Zalım bunlar ablacımTariflerinize göz attım şimdi, Rabbülalemin onlar nasıl şeyler öylebütün tatlılar aynı anda bir arada olur mu, belki benim gibi tatlı düşkünü bir insan görecek canı çekecek, yazıktır el insaf
Abla sen çok tatlıcısın galibaTariflerinize göz attım şimdi, Rabbülalemin onlar nasıl şeyler öylebütün tatlılar aynı anda bir arada olur mu, belki benim gibi tatlı düşkünü bir insan görecek canı çekecek, yazıktır el insaf
Senle alakası yok abla. Mesajları da okumadım. İnternette çekmiyordu zaten. 3 G den bağlandım. WiFi de çekmiyor şuan.Burada hepimiz bişiler soruyoruz öğrenme adına demi.
Bende sordum arkadaşlar ne güzel yardımcı oldular,mesajın olmadı sadece.
Neler neler var ahretlik ekrandan bakıyom bendeTariflerinize göz attım şimdi, Rabbülalemin onlar nasıl şeyler öylebütün tatlılar aynı anda bir arada olur mu, belki benim gibi tatlı düşkünü bir insan görecek canı çekecek, yazıktır el insaf
Gece ki ekmek kadayıfı hamlenizi unutmadım ama lütfenZalım bunlar ablacım
Burada sanki nevoşa çok iş düşüyormuş gbibir izlenim doğdu açıkcası.Senle alakası yok abla. Mesajları da okumadım. İnternette çekmiyordu zaten. 3 G den bağlandım. WiFi de çekmiyor şuan.
BenNevreste ye istinaden yazdım. Aramızda şakalaşmak babında.
Yanlış anladıysan özür dilerim.
Evva evet tatlıyı çok seviyorum, ya tatlı sevgimi şöyle anlatayım, çocukken yatağında çokokrem saklayıp geceleri gizlice kaşık kaşık çokokrem yiyen biriydim büyüdüm hala aynı, eve Nutella alınır hemen elime kaşık verirler, kaşık da tatlı kaşığı değil yemek kaşığı, soluksuz yutarım eşim tadını alsaydın bari diye takılır, kardeşime giderim kaşıkla Nutella tutuştururlar elimeAbla sen çok tatlıcısın galibakeşke sana servis etme şansımız olsa
Ablam durumın seninle alakası yokBurada hepimiz bişiler soruyoruz öğrenme adına demi.
Bende sordum arkadaşlar ne güzel yardımcı oldular,mesajın olmadı sadece.
Çok teşekkür ederiz ablacımGece ki ekmek kadayıfı hamlenizi unutmadım ama lütfen
Şaka bir yana da daha eklenecek tariflerde var sanırım, tatlısıyla tuzlusuyla oylamak seçim yapmak çok zor oluyor, çok güzel tarifler var görsel şölen de cabası, o yüzden hepinizi tebrik ediyorum, el birliğiyle güzel yarışmalar çıkarıyorsunuz
Ablam yok sen yanlış anlamışsın.Burada sanki nevoşa çok iş düşüyormuş gbibir izlenim doğdu açıkcası.
Abla bide kilo almıyorsan çok şanslısınEvva evet tatlıyı çok seviyorum, ya tatlı sevgimi şöyle anlatayım, çocukken yatağında çokokrem saklayıp geceleri gizlice kaşık kaşık çokokrem yiyen biriydim büyüdüm hala aynı, eve Nutella alınır hemen elime kaşık verirler, kaşık da tatlı kaşığı değil yemek kaşığı, soluksuz yutarım eşim tadını alsaydın bari diye takılır, kardeşime giderim kaşıkla Nutella tutuştururlar elime
Bir ekmek de bir tatlı da gözüm döner
Onu bilemem nevoş burada olmayınca bazı şeyleri kaçırıyor olabilirim.Ablam durumın seninle alakası yokSen yanlış anlamışsın.
Beni alıntılamış sadece ve biz bu san sebastian şakasını 4 gündür yapıyoruz.
Hepimiz birbirimizden öğreniyoruz.Senin etiketin ile alakalı bir durum kesinlikle değil.
kendimi bu mesajda bulamadımÇok teşekkür ederiz ablacımEkibimiz çok iyi ve becerikli
Bende anlamdım. İnan onu yazarken net çekmiyordu. Son mesajın diye seni alıntıladım. Abla ile ilgisi yokAblam yok sen yanlış anlamışsın.
Niye öyle düşündün anlamadım.
Açıkladım kendimce olan sebebide.Ablam yok sen yanlış anlamışsın.
Niye öyle düşündün anlamadım.
Ablam san sebastian pasta tarifi ve yasaklı tarif bunu biliyor musunOnu bilemem nevoş burada olmayınca bazı şeyleri kaçırıyor olabilirim.
Sen ekipten değil misinkendimi bu mesajda bulamadım
becerikli kısmında bulamadımSen ekipten değil misin