Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Zaten izin diye bir şey de olmaması gerekiyor, herkesin kendi kişisel alanı vardır evlendi diye bu değişmemeli, yanlış bulup fikrini paylaşabilir çiftler birbiriyle ama "izin" olayı çok itici geliyor bana da
Güzel diyorsun da dinleyen kim

Canım şu an ezan okunuyor, inşallah çok bekletmez gelir bebeğinEşine de kızdım şimdi, Onun o halleri de seni strese sokar

Kimsenin seni geri çekmesine izin verme canım benim ,bence olacak bak görürsün

Erkekler çabuk heveslenip çabuk vaz geçiyorlar. Bir de umursamaz tavırları olmuyor mu beni benden alirdi benim eşim. Sorunca da bende çok istiyorum derdi ama bir türlü alamazdim o enerjiyi ondan.
Ben ilk cocuğuma HCG testi yaparken nasıl olsa tutmadı diye gizli gizli yapmaya başlamıştım. Eşime dahi demezdim artık o kadar rutin bir şeydi benim için.

Başına gelmeyince konuşmak kolay belki ama çok şahit oldum ,hatta 6 seneden fazla bekleyip,arka arkaya evlat sahibi olan çok var etrafımda,insallah hayırlı zamanda,sağlıkla gelsin ❤
Ben de Allah kısmet eder de hamile kalırsam arka arkaya doğurucam
Canım şu an ezan okunuyor, inşallah çok bekletmez gelir bebeğinEşine de kızdım şimdi, Onun o halleri de seni strese sokar
Amin deynepçiiimmm
Kimsenin seni geri çekmesine izin verme canım benim ,bence olacak bak görürsün
Olsun artık
Aslında eşim beni hep destekler ama o da üzülmeye başladı farkındayım. En büyük destekçim eşim Diyebilirim. Ben çocuğumuz olmazsa diye başlayan cümleler kurunca “ben senle çocuk için evlenmedim, hiç çocuğumuz olmayabilir. benim için asla sorun değil” der. bunu da o kadar içten söyler ki doğru söylediğini anlaRım
Soysal medya kullanmıyorum
Tüh yaaa

Üzme tatlı canını ben 10 yıldır bekliyorum 3 yıl neki

İnşallah canım, güzel gönlüne göre olsun

Seni çok iyi anlıyorum aysom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…