O normal tencere yemeğiŞu soğan ve yumurtalı olan mı
Alsemim
Yok değil, el açması börek ,iç harcı soğanla yapılıyorŞu soğan ve yumurtalı olan mı
Hayır canım. Teyzem yapar benimde. Arnavut böreği gibi, ama sadece kavrulmuş soğanlı yumurta var iç harç olarakO normal tencere yemeği
Tamam canım bekliyoruzYarışma için olmasa da tarif açılıyor ya burada ayrıca, oraya öyle bir konu açabilirim aslında , anacığımın böreği, oh mis gibi
Benim de bugün 10. Gün. negatif çıktıAlsemim13. Gündeyim canm pazartesi test yapcam adet olmazsam. Nerden esti
Bilmiyordum inşallah pozitif sonuçlanırBenim de bugün 10. Gün. negatif çıktıBen de pazartesi bi daha test yapıcam. normal femara ile yumurta takibi yaptık bu ay. Orişe sordum, sen de aklıma geldin. Bir sorayım dedim
Nerenin olduğunu bilmiyorum canım, belki de komşularından falan öğrenmiştir. Ama pırasalı Arnavut böreği gibi yapıyor canımNette var mı diye baktım, soğan pidesi yazınca çıkıyor muhacir böreği, kırklareli diye yazıyor yanındayasminsay
Sende mi asilaka yaptim canm haberim yokYok kuzucum daha vaar
Of be amanitacımmmmBilmiyordum inşallah pozitif sonuçlanır
Ben ilac almadan sadecw ovitrelle vurdum asilama gununden once. Kendinden buyuyen yumurtamla. 9. Gun testim pozitifti tabikide ignenin etkisi ile. 11. Gunde testim negatifti bugun 13. Gun yine negatif. Olsaydi çıkardı yani bu ayda olmadi. Pazartesi ne olur Allah kerim ama dedigim gibi
İnşallah diyelim canım. Olmasa tup e baslicam zaten artk asilama klomen zaman kaybetmek istemiyorjm yeterince yiprandimOf be amanitacımmmmadet olana kadar hep umut var
Şu ana kadar benim gördüğüm en fazla tarifin olduğu hafta olduYani şu anki duruma da 3 oy yakışırdı belki dahada fazlasıherkese başarılar kuzular
Sponsorlu kategoride bu kadar tarif olmamıştır herhaldeŞu ana kadar benim gördüğüm en fazla tarifin olduğu hafta olduhem sayı olarak fazla ,hem de içerik ve sunum olarak da çok güzel hepsi ben de herkese başarılar dilerim
Allah yardimcin olsun kuzum,rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün ınşİnşallah diyelim canım. Olmasa tup e baslicam zaten artk asilama klomen zaman kaybetmek istemiyorjm yeterince yiprandim
Ben de çok yıprandım ama eşim ne aşılamaya ne tüpe yanaşıyorİnşallah diyelim canım. Olmasa tup e baslicam zaten artk asilama klomen zaman kaybetmek istemiyorjm yeterince yiprandim
Nefen istemiyo ayşomBen de çok yıprandım ama eşim ne aşılamaya ne tüpe yanaşıyorBenim hiçbir çıkar yolum yok böyle oldukça Aylarca saçma saçma ilaçlar kullanmaya devam ediyorum