iftara gelelim

Ben bu lafı söyleseydin 4 görümcemin kulağına da bu laf giderdi dedikodu yaparlardiyaparl bı tek ben mi dogurmusum herkes doğurmuş

Ne pislik insanlar bunlar ya. Bunların önüne hazır çorba bile fazla, yerinizde olsam ne yapar ne eder bu yemeği iptal ettirirdim.

Hazır alamayiz çünkü kaynanam hazır yiyecekler e çok karşı çıkıyor ve çok sinirli hazır yiyecek koyanlar hep mana bulmuştur ve sezeryanliyim ama annem ve eşimden başka anlayan yok birde kk kadınları (kalp)

Sen de çok uğraşma cnm gerekirse hazır bişeyler al ya da en basit menüyü yap. Arada sürekli dersin bebeğim hiç durmuyor sürekli ağlıyor ondan daha fazlasını yapamadım kusurabakmayın diye...

Direk bir mercimek corbasi
Ve lahmacun ..
Yanina da tulumba ..
1 aylik minikle kuzu cevirecek haliniz yok 4×3 + promosyonlarina ..
Allah im insanlar bu ramazan i neden yanlis anliyor ..
Iskembe doldurup ,lohusa kadina eziyet etmek mi bu sicakta ..
Bakin lahmacun fikrimi kucumsemeyin
Oyle saca boyle tarak ...
Caniniza yazik ..

Ne degişik insanlar var ?
Müsaitsen bi çayını içelimi duydumda,
Sana iftara gelelimi ilk defa duyuyorum...
Karşılık beklenerek mi oluyor bu davetler ?

Keşke durumunun uygun olmadığını uygun bir dille açıklasaydın. Hatta gelmenizi ben de çok isterdim ama inanın şöyle kötüyüm böyle zor durumdayım falan deseydin. Bazı insanlar böyle ses çıkarmayınca herşey mükemmel sanıyorlar.

Ne saçma adetlerimiz var onu dusunuyorum insanlar canı nasıl isterse öyle yaşamalı bence siz kendinize bile yetisemiyorken bir ton insana yemek mı yapacaksınız amaç ne ramazan da illa herkes herkesi davet etmek zorunda mı yada insanlar kendilerini davet ettirmek zorunda mı tuhaf ilişkiler geçen söyledim yine söylüyorum çok şanslıyım böyle bir aile yapısına sahip olmadığım için eşim de ben de.

Ne pislik insanlar bunlar ya. Bunların önüne hazır çorba bile fazla, yerinizde olsam ne yapar ne eder bu yemeği iptal ettirirdim.
Enayi gelin bulmuşlar bitane varya burada
Sen de çok uğraşma cnm gerekirse hazır bişeyler al ya da en basit menüyü yap. Arada sürekli dersin bebeğim hiç durmuyor sürekli ağlıyor ondan daha fazlasını yapamadım kusurabakmayın diye...
Kusurabakmayin kelimesini söylemem çünkü onlar cagirmadan geldi
Çok haklısınız ve çok sanslisiniz

Aynen öyle ya zor durumda olduğumu soyleseydim de kendini acindiriyo derlerdi yüzde yüz eminim okadar cçoiyi tanıyorum ki onlari

Valla cok haklisiniz ama sanirim kaynana olunca insan ne kadar gelinim kizim dese dd kizi gibi dusunemiyor
Benim ikinci lohusaligimda 4. Gun kendi gelmedi hic sadecd o gun ve hicbisey zaten beklemiyor olmama ragmen iki bebekle (aralari 16 ay) yaptigim yemegi yedi kalanini da alip gitti
Simdi gorumcem dogum yapti
Iki bebek ve birini emziriyorum ayni zmaanda orucluyum ama benden yemege cagirmami bekliyor
Insan gercekten hayret ediyor nasil bu kadar anlayissiz bu insanlar diye

Misafirine bolca ikramda bulunup çeşit çeşit yemek yapmanin adi görgüsüzlük degil misafirperverliktir..

Siz Yapmiyosunuz diye görgüsüzlük demeyin ben üşengeçligimden yapamiyorum deyin..

Bazi insanlarida memnun etmek cok zor..o kadar emek verip yapiyorsun karsindakine saygidan siz memnun kalacağınız yerde bide uyuz olmuşsunuz.

Hayır misafirperverlik israf yapmak demek olamaz. Ben yapıyordum ama yaptiklarim çöpe gidiyordu. Çünkü yenmiyor. Salata neden 2 cesit yapılsın? Meze varken neden salata yapilsin? Pilav varken neden dolma yapılsın? Bilmiyorum biliyor musunuz ama yeni moda yemek yememek. Pasta yememek kola icmemek insanlar artık yemek yemiyor hem zayıflık modasi da var. Zaten yemekli.misafir modasi da gecti de yine devam ettiriyoruz iste bi sekilde.ayrica kayinvalide de rahatsiz oldu ooo amma cok sey yapmissin ne gerek vardi dedi. Kv nin kardesi de ona müsrif iste biraz dedi. Masada yer kalmadi hepsi doldu taştı. Ve kendisi zaten soyledi ben sunum u cok seviyorum diye. Allah razi olsun ağırladı bizi ama bazi seyler dozunda olmalı. Ben rahatsiz oldum. Esim de yenmistir dedi. Ama o kadar fazlaydi ki. Gun geliyor lokanta da bile yenmiyor o kadar sey yalan mi ya lutfen bu acidan bakın bir

Lohusasin ya sana gelip utanmadan yeyip icecekler mi? Eşin olacak adam da mi akil edemiyor bazi şeyleri? Ayip ya gercekten ayip. Ille cagiracagim dersen pide yaptir tatli al. Esin de corba salata yapsin.

Yerinde olsam görümcelerini kaynanaı arardım herkes bir tencere yemek getirsin. Kocana da dısardan tatlı aldır salatayı Da kendin yap. Yok onlardan istemeye çekinirim diyorsan bütün yemekleri disaridan siparis et mesela lahmacun yada pide ibu seyler yerinizde olsam bence öyle yapın. Onlar sizi düsünmemis sizde onları düsünmeyib

Ben olsam dışardan lahmacun pide yaptırır bebekle anca bu kadar oluyor derdim. Benim de daha yeni bebeğim var ve mümkün değil ben ağırlayamam kimseyi.

Valla almayacaktiniz emri vakilerden nefret eden birisi olarak alamam kusura bakmayın derdim dümdük. Ben de 5 aylık hamileyim iftara kimseyi çağırmadım kv leri ramazanın başında bir defa aldım o yani darılırsa da darılsın çok görüşmek isteyen kendisi çağırır hata etmissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…