Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Nasıl olayım yine cheesecake in olduğu yerde başka tatlıların şansı yok moralim bozuk o yüzden kk soğuk baklava da sevmiyor anlaşıldı
Daha bildirim gitmedi, ağlama kıyamam sana ama cheescake de cheescake yani, oy verilmeyecek gibi değil ki, sağolsun ASSOSyal ,cheesecakei konuşturmuş, dile gelmiş tarif

Ablam zorlanmaz sanırım annem sağolsun hepimize yetişiyor pandemi dolayısıyla eniştem e sürekli izin veriyorlar o da evde bebekler çıksa bakacak kişi çok aslında :))
Ayy ne güzel o zaman, Allah tüm bebişlere, annelere sağlık versin inşallah

Hala foto değiştirilebiliyor musun daha güzel foto kalmış benim aklımda yakın çekim
Aynı şeyi düşünmüştüm ama yazmak istemedim, bir de bu fotograf daha çok beğenilir, onu koydurursa az alır diye,kaderiyle oynamamak için ama o ilk fotograftaki yakın çekim daha ağız sulandırıcı bence de

Bazen ağız sulandırıcı foto da etkiliyor diye düşünüyorum şahsen

Ben öyle hissediyorum
Ne hissediyorsun komşum benim 1.olacağımı tabiki dimi
Daha bildirim gitmedi, ağlama kıyamam sana ama cheescake de cheescake yani, oy verilmeyecek gibi değil ki, sağolsun ASSOSyal ,cheesecakei konuşturmuş, dile gelmiş tarif
Aynen dile gelmiş heeeyy bana oy verinnn diyor tatlı napsın insanlar
Evet doğum kanalına girmiştim ben neden sezaryen olduk ki şimdi tavrı hala düşmedi yüzünden oyyyy yesin onu teyzesi
Kız haklı içerde erkeğe de triplenecek şeyler bulmuştur kolu bacağı çarptı diye o kaşlar bir müddet çatık durur teyzesi bari sen eve geldiklerine gönlünü al

Alırım tabi koklarim senin içinde inşallah

Tabi canımmm
Aksi olamaz

Bazen ağız sulandırıcı foto da etkiliyor diye düşünüyorum şahsen

Yaaa bilemedim şimdi dediğiniz gibi ilk foto yakın çekim kafam karıştı Nevreste baksın bi banaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…