- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi Perfect0123
-
Benim kardeşiminde 5 ablası var niden öyle didin4 kiz kardesi olan biriyle evlendiginize gore cok seviyorsunuz...
Nasipte kısmette onlarında senin evinde bir tas çorba içecekleri varmış öyle düşün ve olumsuz duygulardan kendini arındır.Elbet yardım ederler.1 aylık oğlan çocuğum var sezeryan doğum oldu uykusuz bir anneyim malumunuz kendime bile kahvaltı yapamıyorum hem iştahım yok hem de zamanım. normalde her ramazan herkesi iftara alırdım yorgun da olsam . bu ramazan alamadım kaynanamları fln. sadece annem geldi ama yemeklerı hep annem yaptı geldiği zaman hep yardımcı oldu ben çocuğumla ılgılendım. Hatta annemin arkadaşı iftara çağırdı gittik ben onu davet ettim ayıp olmasın diye hem biz gittik kadına sonuçta diyerekten. o da yok yavrum senin küçük çocuğun var yorulma çocuğun büyüyünce geliriz dedı çok ısrar ettim kabul etmedi . herneyse ben bu ramazan bitiyor bayram geliyor derken 5 gun önce eşimin ablası beni aradı sana iftara gelelim diye söyledi direkt ne desem diye şaşırdım ben bu sene onları almayacaktım çünkü çok kalabalıklar kendımize bıle zor yapıyorum bebeğim uyumadığı ve ağladığı için. 4 tane görümcem var hepsinin 3 er çocuğu var eee? bizi sadece bir görümcem çağırdı gittik. diğerleri hiç. Ben de biz bu görümcem bizi davet ettiği için iftara gelmesini istemesini hakli buldum ve kabul ettim ama bızıniftara çağırmayanda gelmek istiyorlarmış ve işin içinde kaynana da beni kimse çağırmadı diyormuş benden davet bekliyormuş . bizi iftara alan görümcem eşime mesaj attı "annemi de çağırın kadın darılıyo ağlıyo çağrılmadan gitmem dedi siz çağırın annemi yazık darılıyo"Ee geçen sene çağırmadan geldiğini unuttu herhalde. çağırmaya fırsat bırakmamışlardı. biz de aradık dargınlık olmasın kötü gelin olmayayım diye eşimle birlikte aradık çağırdık . çarşamba günü akşamı için. çünkü emrivaki yapıldı ben bu ramazan onlardan anlayış beklemiştim ama yok kafaya koymuşlar ille gelicez diyorlar iftara almayacaktım çünkü bebekle çok yorucu oluyor yardım da etmiyorlar. emrivaki yaptıkları için istek de yok tamam eşimin ailesi katlanacağım artık eşim için allah rızası için. siz ne düşünüyorsunuz
Ne degişik insanlar var ?
Müsaitsen bi çayını içelimi duydumda,
Sana iftara gelelimi ilk defa duyuyorum...
Karşılık beklenerek mi oluyor bu davetler ?
saçma oldugunu dusunuyorum..corba yap salata ve kiymaic hazirla lahmacun veya pide yapsin firin..tatliyi getirirler galiba..biraz da bebeginle ilgilen. cay servisinde kaç ortadan..abla sofrayi sen kaldir bebegin bezi degisecek de.hic sevmem zorla yaptirilan seyleri..1 aylık oğlan çocuğum var sezeryan doğum oldu uykusuz bir anneyim malumunuz kendime bile kahvaltı yapamıyorum hem iştahım yok hem de zamanım. normalde her ramazan herkesi iftara alırdım yorgun da olsam . bu ramazan alamadım kaynanamları fln. sadece annem geldi ama yemeklerı hep annem yaptı geldiği zaman hep yardımcı oldu ben çocuğumla ılgılendım. Hatta annemin arkadaşı iftara çağırdı gittik ben onu davet ettim ayıp olmasın diye hem biz gittik kadına sonuçta diyerekten. o da yok yavrum senin küçük çocuğun var yorulma çocuğun büyüyünce geliriz dedı çok ısrar ettim kabul etmedi . herneyse ben bu ramazan bitiyor bayram geliyor derken 5 gun önce eşimin ablası beni aradı sana iftara gelelim diye söyledi direkt ne desem diye şaşırdım ben bu sene onları almayacaktım çünkü çok kalabalıklar kendımize bıle zor yapıyorum bebeğim uyumadığı