1 aylık oğlan çocuğum var uykusuz bir anneyim malumunuz kendime bile kahvaltı yapamıyorum hem iştahım yok hem de zamanım. normalde her ramazan herkesi iftara alırdım yorgun da olsam . bu ramazan alamadım kaynanamları fln. sadece annem geldi ama yemeklerı hep annem yaptı geldiği zaman hep yardımcı oldu ben çocuğumla ılgılendım. Hatta annemin arkadaşı iftara çağırdı gittik ben onu davet ettim ayıp olmasın diye hem biz gittik kadına sonuçta diyerekten. o da yok yavrum senin küçük çocuğun var yorulma çocuğun büyüyünce geliriz dedı çok ısrar ettim kabul etmedi . herneyse ben bu ramazan bitiyor bayram geliyor derken 5 gun önce eşimin ablası beni aradı sana iftara gelelim diye söyledi direkt ne desem diye şaşırdım ben bu sene onları almayacaktım çünkü çok kalabalıklar kendımize bıle zor yapıyorum bebeğim uyumadığı ve ağladığı için. 4 tane görümcem var hepsinin 3 er çocuğu var eee? bizi sadece bir görümcem çağırdı gittik. diğerleri hiç. Ben de biz bu görümcem bizi davet ettiği için iftara gelmesini istemesini hakli buldum ve kabul ettim ama bızıniftara çağırmayanda gelmek istiyorlarmış ve işin içinde kaynana da beni kimse çağırmadı diyormuş benden davet bekliyormuş . bizi iftara alan görümcem eşime mesaj attı "annemi de çağırın kadın darılıyo ağlıyo çağrılmadan gitmem dedi siz çağırın annemi yazık darılıyo"Ee geçen sene çağırmadan geldiğini unuttu herhalde. çağırmaya fırsat bırakmamışlardı. biz de aradık dargınlık olmasın kötü gelin olmayayım diye eşimle birlikte aradık çağırdık . çarşamba günü akşamı için. çünkü emrivaki yapıldı ben bu ramazan onlardan anlayış beklemiştim ama yok kafaya koymuşlar ille gelicez diyorlar iftara almayacaktım çünkü bebekle çok yorucu oluyor yardım da etmiyorlar. emrivaki yaptıkları için istek de yok tamam eşimin ailesi katlanacağım artık eşim için allah rızası için. siz ne düşünüyorsunuz