iftara gelelim

Onlar davetsiz iftara gelmeyi normal görüyorlar madem siz de 'öğleden sonra birkaç kişi erken gelin yardıma ' deyin.gelseler de gelmeseler de cok da super bi menu cikartmayin

Açıkca onlar demeden deseydin bebegim çok küçük bu sene kimseyi davet etmiyecem diye yada eşiniz deseydi kardeşine bebek yeni doğdu eşim lohusa diye

Onlar davetsiz iftara gelmeyi normal görüyorlar madem siz de 'öğleden sonra birkaç kişi erken gelin yardıma 'deyin.gelseler de gelmeseler de cok da super bi menu cikartmayin

Ne kadar ayıp! Kıymet vermiş emek harcamış böyle düşünmeniz çok artniyetli. İnsanoğluna yaranılmıyor. Cık cık

Keşke söyleseydiniz. Hatta hiçbir şey için geç değil yarın rahatsızlanın aniden.

Hazır çorbayı bile 15 dk kesintisiz başında beklemeden yapamazsın ki. Vallahi ben burada sinir oldum.
Sen salı gecesi rahatsızlanacaksın biraz ben öyle hissediyorum Çarşamba sabahı da eşin yemeği iptal edecek mecbur

Benim söylememe gerek kalmadan kayinvalidem soyledi zaten ama dünyada bu kadar ac insan varken pilavin yanina dolma et in yanina ayriyeten bamya ya ne gerek var masaya sığmadı yiyecekler. Kiymet verdigini bizde biliyoruz .

Kesinlikle sen çok halsiz görünüyorsun. Sanırım sancın da var. Süt fazla gelmiş olabilir, göğüslerin şişmiştir ateş yapmıştır sende. Sancı da tutmuş off çok kötüsün çok. Yat hemen dinlen sen. Yemek iptal hadi canım kafaya takmaya değmez.

Kendi kendini davet edeni de ilk defa duyuyorum . Hep bir tripler bişeyler. Biraz da naif ve anlayisli olmayi bilmiyor bazı büyükler. Allah yardimciniz olsun.. Yavrunuzu da Allah bagislasin..

Benim söylememe gerek kalmadan kayinvalidem soyledi zaten ama dünyada bu kadar ac insan varken pilavin yanina dolma et in yanina ayriyeten bamya ya ne gerek var masaya sığmadı yiyecekler. Kiymet verdigini bizde biliyoruz .
ikinci parağrafı konu sahibine yazdım.

O kişi kıymet vermiş de siz kıymeti bilememişsiniz. Anormal bi menü de değil bence. Misafire özenilir. Tabi konu sahibi için geçerli değil bu şu durumda pideyle doyursa yeridir.

Konu sahibinin kabul etmesi bile büyük incelik su lohusa haliyle. Valla. Ama varya cok sey hazırlamıştı. 7 su bardagindan pilav yaptı normalde bende özenirim özenirdim ama yenmiyor hic yenmiyor birde dikkat ettiniz mi bilmem pasta borekte yenmiyor sanki? Yani yeni moda oldu insanlar dogumgunu pastasini bile yemiyorlar görüntü olsun diye aliyorlar. Dogru mudur ?

Eşiniz börek yaptırsın fırından, yanına bir çorba bir salata basit bir de tatlı alırsınız lokma, tulumba veya güllaç tamamdır. Daha fazlasını yapmaya hem gerek yok heö de zaten gerek olsa bile kendinizi hiç zorlamayın. İnsanlarsa eğer halden anlarlar.

Niye "Lohusa kadınım kardeşim ne iftarı ne yemeği el insaf" diye rest çekemiyorsunuz onu anlamadım. Çekiniyorsanız bence ani bir rahatsızlık uydurun iptal edin.
Ben bu lafı söyleseydin 4 görümcemin kulağına da bu laf giderdi dedikodu yaparlardiyaparl bı tek ben mi dogurmusum herkes doğurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…