ve ağladığı için. 4 tane görümcem var hepsinin 3 er çocuğu var eee? bizi sadece bir görümcem çağırdı gittik. diğerleri hiç. Ben de biz bu görümcem bizi davet ettiği için iftara gelmesini istemesini hakli buldum ve kabul ettim ama bızıniftara çağırmayanda gelmek istiyorlarmış ve işin içinde kaynana da beni kimse çağırmadı diyormuş benden davet bekliyormuş . bizi iftara alan görümcem eşime mesaj attı "annemi de çağırın kadın darılıyo ağlıyo çağrılmadan gitmem dedi siz çağırın annemi yazık darılıyo"Ee geçen sene çağırmadan geldiğini unuttu herhalde. çağırmaya fırsat bırakmamışlardı. biz de aradık dargınlık olmasın kötü gelin olmayayım diye eşimle birlikte aradık çağırdık . çarşamba günü akşamı için. çünkü emrivaki yapıldı ben bu ramazan onlardan anlayış beklemiştim ama yok kafaya koymuşlar ille gelicez diyorlar iftara almayacaktım çünkü bebekle çok yorucu oluyor yardım da etmiyorlar. emrivaki yaptıkları için istek de yok tamam eşimin ailesi katlanacağım artık eşim için allah rızası için. siz ne düşünüyorsunuz
Ne biçim konuşuyorsun sen eşin olacak adam falan!!!? Esim onlara birşey dese benden bilirler .kaynım bir söz söylediği zaman eltiden biliyorlar çünku. Esim gelsinler ben yardım ederim sana dedi.Lohusasin ya sana gelip utanmadan yeyip icecekler mi? Eşin olacak adam da mi akil edemiyor bazi şeyleri? Ayip ya gercekten ayip. Ille cagiracagim dersen pide yaptir tatli al. Esin de corba salata yapsin.
madem görümce böyle yapıor erken gel yemeklere yardım et derdim. nasıl düşüncesizlik bu ya. eşiniz de pek bi anlayissizmis1 aylık oğlan çocuğum var sezeryan doğum oldu uykusuz bir anneyim malumunuz kendime bile kahvaltı yapamıyorum hem iştahım yok hem de zamanım. normalde her ramazan herkesi iftara alırdım yorgun da olsam . bu ramazan alamadım kaynanamları fln. sadece annem geldi ama yemeklerı hep annem yaptı geldiği zaman hep yardımcı oldu ben çocuğumla ılgılendım. Hatta annemin arkadaşı iftara çağırdı gittik ben onu davet ettim ayıp olmasın diye hem biz gittik kadına sonuçta diyerekten. o da yok yavrum senin küçük çocuğun var yorulma çocuğun büyüyünce geliriz dedı çok ısrar ettim kabul etmedi . herneyse ben bu ramazan bitiyor bayram geliyor derken 5 gun önce eşimin ablası beni aradı sana iftara gelelim diye söyledi direkt ne desem diye şaşırdım ben bu sene onları almayacaktım çünkü çok kalabalıklar kendımize bıle zor yapıyorum bebeğim uyumadığı ve ağladığı için. 4 tane görümcem var hepsinin 3 er çocuğu var eee? bizi sadece bir görümcem çağırdı gittik. diğerleri hiç. Ben de biz bu görümcem bizi davet ettiği için iftara gelmesini istemesini hakli buldum ve kabul ettim ama bızıniftara çağırmayanda gelmek istiyorlarmış ve işin içinde kaynana da beni kimse çağırmadı diyormuş benden davet bekliyormuş . bizi iftara alan görümcem eşime mesaj attı "annemi de çağırın kadın darılıyo ağlıyo çağrılmadan gitmem dedi siz çağırın annemi yazık darılıyo"Ee geçen sene çağırmadan geldiğini unuttu herhalde. çağırmaya fırsat bırakmamışlardı. biz de aradık dargınlık olmasın kötü gelin olmayayım diye eşimle birlikte aradık çağırdık . çarşamba günü akşamı için. çünkü emrivaki yapıldı ben bu ramazan onlardan anlayış beklemiştim ama yok kafaya koymuşlar ille gelicez diyorlar iftara almayacaktım çünkü bebekle çok yorucu oluyor yardım da etmiyorlar. emrivaki yaptıkları için istek de yok tamam eşimin ailesi katlanacağım artık eşim için allah rızası için. siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?