- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
- Konu Sahibi KaPrisLiPazen
-
Aynen öyle
Dedim zaten ya gel okut ya bitecek diye bakalım bekliyorum gelecem dedi
Ama ben daha öğlen çocuklarımın birini hastaneye götürdüm canım çıkıyor evde eğer böyle bişey yaptıysa Allah'ından bulsun
Sağolun.sinirliden çok üzgünüm işteSizi alintilamamistim : (( sinirlisiniz anlıyorum o halde gidiyorum: (( Allah aydınlığa çıkarsın inşallah.
O an telefonu öyle bı şekilde aldı ki elimden almamalıydı yok öyle bişey demeliydiYapmadı muhtemelen bu tarz konuşmalar var ondan okutmak istemiyor, bunu yapması içinde ciddi zaman ayırmak lazım hep ev işse Zaten nasıl yapacak, diline vurmuş o yüzden eşinin
Hayır daha çok örnek ver ellerde ne kocalar var bak gör diye okuyacam günün birinde benim zindigaE hep eşli konular doğal olarak örnel veriyorumne diyeyim mahmut mu diyeyim :)
Affetmiş gibi yapin barişin ama iz üstunde olun delil arayin akıllica davranmak her zaman en iyi yolHerkese merhaba hemen konuya başlıyorum
Biraz uzun
5yillik evliyim
3 çocuğum var
Az önce eşimin iş teline bı mesaj geldi telefon benim elimdeydi açtım
Müşteri bişey sormuş
Hadi dedim gruplara da bakayım
Arkadaşlarıyla olan grubu açtım mı ne göreyim goy goy iğrenç erkek muhabbetleri
Aman derken daha üstlere çıktım
Diyorlar ki bugün kimler geliyor
Gruptaki herkes evli
Eşim bı arkadaşından için o gelemez onda g.t yok yazmış
Daha ustlerdede sormuş seks varmı geleyim mi???
Telefonu aldı elimden daha fazla okuyamadım
Evden kovdum yarın davamı açarım git kimle ne yaptıysan orda kal dedim
Yemin etmedi ama sonuna kadar yok öyle bişey dedi
Kızlar eşim çok iyi bı koca çok iyi bı baba
Neden 3 çocuk diyecek olanlara söyleyim
İlki planlı ikincisi (ikiz) sürpriz oldular
Çalışmıyorum
Ailemin yanına gitmem
Eşimin geliri iyi
Ama bu okuduklarım gerçekten aldatılmak dimi??
Şimdi de valizde eşyalarını dolduruyorum akşam kapının önüne koycam
hayat nasıl olur onu düşünmüyorum Allah büyük elbette bı kapım vardır açılacak
Ama sonuna kadar inkar ediyor
Teli neden aldın diyorum erkek muhabbetini okutcam orda küfürlü konuşuyoruz diyor
Getir okucam diyorum
Ben seni aldatacak kadar şerefsiz değilim ben bişey yapmadım vijdanim rahat diyor
Ama inanmıyorum inanamıyorum
Daha neler çıkacaktı okusanız!Herkese merhaba hemen konuya başlıyorum
Biraz uzun
5yillik evliyim
3 çocuğum var
Az önce eşimin iş teline bı mesaj geldi telefon benim elimdeydi açtım
Müşteri bişey sormuş
Hadi dedim gruplara da bakayım
Arkadaşlarıyla olan grubu açtım mı ne göreyim goy goy iğrenç erkek muhabbetleri
Aman derken daha üstlere çıktım
Diyorlar ki bugün kimler geliyor
Gruptaki herkes evli
Eşim bı arkadaşından için o gelemez onda g.t yok yazmış
Daha ustlerdede sormuş seks varmı geleyim mi???
Telefonu aldı elimden daha fazla okuyamadım
Evden kovdum yarın davamı açarım git kimle ne yaptıysan orda kal dedim
Yemin etmedi ama sonuna kadar yok öyle bişey dedi
Kızlar eşim çok iyi bı koca çok iyi bı baba
Neden 3 çocuk diyecek olanlara söyleyim
İlki planlı ikincisi (ikiz) sürpriz oldular
Çalışmıyorum
Ailemin yanına gitmem
Eşimin geliri iyi
Ama bu okuduklarım gerçekten aldatılmak dimi??
Şimdi de valizde eşyalarını dolduruyorum akşam kapının önüne koycam
hayat nasıl olur onu düşünmüyorum Allah büyük elbette bı kapım vardır açılacak
Ama sonuna kadar inkar ediyor
Teli neden aldın diyorum erkek muhabbetini okutcam orda küfürlü konuşuyoruz diyor
Getir okucam diyorum
Ben seni aldatacak kadar şerefsiz değilim ben bişey yapmadım vijdanim rahat diyor
Ama inanmıyorum inanamıyorum
yada karakter olarak böyle bir şey yapacak karakterde mi?
