Aslında tatlıların hepsine bu kadar uyacağını yeni öğrendik canım:)Önce bir geri duruyorlardı:)Sadece tiramisu veya chesecake yapılır zannediliyordu:)Sponsorlu kategoride bu kadar tarif olmamıştır herhalde
Tup yapip Allah izin verirse hamile kalip burun dertleri unutmak varken neden yanasmiyoBen de çok yıprandım ama eşim ne aşılamaya ne tüpe yanaşıyorBenim hiçbir çıkar yolum yok böyle oldukça Aylarca saçma saçma ilaçlar kullanmaya devam ediyorum
Amin inşallah canm benimAllah yardimcin olsun kuzum,rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün ınş❤
Kuzeni jinekolog değil miydi?Ben de çok yıprandım ama eşim ne aşılamaya ne tüpe yanaşıyorBenim hiçbir çıkar yolum yok böyle oldukça Aylarca saçma saçma ilaçlar kullanmaya devam ediyorum
Nefen istemiyo ayşom
Bazı sebepleri var kendinceTup yapip Allah izin verirse hamile kalip burun dertleri unutmak varken neden yanasmiyo
Amin inşallah canm benim❤
Gerci benim eşimde aynı anlamak zor, kafaları enteresanBazı sebepleri var kendince
Çok baskın bir aroması olmadığı için, hemen hemen her tatlıya girebilirAslında tatlıların hepsine bu kadar uyacağını yeni öğrendik canım:)Önce bir geri duruyorlardı:)Sadece tiramisu veya chesecake yapılır zannediliyordu:)
Bence her şeye labne girer artık o kadar eminim:)
Seneye ramazanda ne olur düşünemiyorum
Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederim güzel duan içinEv alma komşu al diye boşuna dememişler, sinir hastası olur insan yaainş uygun bir yer bulur,kurtulursunuz düşüncesiz komşularınızdan
Benim kuzenim tüp bebek doktoru Ama dediğim gibi eşimin kendince sebepleri varKuzeni jinekolog değil miydi?
O konuşsun
Hayırlısı olsun hakkınızda canm insallah gerek kalmaz da ❤Bazı sebepleri var kendince
Aynen canım:)Çok baskın bir aroması olmadığı için, hemen hemen her tatlıya girebilir
Gerci benim eşimde aynı anlamak zor, kafaları enteresanınş hiçbirşeye gerek kalmadan kavuşursun canım ayşom ❤
İnşallah kuzularımHayırlısı olsun hakkınızda canm insallah gerek kalmaz da ❤
Benden önce kullandın oyunuOylamamız başlamıştır
Deneme yaptımBenden önce kullandın oyunu
Hayırlı olsun, kullandımOylamamız başlamıştır