Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Nasıl olayım yine cheesecake in olduğu yerde başka tatlıların şansı yok moralim bozuk o yüzden 😬😬😬😬 kk soğuk baklava da sevmiyor anlaşıldı 😭😭😭😭
Daha bildirim gitmedi, ağlama kıyamam sana 🥰😅 ama cheescake de cheescake yani, oy verilmeyecek gibi değil ki, sağolsun ASSOSyal ASSOSyal ,cheesecakei konuşturmuş, dile gelmiş tarif 🤣🤣🤣

Ablam zorlanmaz sanırım annem sağolsun hepimize yetişiyor 🤭 pandemi dolayısıyla eniştem e sürekli izin veriyorlar o da evde bebekler çıksa bakacak kişi çok aslında :))
Ayy ne güzel o zaman, Allah tüm bebişlere, annelere sağlık versin inşallah🤩🌸

Hala foto değiştirilebiliyor musun 🤔daha güzel foto kalmış benim aklımda yakın çekim 🙂
Aynı şeyi düşünmüştüm ama yazmak istemedim, bir de bu fotograf daha çok beğenilir, onu koydurursa az alır diye,kaderiyle oynamamak için 🙈 ama o ilk fotograftaki yakın çekim daha ağız sulandırıcı bence de 😋😂

Aynı şeyi düşünmüştüm ama yazmak istemedim, bir de bu fotograf daha çok beğenilir, onu koydurursa az alır diye,kaderiyle oynamamak için 🙈 ama o ilk fotograftaki yakın çekim daha ağız sulandırıcı bence de 😋😂
Bazen ağız sulandırıcı foto da etkiliyor diye düşünüyorum şahsen 🤭

Ben öyle hissediyorum 🤷‍♀️
Ne hissediyorsun komşum benim 1.olacağımı tabiki dimi 🤔🤔😬😬😬
Daha bildirim gitmedi, ağlama kıyamam sana 🥰😅 ama cheescake de cheescake yani, oy verilmeyecek gibi değil ki, sağolsun ASSOSyal ASSOSyal ,cheesecakei konuşturmuş, dile gelmiş tarif 🤣🤣🤣
Aynen dile gelmiş heeeyy bana oy verinnn diyor tatlı napsın insanlar😂😂😂😂🌸
Evet doğum kanalına girmiştim ben neden sezaryen olduk ki şimdi tavrı hala düşmedi yüzünden oyyyy yesin onu teyzesi :KK70:
Kız haklı içerde erkeğe de triplenecek şeyler bulmuştur kolu bacağı çarptı diye o kaşlar bir müddet çatık durur teyzesi bari sen eve geldiklerine gönlünü al🥰🥰

Kız haklı içerde erkeğe de triplenecek şeyler bulmuştur kolu bacağı çarptı diye o kaşlar bir müddet çatık durur teyzesi bari sen eve geldiklerine gönlünü al🥰🥰
Alırım tabi koklarim senin içinde inşallah 🤗😇

Tabi canımmm :sus:
Aksi olamaz🤷‍♀️

Bazen ağız sulandırıcı foto da etkiliyor diye düşünüyorum şahsen 🤭

Yaaa bilemedim şimdi dediğiniz gibi ilk foto yakın çekim 🤔🤩🤩🤩 kafam karıştı Nevreste Nevreste baksın bi banaaaaa😂😂😂

X