Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Beni de ekle nevoş ,ben de yaparım farklı şeyler denemeyi ve farklı tarifler görmeyi çok seviyorum mesela benim annemin el açması soğan böreği vardır, bizim kırklareliye özgü, efsane bir şeydir, kimse bilmez ama kim yese hayran kalır ,bu nasıl bir şey der, müdavimleri vardır, günlerde, doğum günü kutlamalarında arkadaşlar sipariş verir, annen börekten yapsın diye kim bilir bilmediğimiz daha ne kadar tarif var böyle

Tamamdır canım:)
Yani bilinmeyen olsun demiyorum ama çokta bilindik olmasın:)Mesela lahmacun olmasın:)

Haydi oylama başlasın kafam dağılsın yoksa sinirimden oturup ağlayacağım ben
Yani ağzımı bozmak istemiyorum gündüz 2 posta çamaşır atti zaten(gündüz bile sesli çalışıyor ondan biliyorum yoksa banane gündüz istediği kadar atsin) şimdi yine çalıştırdı kadın bunu kessinlikle bilerek yapıyor artık eminim, her gün 3 posta çamaşır makinesi çalışır mi Allah aşkına söyleyin hangi evde bu kadar yıkanacak çamaşır var, kurumaz ki bir kere yani, her gün yapıyor bunu ya her gün..... eşimle birbirimize bakıp sabır çekiyoruz... dua edin nolur bir an önce ev bulalım......

Ev alma komşu al diye boşuna dememişler, sinir hastası olur insan yaa inş uygun bir yer bulur,kurtulursunuz düşüncesiz komşularınızdan

Şu soğan ve yumurtalı olan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…