- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi KaPrisLiPazen
-
Aynen ya bosancaz ya onları okuycam diyorum hala bişey yok okutmam bla blaKufurlu seyler var tekefonda demesi kadar da sacma bir bahane yok. Kadin seni bosayacak, aldattigini dusunuyor, kufuru okusa nolur. En iyisini yapmissiniz. Yalan soylemese mesajlari okuturdu.
Hala diyor ki Kur'an'ın üstüne yemin edeyim ben seni aldatmadım diyor
Kalbim inanmıyor işte
Deli gibi seviyorum ama bu sevgi ihaneti affetmez
Çok doğru ama affetmem için inamdirmasi lazımAffedecekseniz şüpheye yer olmaması lazım. Yani affettim ve ben eşimden eminim diyebilmelisiniz, yoksa şüphe de yavaş yavaş bitirir evliliği, evinizde huzur kalmaz. Keza çocuklar da etkilenirler bundan.
Öyleyse de çok iğrençErkek muhabbetiyse herkes sallıyor orda sanmıyorum aldatma falan olduğunu hepsi birbirine gaz veriyor anca
Oylesine muhabbet mi olur boyle terbiyesiz sohbet mi olur ya..Bilmiyorum canım gelip o mesajları gostermezse bitecek
Hala o mesajları okutmam küfürlü erkek muhabbeti diyor canım yani off
Aynen
Var hepsiyle görüşüyoruz ama ben onlarla en azından şu an bunu konuşamam
Az önce aradı dedim grupmu yapıyonuz da seks varmı geleyim mi dedin diye sordum
Ya o öylesine bı muhabbet diyo
Anlamadımseks var mi diye sormys biri bence olsa sormazdi
Ya benim eşim çok düzgün bı insan ama tabiki her erkek gibi sohbet muhabbet yapar lakin bu çok fazlaOylesine muhabbet mi olur boyle terbiyesiz sohbet mi olur ya..
Bence de iğrenç eşimde hiç sevmez öyle muhabbetleri grubu falanda yok ama erkekler genelde böyleler sadece hikayeden gazÖyleyse de çok iğrenç
Hala diyor ki Kur'an'ın üstüne yemin edeyim ben seni aldatmadım diyor
Kalbim inanmıyor işte
Deli gibi seviyorum ama bu sevgi ihaneti affetmez
Aynenfanusta mı yaşıyorsunuzda hiç küfür duymadınız hayatınızda..
bu kadar önemli bir konu için bu kadar saçma bir bahane olamaz..
Valla ben en sakin erkege bile guvenmiyorum.Bakmam pek ama arada da bakardım öylesine hicbisey yoktu gayet normal şeyler vardı
Teşekkür ediyorumBu forumda gördüğüm en akıllı en güçlü kadınlardansınız sanırım... Duygularınıza yenilmiyorsunuz, zora gelmekten korkmuyorsunuz.
Burada aldatılıp sürekli yakınıyorlar, bırak kocanı diyince de yüzlerce bahane sıralıyorlarr. 3 günde bir konu açıyorlar.
Allah size güç versin.
Eşimde öyle diyor ama bu iş telefonu normal telinde grupu yok hatta durumlara falan da bakmaz ama bu iş teliyle bütün müşterilerin durumlarına bakmışBence de iğrenç eşimde hiç sevmez öyle muhabbetleri grubu falanda yok ama erkekler genelde böyleler sadece hikayeden gaz
Uckuruna yuce kitabi mizi katmasin bizahmet..Çok doğru ama affetmem için inamdirmasi lazım
Kur'an'a el basayım dedikçe daha da inanmıyorum
Buda eksi bir durum sanane elalemin durumundan kardesim..Eşimde öyle diyor ama bu iş telefonu normal telinde grupu yok hatta durumlara falan da bakmaz ama bu iş teliyle bütün müşterilerin durumlarına bakmış
İşte bende Kur'an'a el basayım dediği için daha da inanmıyorumUckuruna yuce kitabi mizi katmasin bizahmet..
Gidin doktora tedavi ettirirn biriyle beraber olmus mu??
Yoksa boyel sacma sapan islere girmesin..
Erkekler varya sikisinca her turlu yemini yaparlar..
Ama aldatirken gauet rahatlar adiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?