- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.631
Bildirim gidince değişmiyor diye biliyorum acele et
Aynı fikirdeyim canım, sunum materyallerinden çok tarif ön planda olunca daha iyi oluyor sankiBazen ağız sulandırıcı foto da etkiliyor diye düşünüyorum şahsen
Ben de öyle düşündüm komşum dedim dili sürçtü heralde az önceTabi canımmm
Aksi olamaz
Kendimden başka herkese faydam varalsem etiketin işe yaramış, kazen abi gelmiş, benim tarife oy vermiş, gitmiş bildirim için bekleyelim bakalım nevoş nerelerde acaba, yazmadı hiç
Hahahha aynen
Nasıl bir elmiş o öyletuttum sana verdim oyumun birini ben de hiç politik değilim
Sensinn tatlı, cheesecake kadar tatlısincok mu tatlısın sen acaba
Cok akıcı türkçe ogrettim bebekimDaha bildirim gitmedi, ağlama kıyamam sanaama cheescake de cheescake yani, oy verilmeyecek gibi değil ki, sağolsun ASSOSyal ,cheesecakei konuşturmuş, dile gelmiş tarif
Dimi hemsom bencede ,sadece kendimi düşünmediğim iyi oldu
Bence fotoğrafları amuda da kaldırsak sonuç pek değişmez.Nevreste yok sanırım neyse kaderimde ne varsa onu yaşıycam amannn aksiyona gerek yok şimdi Tenceresiz kaldim anne pearlshine ama sağ olun yine de öneriniz için ben de 1 ve 9 nolu fotomu beğenmiştim. ❤
Sensinn tatlı, cheesecake kadar tatlısin❤
Bildirim akşama doğru gidiyor bazen, belki yine de değiştirme şansın olur canım, olmasa da olsun bu fotoğraf da çok güzelNevreste yok sanırım neyse kaderimde ne varsa onu yaşıycam amannn aksiyona gerek yok şimdi Tenceresiz kaldim anne pearlshine ama sağ olun yine de öneriniz için ben de 1 ve 9 nolu fotomu beğenmiştim. ❤
cok mu tatlısın sen acaba
Bende ikinize birden vermişimSensinn tatlı, cheesecake kadar tatlısin❤
Belki burdan gözden kaçabilir bence birde özelden yazNevreste yok sanırım neyse kaderimde ne varsa onu yaşıycam amannn aksiyona gerek yok şimdi Tenceresiz kaldim anne pearlshine ama sağ olun yine de öneriniz için ben de 1 ve 9 nolu fotomu beğenmiştim. ❤
Bildirim gitmeden değişiyor sanırım
Umut fakirin ekmeği işte napayimBence fotoğrafları amuda da kaldırsak sonuç pek değişmez.
Beni yeMe soğuk baklava verem onu yeyerim seni wondercan
Aynen bakalım artıkBildirim akşama doğru gidiyor bazen, belki yine de değiştirme şansın olur canım, olmasa da olsun bu fotoğraf da çok güzel
Ayy teşekkür ederimBende ikinize birden vermişim
Deneyim bi şansımı tamamBelki burdan gözden kaçabilir bence birde özelden yaz