- 21 Kasım 2017
- 27.575
- 120.597
Güzel diyorsun da dinleyen kimZaten izin diye bir şey de olmaması gerekiyor, herkesin kendi kişisel alanı vardır evlendi diye bu değişmemeli, yanlış bulup fikrini paylaşabilir çiftler birbiriyle ama "izin" olayı çok itici geliyor bana da
Canım şu an ezan okunuyor, inşallah çok bekletmez gelir bebeğinGerçkten çok zorilk zamanlar çok daha umutluydum, olumlama yapıyordum. Öyle ki adetlerim geçiyordu 1 hafta 10 gün. Sonra sonra olmamaya devam ettikçe umutlarım yok olmaya başladı. artık “nasıl olsa olmayacak” diyorum. Eşim bile “bi mucize oldu da tuttuysa” şeklinde cümle kurmaya başladı.
Yook yaaw işimiz zor bu hafta
Hıhı aynenYook yaaw işimiz zor bu hafta
Kimsenin seni geri çekmesine izin verme canım benim ,bence olacak bak görürsünGerçkten çok zorilk zamanlar çok daha umutluydum, olumlama yapıyordum. Öyle ki adetlerim geçiyordu 1 hafta 10 gün. Sonra sonra olmamaya devam ettikçe umutlarım yok olmaya başladı. artık “nasıl olsa olmayacak” diyorum. Eşim bile “bi mucize oldu da tuttuysa” şeklinde cümle kurmaya başladı.
Bak yaHıhı aynen
Banada bazıları gelmemiş galiba aşko,niye öyle oluyor acabaBurdan bildirim gelmiyor hala. Benden cevap gelmezse görmüyorum diyedir
Erkekler çabuk heveslenip çabuk vaz geçiyorlar. Bir de umursamaz tavırları olmuyor mu beni benden alirdi benim eşim. Sorunca da bende çok istiyorum derdi ama bir türlü alamazdim o enerjiyi ondan.Gerçkten çok zorilk zamanlar çok daha umutluydum, olumlama yapıyordum. Öyle ki adetlerim geçiyordu 1 hafta 10 gün. Sonra sonra olmamaya devam ettikçe umutlarım yok olmaya başladı. artık “nasıl olsa olmayacak” diyorum. Eşim bile “bi mucize oldu da tuttuysa” şeklinde cümle kurmaya başladı.
Soysal medya kullanmıyorumUfak tefek ipuçları verirsen seni de bulurum
Sherlock Holmes oldum diyorum, takan yok
Ben de Allah kısmet eder de hamile kalırsam arka arkaya doğurucamBaşına gelmeyince konuşmak kolay belki ama çok şahit oldum ,hatta 6 seneden fazla bekleyip,arka arkaya evlat sahibi olan çok var etrafımda,insallah hayırlı zamanda,sağlıkla gelsin ❤
Amin deynepçiiimmmCanım şu an ezan okunuyor, inşallah çok bekletmez gelir bebeğinEşine de kızdım şimdi, Onun o halleri de seni strese sokar
Olsun artıkKimsenin seni geri çekmesine izin verme canım benim ,bence olacak bak görürsün
Aslında eşim beni hep destekler ama o da üzülmeye başladı farkındayım. En büyük destekçim eşim Diyebilirim. Ben çocuğumuz olmazsa diye başlayan cümleler kurunca “ben senle çocuk için evlenmedim, hiç çocuğumuz olmayabilir. benim için asla sorun değil” der. bunu da o kadar içten söyler ki doğru söylediğini anlaRımErkekler çabuk heveslenip çabuk vaz geçiyorlar. Bir de umursamaz tavırları olmuyor mu beni benden alirdi benim eşim. Sorunca da bende çok istiyorum derdi ama bir türlü alamazdim o enerjiyi ondan.
Ben ilk cocuğuma HCG testi yaparken nasıl olsa tutmadı diye gizli gizli yapmaya başlamıştım. Eşime dahi demezdim artık o kadar rutin bir şeydi benim için.
Tüh yaaaSoysal medya kullanmıyorum
Üzme tatlı canını ben 10 yıldır bekliyorum 3 yıl nekiGerçkten çok zorilk zamanlar çok daha umutluydum, olumlama yapıyordum. Öyle ki adetlerim geçiyordu 1 hafta 10 gün. Sonra sonra olmamaya devam ettikçe umutlarım yok olmaya başladı. artık “nasıl olsa olmayacak” diyorum. Eşim bile “bi mucize oldu da tuttuysa” şeklinde cümle kurmaya başladı.
İnşallah canım, güzel gönlüne göre olsunBen de Allah kısmet eder de hamile kalırsam arka arkaya doğurucam
Amin deynepçiiimmm
Olsun artık
Aslında eşim beni hep destekler ama o da üzülmeye başladı farkındayım. En büyük destekçim eşim Diyebilirim. Ben çocuğumuz olmazsa diye başlayan cümleler kurunca “ben senle çocuk için evlenmedim, hiç çocuğumuz olmayabilir. benim için asla sorun değil” der. bunu da o kadar içten söyler ki doğru söylediğini anlaRım
Tüh yaaa
Seni çok iyi anlıyorum aysomGerçkten çok zorilk zamanlar çok daha umutluydum, olumlama yapıyordum. Öyle ki adetlerim geçiyordu 1 hafta 10 gün. Sonra sonra olmamaya devam ettikçe umutlarım yok olmaya başladı. artık “nasıl olsa olmayacak” diyorum. Eşim bile “bi mucize oldu da tuttuysa” şeklinde cümle kurmaya başladı.
Bilmiyorum asko,arada kaçıyor hattaBanada bazıları gelmemiş galiba aşko,niye öyle oluyor acaba
Bana geliyoBilmiyorum asko,arada kaçıyor hatta