Ben hepsini okuyamamıştımispatlasın aldatmadıgını
bı erkek bukadar ozel seylerı arkadaslarıyla nasıl konusabılıyor ınanasım gelmıyor gercekden
Yazdım son durumu son sayfadaNedense banada erkek goygoyu gibi geldi.bazen telefonu ben gormyim diye tutar bir bakarim sacma sapan capsler...seviyorlar boyle konusmayi bizim gibi degiller bosanmak icin yeterli neden midir bilemedim.iyice anlasaymissiniz.
Ya bacım yazını okurken çok güldüm kusura bakma çünkü benimde eşimin lise arkadaşlarıyla whatsap gurupları var ve aynı muhabbetler onlardada var ben bazen okuyorum eşim kızıyo çok küfürlü konuşuyorlar okuma diyo gerçekten öyle bu kadar sıkmamak gerek bence tamamen geyik muhabbeti ben eşimin arkadaşlarıylada ve eşleriylede tanıştım hepside eşleriyle severek evlenip ve korkan insanlar yani tamamen hepsi geyikten ibaret onlarda akıllarınca egolarını tatmin ediyorlar birbirlerine karşı hepsi bundan ibaret eşine güven araya soguklukta sokmaYazdım son durumu son sayfada
Evet tamamen goy goy
arkadaşları apaçık resimler bile atmışlar şok oldum
Bide eismle dalga geçmişler senin için de yaparız sen gelmezsin falan yazmışlar
3 saattir çocuklara bişey belli etmeyeceğim diye kırk takla attım
Büyüğüm anlıyor herşeyi
Ya bacım yazını okurken çok güldüm kusura bakma çünkü benimde eşimin lise arkadaşlarıyla whatsap gurupları var ve aynı muhabbetler onlardada var ben bazen okuyorum eşim kızıyo çok küfürlü konuşuyorlar okuma diyo gerçekten öyle bu kadar sıkmamak gerek bence tamamen geyik muhabbeti ben eşimin arkadaşlarıylada ve eşleriylede tanıştım hepside eşleriyle severek evlenip ve korkan insanlar yani tamamen hepsi geyikten ibaret onlarda akıllarınca egolarını tatmin ediyorlar birbirlerine karşı hepsi bundan ibaret eşine güven araya soguklukta sokmaYazdım son durumu son sayfada
Evet tamamen goy goy
arkadaşları apaçık resimler bile atmışlar şok oldum
Bide eismle dalga geçmişler senin için de yaparız sen gelmezsin falan yazmışlar
3 saattir çocuklara bişey belli etmeyeceğim diye kırk takla attım
Büyüğüm anlıyor herşeyi
Ya gülmeyin valla ben ağlıyorumYa bacım yazını okurken çok güldüm kusura bakma çünkü benimde eşimin lise arkadaşlarıyla whatsap gurupları var ve aynı muhabbetler onlardada var ben bazen okuyorum eşim kızıyo çok küfürlü konuşuyorlar okuma diyo gerçekten öyle bu kadar sıkmamak gerek bence tamamen geyik muhabbeti ben eşimin arkadaşlarıylada ve eşleriylede tanıştım hepside eşleriyle severek evlenip ve korkan insanlar yani tamamen hepsi geyikten ibaret onlarda akıllarınca egolarını tatmin ediyorlar birbirlerine karşı hepsi bundan ibaret eşine güven araya soguklukta sokma
Ya bide akşam üstü komşum yeni Çamaşır makinesi almış kutusunu istemiştim onu getirdiEvden göndermen iyi olmuş ama burnu sürtsün diye gönderseydin keşke. Madem inandın eşine o zaman 3 çocuğa yazık etme derim. Biraz sürünsün sonra sert kurallarla affettiğini söyle. Ensesinde ol her daim tabi. Çünkü bu tarz arkadaşlarla sonu iyi olmaz bu evliliğin o kadın yerine koy kendini sen olsan sana söylenmesini istemezmiydin? Kandırılıyor resmen. O iğrenç adam bir hastalık getirirse (ki yüksek ihtimal bu kadar çok başka kadınlara gidiyorsa) vicdan azabı çekersin. Bir de çocukları varsa onlarada bulaştığıno düşünsene boşanmalarına sebep olmayayım diye söylememezlik etme. Kaydet yazışmaları kocanada bu şartla affedeceğini söyle. Sonra da git kadına anlat. Çok üzücü çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?