- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.635
SagolasınBende yedirmeyiz dedim zaten
Bebisler harikaSagolasın
Sen nasılsın ablan nasıl bebişler iyi mi?
Nasıl olayım yine cheesecake in olduğu yerde başka tatlıların şansı yok moralim bozuk o yüzdenŞükür iyiyim sen nasılsın
Anneleri nasıl peki ikizler yoruyor muBebisler harikakız kilosu düşük olmasına rağmen emme refleksi iyiymiş ,erkek biraz tembel sanırım o amcaya çekmiş kız da bana
Yaaa minnoslar yaaa allah sağlık versin inşBebisler harikakız kilosu düşük olmasına rağmen emme refleksi iyiymiş ,erkek biraz tembel sanırım o amcaya çekmiş kız da bana
Hala foto değiştirilebiliyor musunNasıl olayım yine cheesecake in olduğu yerde başka tatlıların şansı yok moralim bozuk o yüzdenkk soğuk baklava da sevmiyor anlaşıldı
ÜzdünNasıl olayım yine cheesecake in olduğu yerde başka tatlıların şansı yok moralim bozuk o yüzdenkk soğuk baklava da sevmiyor anlaşıldı
Canım şuan kuvozdeler Ablam taburcu oldu ama bebeklerin daha çıkmasına var inşallah gelişimleri takip ediliyor şuanAnneleri nasıl peki ikizler yoruyor mu
Amin inşallah darısi isteyenlere inşallahYaaa minnoslar yaaa allah sağlık versin inş❤
MaşallahBebisler harikakız kilosu düşük olmasına rağmen emme refleksi iyiymiş ,erkek biraz tembel sanırım o amcaya çekmiş kız da bana
Bilmiyorum ki Nevreste ye bırakıyorum ben en güzelini seçiyor, foto değişse de sonuç belli bence fayda etmezHala foto değiştirilebiliyor musundaha güzel foto kalmış benim aklımda yakın çekim
Asıl sen beni üzdün zalım tablo gibi pasta süslenir mi
Ben öyle hissediyorumÜç gün var canom
Zaten hiç benzemiyorlar kız beyaz tenli seyrek saçlı ...erkek esmer simsiyah saçları varMaşallah
İkizlerin karakteri huyu suyu zıt olur derler.Saglıkla büyüsünler. Zamanla toplarlar
Daha bildirim gitmedi ama demiBilmiyorum ki Nevreste ye bırakıyorum ben en güzelini seçiyor, foto değişse de sonuç belli bence fayda etmez
Asıl sen beni üzdün zalım tablo gibi pasta süslenir mi
Hadi bakalım inşallah kavuşurlar bir an önce, arkadaşım da ikizlere hamile dışardan zor görünüyor ama Allah güç veriyor demek ki o da sağlıkla büyütsün inşallahCanım şuan kuvozdeler Ablam taburcu oldu ama bebeklerin daha çıkmasına var inşallah gelişimleri takip ediliyor şuan
Amin inşallah darısi isteyenlere inşallah
Kız trip atıyor şaşırdık mı noooZaten hiç benzemiyorlar kız beyaz tenli seyrek saçlı ...erkek esmer simsiyah saçları var
Kızın hep kasları çatıkcunku o normal doğmak istiyordu sanırım
Ablam zorlanmaz sanırım annem sağolsun hepimize yetişiyorHadi bakalım inşallah kavuşurlar bir an önce, arkadaşım da ikizlere hamile dışardan zor görünüyor ama Allah güç veriyor demek ki o da sağlıkla büyütsün inşallah❤
Gitmedi de aşağı yukarı aynı oluyor pek değişmiyor bence. Amaaann bu da gol değil dur bakalım 1 de yeni kategori açılacak orda deniycez şansımızı napalımDaha bildirim gitmedi ama demi