• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Yarışma için olmasa da tarif açılıyor ya burada ayrıca, oraya öyle bir konu açabilirim aslında , anacığımın böreği, oh mis gibi 🤗🥰
Tamam canım bekliyoruz:60:

Alsemim :KK60: 13. Gündeyim canm pazartesi test yapcam adet olmazsam. Nerden esti 😂
Benim de bugün 10. Gün. negatif çıktı 🤭 Ben de pazartesi bi daha test yapıcam. normal femara ile yumurta takibi yaptık bu ay. Orişe sordum, sen de aklıma geldin. Bir sorayım dedim ❤️

Benim de bugün 10. Gün. negatif çıktı 🤭 Ben de pazartesi bi daha test yapıcam. normal femara ile yumurta takibi yaptık bu ay. Orişe sordum, sen de aklıma geldin. Bir sorayım dedim ❤️
Bilmiyordum inşallah pozitif sonuçlanır 😍
Ben ilac almadan sadecw ovitrelle vurdum asilama gununden once. Kendinden buyuyen yumurtamla. 9. Gun testim pozitifti tabikide ignenin etkisi ile. 11. Gunde testim negatifti bugun 13. Gun yine negatif. Olsaydi çıkardı yani bu ayda olmadi. Pazartesi ne olur Allah kerim ama dedigim gibi😑

Bilmiyordum inşallah pozitif sonuçlanır 😍
Ben ilac almadan sadecw ovitrelle vurdum asilama gununden once. Kendinden buyuyen yumurtamla. 9. Gun testim pozitifti tabikide ignenin etkisi ile. 11. Gunde testim negatifti bugun 13. Gun yine negatif. Olsaydi çıkardı yani bu ayda olmadi. Pazartesi ne olur Allah kerim ama dedigim gibi😑
Of be amanitacımmmm 🥲 adet olana kadar hep umut var 🥲

Yani şu anki duruma da 3 oy yakışırdı belki dahada fazlası🤩🤩🤩herkese başarılar kuzular🤩🥰🥰
Şu ana kadar benim gördüğüm en fazla tarifin olduğu hafta oldu 🥰 hem sayı olarak fazla ,hem de içerik ve sunum olarak da çok güzel hepsi 🤩 ben de herkese başarılar dilerim ♥️🥰🤗

Şu ana kadar benim gördüğüm en fazla tarifin olduğu hafta oldu 🥰 hem sayı olarak fazla ,hem de içerik ve sunum olarak da çok güzel hepsi 🤩 ben de herkese başarılar dilerim ♥️🥰🤗
Sponsorlu kategoride bu kadar tarif olmamıştır herhalde 🤣🤣

İnşallah diyelim canım. Olmasa tup e baslicam zaten artk asilama klomen zaman kaybetmek istemiyorjm yeterince yiprandim
Allah yardimcin olsun kuzum,rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün ınş 🙏💋

İnşallah diyelim canım. Olmasa tup e baslicam zaten artk asilama klomen zaman kaybetmek istemiyorjm yeterince yiprandim
Ben de çok yıprandım ama eşim ne aşılamaya ne tüpe yanaşıyor 🤷🏻‍♀️ Benim hiçbir çıkar yolum yok böyle oldukça 🤷🏻‍♀️ Aylarca saçma saçma ilaçlar kullanmaya devam ediyorum 🤷🏻‍♀️

Ben de çok yıprandım ama eşim ne aşılamaya ne tüpe yanaşıyor 🤷🏻‍♀️ Benim hiçbir çıkar yolum yok böyle oldukça 🤷🏻‍♀️ Aylarca saçma saçma ilaçlar kullanmaya devam ediyorum 🤷🏻‍♀️
Nefen istemiyo ayşom

Back