Teşekkür ederim oyun için alsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim oyun için alsem
Rica ederimTeşekkür ederim oyun için alsem
Rica ederim yavrimuyasminsay oyun için teşekkürler aşkısı
Çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun ❤ASSOSyal Oriana pearlshine
Oylarım size gitti hanımlar görsel harikaydı çok beğenmiştim elinize sağlık tekrardan
Teşekkür ederim tatlım yasom
Magnolia eski şampiyon tariflerden
Rica ederim canımTeşekkür ederim tatlım yasom
Eskidendi çooooookkkk eskidenMagnolia eski şampiyon tariflerden
Öyle deme, çok makarasını yapmıştık. Az ekmeğini yemedik biz o tarifinEskidendi çooooookkkk eskiden
Teşekkür ediyorum canımSoğuk baklava ve künefenin ilk oyları benden gelmiş , siftahınız olsun kızlar yasminsay , WunderLost
Teşekkür ederim açılışı senle yapmak uğur getirir inşallah banaSoğuk baklava ve künefenin ilk oyları benden gelmiş , siftahınız olsun kızlar yasminsay , WunderLost
Bir oyunu bana vermişsin, teşekkür ederim EvvacımOylarımı koullandım herkese başarılar ❤
Seni bıktırmaya çalışıyor net. Polise şikayet edeceksin de bunlar ters insanlar. İnsanın başını belaya sokarlar komşu. Biran önce kurtulursun inşallah o evdenHaydi oylama başlasın kafam dağılsın yoksa sinirimden oturup ağlayacağım ben
Yani ağzımı bozmak istemiyorum gündüz 2 posta çamaşır atti zaten(gündüz bile sesli çalışıyor ondan biliyorum yoksa banane gündüz istediği kadar atsin) şimdi yine çalıştırdı kadın bunu kessinlikle bilerek yapıyor artık eminim, her gün 3 posta çamaşır makinesi çalışır mi Allah aşkına söyleyin hangi evde bu kadar yıkanacak çamaşır var, kurumaz ki bir kere yani, her gün yapıyor bunu ya her gün..... eşimle birbirimize bakıp sabır çekiyoruz... dua edin nolur bir an önce ev bulalım......