- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.542
Meyveliler her zaman daha güzel süsleniyor. Hele de orman meyveleri varsa...Dimi hemsom bencede ,sadece kendimi düşünmediğim iyi oldu renk menk bişiy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meyveliler her zaman daha güzel süsleniyor. Hele de orman meyveleri varsa...Dimi hemsom bencede ,sadece kendimi düşünmediğim iyi oldu renk menk bişiy
Canımsın çok teşekkür ederim minikcanim allah razı olsun ❤Bende ikinize birden vermişim
Sen yaptıktan sonra o kadar özendim ki canim bende yapcamUmut fakirin ekmeği işte napayim
Beni yeMe soğuk baklava verem onu ye
Aynen bakalım artık
Ayy teşekkür ederim ❤
Deneyim bi şansımı tamam
Evet hemsomMeyveliler her zaman daha güzel süsleniyor. Hele de orman meyveleri varsa...
Burada olmuş olabilirim olmamış ta olabilirim, belki buradadırım belki değilimdir, bi gelip gidiyorum miniğim yağmalama yapacağız da birazcık
Kolay gelsin canımBurada olmuş olabilirim olmamış ta olabilirim, belki buradadırım belki değilimdir, bi gelip gidiyorum miniğim yağmalama yapacağız da birazcık
MerciiiiiSeni tanımak güzeldi
Niye hala gelmedi yaa acayip merak ettimMekanın sahibi Nevreste bir türlü gelemedi gelince ağzıma
Hadi bakalım dene beğenirsin bence, süt girdiği için hafif oluyorSen yaptıktan sonra o kadar özendim ki canim bende yapcam
Bi ara cöööö dedi gittiNiye hala gelmedi yaa acayip merak ettim
Ins kuzu ,beğenirim benceHadi bakalım dene beğenirsin bence, süt girdiği için hafif oluyor
Aaaaaa sasırdım aysomBi ara cöööö dedi gitti
Ben daha bekliyoreeeeBildirim geldiii
Aynı anda gitmiyo demekBen daha bekliyoreeee
Günaydın canım. Beni katma diyorum sanayasminsay Bu ne ya? Şu bildirim gelsin de mekanın sahipleri yerini alsın. Gerçi biri almış vaziyette.