- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi KaPrisLiPazen
-
Şu an hicbisey düşünemiyorumOf benim aklıma direk grup yaptıkları geldi (iğrenç)
Yoksa neden bir gruba seks var mı geleyim mi desin?
1 tek birde ikiz5 yıla 3 çocuğu nasıl sığdırdınız ?
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.Şu an hicbisey düşünemiyorum
Evlenebilmek için o kadar çok fedakarlık yaptık ki ikimizde
Hani erkek yapar ama eşimden hiç beklemezdim
Valla benim eşim hiç öyle muhabbetler etmiyor. Öyle muhabbet etmeye çalışanı da yere gömer. Erkekler öyledir diye yaptıkları şeyi normalleştirmeyin bence.Erkek muhabbetleri iğrençtir. Ve gerçekten boyunlarını aşan muhabbetler yapıyorlar. Yani şöyle,bir kadını elde edecek cesaretleri olmaz ama birbirilerine sanki çok şey başarıyorlaröış gibi abarta abarta anlatırlar. Belki eşin de sadece onlara ayak uydurmak istemiş gurur yapıp beni ezik sanmasınlar gibisinden. Ortada bir aldatmaya dair kanıtın olmadığı sürece seni aldatıyor olarak sayma.
Belki de gerçekten boş yere suçluyorsun ama tabi ki tepkini koymalısın ve gerekirse o ortamdan uzaklaştırmalısın.
Hayır hiç olmadıdaha önce şüphelendiğiniz bir durum oldu mu? benzer bir vaka,?
Hayır hiç olmadıdaha önce şüphelendiğiniz bir durum oldu mu? benzer bir vaka,?
Benim vijdanım rahat diyor bilmiyorumCok taktir ettim sizi , 3 cocuga ragmen cocuklarim icin katlanicam demediginiz icin
Koyun bavulunu kapinin onune , kapiyi da kilitleyin icerden
Ispatlasin size aldatmadigini
Evet epeyce igrencti ama erkek illa küfür eder öyle konuşur anlayabiliyorum ama seks varmı geleyim mi demisErkek muhabbetleri iğrençtir. Ve gerçekten boyunlarını aşan muhabbetler yapıyorlar. Yani şöyle,bir kadını elde edecek cesaretleri olmaz ama birbirilerine sanki çok şey başarıyorlaröış gibi abarta abarta anlatırlar. Belki eşin de sadece onlara ayak uydurmak istemiş gurur yapıp beni ezik sanmasınlar gibisinden. Ortada bir aldatmaya dair kanıtın olmadığı sürece seni aldatıyor olarak sayma.
Belki de gerçekten boş yere suçluyorsun ama tabi ki tepkini koymalısın ve gerekirse o ortamdan uzaklaştırmalısın.
İnşallahAllah yardımcınız olsun ne diyeyim. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Evet bende öyle anladımSadece "seks var mi geleyim mi" mesaji olsa belki aralarinda sadece lak lak ediyorlardir dicem ama "bugun kim geliyor, onda o g.t yok" mesajlari falan bariz birseyler yaptiklarini gosteriyor. Hem de bir suredir yapilan birsey. Rutine binmis gibi normal konusmuslar yani.
Yok yanlış yazmış olabilirim ben gitmem ev kira ama onunkileri hazırladımKendi valizinizi degil esinizin valizini hazirlayin kapinin onunde bulsun.
Siz 3 cocukla birden nereye gideceksiniz.
Ne demek seks var mi geleyim yuhh nasil muhabbetler bunlar.ole gidip arkadaslari ile bulusur mu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?