abla, tolin senin kardeşin ya da tanıdığın/akraban filan mı? senin için yazdıkları, bu yediği koca yürek nerden geliyorŞaşırmadım, kahvaltılık kategori olursa yarışmasını isteyebilirsiniz, tost olur yumurta haşlama olur ama kurabiye xxxxl gelir ona
O zaman sorun yok ablam kapatalım konuyuÖyleymiş yeni öğrendim onuda.
Ben nerden bileyim habwrim bile yok yanişimdi duydum bunuda.
Değil tabi köyün delisiabla, tolin senin kardeşin ya da tanıdığın/akraban filan mı? senin için yazdıkları, bu yediği koca yürek nerden geliyor
Heee geçen sene 19 Mayıs kutlamaları için olması lazım.Abla profile atmıştın bir ara orda gördüm yüzün yoktu ama olsaydı fena olmazdı
Abla dolaptan alırken çok güzel yunurta kırıyordu. Tavaya ulaşmadanŞaşırmadım, kahvaltılık kategori olursa yarışmasını isteyebilirsiniz, tost olur yumurta haşlama olur ama kurabiye xxxxl gelir ona
Beni kesecekMune ablaya methiyeler dizerken yakmıştır
Bencede yanlış anlaşılma olduO zaman sorun yok ablam kapatalım konuyuYanlış anlama olmuş
Öyle ablamBencede yanlış anlaşılma oldu
Hiçbir kan bağı yok veya tanıdık değil, siteden tanıyorum yalnızca, Allah şifa versin doktoru kendi haline bırakın dediabla, tolin senin kardeşin ya da tanıdığın/akraban filan mı? senin için yazdıkları, bu yediği koca yürek nerden geliyor
Az buçuk canlandırdım ablaHeee geçen sene 19 Mayıs kutlamaları için olması lazım.
Yüzü aklınızda çizin, buğday ten, dalgalı kulak hizası saçlar, kara kaş göz, kaz ayakları, alın çatısında çizgiler, çokbilmiş bir ağız
Robot resmini çizdim. Artık her yerde seni bulabilirimHeee geçen sene 19 Mayıs kutlamaları için olması lazım.
Yüzü aklınızda çizin, buğday ten, dalgalı kulak hizası saçlar, kara kaş göz, kaz ayakları, alın çatısında çizgiler, çokbilmiş bir ağız
Halledildi mesele tamamdır..Bende anlamdım. İnan onu yazarken net çekmiyordu. Son mesajın diye seni alıntıladım. Abla ile ilgisi yok
E-mail yazıyorduHiçbir kan bağı yok veya tanıdık değil, siteden tanıyorum yalnızca, Allah şifa versin doktoru kendi haline bırakın dediVaktiyle aşırı aktif olduğu dönemlerde fazlaca banlanmışlığı var, gitti mi 1 ay gelemiyordu, ondan bu sevgisi
Cıkkssss olmamış
Te allahım
Benide çizmişti hala duruyorTe allahım
kaz ayaklarıCıkkssss olmamış
Bencede geçti gitti artıkÖyle ablam
Ama ifade etmek konuşmak en iyisi
Kaz ayakları derkenkaz ayakları
kulak hizası kıvırcık saçlar
alında çizgiler