları sonuçta bi geçmişleri varGerçekten çok iğrenç mesajlar vardı yani küfürler basit kalır
Peki şimdi ne yapmam lazım benim??Benim eşimde çok cvp vermemiş ama o gurubun içindeydi tanıdık olunca baya baya açık açık konuşuyorlar ben seni anlıyorum canım ama aynı şeyleri gördüğüm için sadece geyikler ibarettir ye biliyorum tabi sen eşini daha iyi tanıyosundur bende eşimi tanıdığım için mahsur görmüyodum lise arkadaşları sonuçta bi geçmişleri var
arkadaşını metrese götürüp getiren eşin yani.Benim eşimde çok cvp vermemiş ama o gurubun içindeydi tanıdık olunca baya baya açık açık konuşuyorlar ben seni anlıyorum canım ama aynı şeyleri gördüğüm için sadece geyikler ibarettir ye biliyorum tabi sen eşini daha iyi tanıyosundur bende eşimi tanıdığım için mahsur görmüyodum lise arkadaşları sonuçta bi geçmişleri var
için nasıl soğursa öyle davranPeki şimdi ne yapmam lazım benim??
Gece gelme dedim gelcem diyor gelirsen ben giderim dedim
Ya çok iyi tanıyorum uzun yıllardır beraberiz ama öyle bı muhabbette bile olmamıştı ki hiç
Çok doğru diyorsunuz yani öğrenmesi lazımarkadaşını metrese götürüp getiren eşin yani.
ve sen kadını tanıyorsun.
o kadının yerine koy kendini. aldatılıyorsun ve bizzat arkadaşının kocası buluşmalarına yardım ediyor.
çok berbat bir denklem.
bence kocana o arkadaşlarıyla tamamen bağını koparma şartı koy.
kadına da isimsiz olarak o mesajları atın.
yazık günah.
Dırdır edemem bi konu benim için o an konuşulur halledilir uzatamam ama bı kaç gün sokmasam eve nasıl oluriçin nasıl soğursa öyle davran
ister evde başını ye, ister kapında yalvart.
ama iyi bir ders ver.
Arkadaşının ehliyeti alındı 6 ay sanırım çok bilmiyorum ama kaza yapmış alkollüyken eşim götürüyor iştekocan niye götürüp getiriyor yazıldıysa bile görmedim. yaptığı iş değil yani.
sadece iş arkadaşı olarak kalmaları da zor doğru.L
Çok doğru diyorsunuz yani öğrenmesi lazım
Ama nasıl söylenir bilmemki
Beraber ortak iş yapıyorlar büyük kredi çektiler görüşmemelerini saglayamam ama WhatsApp grubundan çıktı zaten demiştir onlarada diyeceğini ama evet götürüp getirmesi off
Arkadaşının ehliyeti alındı 6 ay sanırım çok bilmiyorum ama kaza yapmış alkollüyken eşim götürüyor işte
Ama her gittiğinde ben ne zaman arasam açar bekliyorum arabadayim der
Aynen dediğiniz gibi oldusadece iş arkadaşı olarak kalmaları da zor doğru.
ancak adamın eşi öğrenirse ne olacak?
eşine beni sattın diyecek belki. belki eşin sana kızacak vs.
her durumda ortalık karışacak kadın öğrenirse
ya da kendi huzurun için susacaksın da vicdan rahat bırakır mı?
vallahi eşin seni hiçbir şey yapmadan, zor duruma düşürmeyi başardı.
benim çenem insanı doğduğuna pişman eder ama muhtemelen sessiz kalırdım. tıp oyunu gibi.Dırdır edemem bi konu benim için o an konuşulur halledilir uzatamam ama bı kaç gün sokmasam eve nasıl olur
Benim yerimde olsaydınız siz napardınız ??
Bilmiyorum artık yaptıysa da kendine çünküGüncellemenizden sonra eşiniz çok güzel senaryo yazmış
ben hiç inanmadım arkadaşını götürmek nedir yahuu düzgün bir adam böyle bir şey yapmaz sadece arkadaşını götürmekle kalmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?