- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Emin misinHiçbi şey Bugün gözüme seni kestirdim
Bekleyip görelim
Yanlış kurban seçmişsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin misinHiçbi şey Bugün gözüme seni kestirdim
Daha bildirim gitmedi, ağlama kıyamam sana ama cheescake de cheescake yani, oy verilmeyecek gibi değil ki, sağolsun ASSOSyal ,cheesecakei konuşturmuş, dile gelmiş tarifNasıl olayım yine cheesecake in olduğu yerde başka tatlıların şansı yok moralim bozuk o yüzden kk soğuk baklava da sevmiyor anlaşıldı
Elimden kaçtıBilmiyorum ki Nevreste ye bırakıyorum ben en güzelini seçiyor, foto değişse de sonuç belli bence fayda etmez
Asıl sen beni üzdün zalım tablo gibi pasta süslenir mi
Evet doğum kanalına girmiştim ben neden sezaryen olduk ki şimdi tavrı hala düşmedi yüzünden oyyyy yesin onu teyzesiKız trip atıyor şaşırdık mı nooo
Ayy ne güzel o zaman, Allah tüm bebişlere, annelere sağlık versin inşallah❤Ablam zorlanmaz sanırım annem sağolsun hepimize yetişiyor pandemi dolayısıyla eniştem e sürekli izin veriyorlar o da evde bebekler çıksa bakacak kişi çok aslında :))
Maşallah ikisine deBebisler harika kız kilosu düşük olmasına rağmen emme refleksi iyiymiş ,erkek biraz tembel sanırım o amcaya çekmiş kız da bana
Ne sevimlilerdir şimdi. 15 yıla değdi şükürZaten hiç benzemiyorlar kız beyaz tenli seyrek saçlı ...erkek esmer simsiyah saçları var
Kızın hep kasları çatık cunku o normal doğmak istiyordu sanırım
Sen dediysen vardır bir hikmet canoomBen öyle hissediyorum
Nasıl bir elmiş o öyle tuttum sana verdim oyumun birini ben de hiç politik değilimElimden kaçtı
Sağolasın canımMaşallah ikisine de
Hemde coookkkNe sevimlilerdir şimdi. 15 yıla değdi şükür
Aynı şeyi düşünmüştüm ama yazmak istemedim, bir de bu fotograf daha çok beğenilir, onu koydurursa az alır diye,kaderiyle oynamamak için ama o ilk fotograftaki yakın çekim daha ağız sulandırıcı bence deHala foto değiştirilebiliyor musun daha güzel foto kalmış benim aklımda yakın çekim
Alsem oyle yazinca oyle sandimYok amanitacım asılama değil ben
Teşekkür ederim canım beniiim
Bazen ağız sulandırıcı foto da etkiliyor diye düşünüyorum şahsenAynı şeyi düşünmüştüm ama yazmak istemedim, bir de bu fotograf daha çok beğenilir, onu koydurursa az alır diye,kaderiyle oynamamak için ama o ilk fotograftaki yakın çekim daha ağız sulandırıcı bence de
Ne hissediyorsun komşum benim 1.olacağımı tabiki dimiBen öyle hissediyorum
Aynen dile gelmiş heeeyy bana oy verinnn diyor tatlı napsın insanlarDaha bildirim gitmedi, ağlama kıyamam sana ama cheescake de cheescake yani, oy verilmeyecek gibi değil ki, sağolsun ASSOSyal ,cheesecakei konuşturmuş, dile gelmiş tarif
Kız haklı içerde erkeğe de triplenecek şeyler bulmuştur kolu bacağı çarptı diye o kaşlar bir müddet çatık durur teyzesi bari sen eve geldiklerine gönlünü alEvet doğum kanalına girmiştim ben neden sezaryen olduk ki şimdi tavrı hala düşmedi yüzünden oyyyy yesin onu teyzesi
Alırım tabi koklarim senin içinde inşallahNe hissediyorsun komşum benim 1.olacağımı tabiki dimi
Aynen dile gelmiş heeeyy bana oy verinnn diyor tatlı napsın insanlar
Kız haklı içerde erkeğe de triplenecek şeyler bulmuştur kolu bacağı çarptı diye o kaşlar bir müddet çatık durur teyzesi bari sen eve geldiklerine gönlünü al
Tabi canımmmNe hissediyorsun komşum benim 1.olacağımı tabiki dimi
Aynen dile gelmiş heeeyy bana oy verinnn diyor tatlı napsın insanlar
Kız haklı içerde erkeğe de triplenecek şeyler bulmuştur kolu bacağı çarptı diye o kaşlar bir müddet çatık durur teyzesi bari sen eve geldiklerine gönlünü al
Aynı şeyi düşünmüştüm ama yazmak istemedim, bir de bu fotograf daha çok beğenilir, onu koydurursa az alır diye,kaderiyle oynamamak için ama o ilk fotograftaki yakın çekim daha ağız sulandırıcı bence de
Bazen ağız sulandırıcı foto da etkiliyor diye düşünüyorum şahsen