Galeride duruyorciddi misin
Yarışmaya katılırsa beni uyarın şu tarif diye, benim yeme ihtimalime karşı tarifin içine müshil de eklerE-mail yazıyordu
bakıp bakıp dalga geçiyorsun di miGaleride duruyor
bak kendi dediHeee geçen sene 19 Mayıs kutlamaları için olması lazım.
Yüzü aklınızda çizin, buğday ten, dalgalı kulak hizası saçlar, kara kaş göz, kaz ayakları, alın çatısında çizgiler, çokbilmiş bir ağız
Tolin ahretliği koltuğundan edip yerine geçmek istiyor,hatta dahada ileriye gidip siteden attırma düşüncesinde buna patronda dahil yani.Şaşırmadım, kahvaltılık kategori olursa yarışmasını isteyebilirsiniz, tost olur yumurta haşlama olur ama kurabiye xxxxl gelir ona
Benzemiş miydi ablaBenide çizmişti hala duruyor
hem de ne benzemek... sanırsan fotoğraf çekmişimBenzemiş miydi abla
Kurabiyeyi yakan biri için hayal dünyası genişTolin ahretliği koltuğundan edip yerine geçmek istiyor,hatta dahada ileriye gidip siteden attırma düşüncesinde buna patronda dahil yani.
Yok ablam nerede onda o beceriYarışmaya katılırsa beni uyarın şu tarif diye, benim yeme ihtimalime karşı tarifin içine müshil de ekler
Gene resssamlığa mı başladınn sennn
Bizi bir türlü atamadıKurabiyeyi yakan biri için hayal dünyası geniş
Hayal dünyası geniş ayşom benimhem de ne benzemek... sanırsan fotoğraf çekmişim
Demi ya bide kurabiyeleri yakmıştıKurabiyeyi yakan biri için hayal dünyası geniş
Yani birazBenzemiş miydi abla
Keşke kurabiyesinin fotosu olsaydı, siz siz olun böyle kurabiye yapmayın örneği olurduYok ablam nerede onda o beceri
Ama olursa uyarırız
evet. büyüyünce ressam olacamGene resssamlığa mı başladınn sennn
Bende merak ediyorum ahretliğimiYani biraz
hayın nevo. o zaman çok benzemiş demiştin yaYani biraz
Sana portakallı pekin ördeği yapacağım mune ama içine ne atarım orasını sen düşün coonemmmmtolin ve kurabiye, ikisi bir arada olmayacak iş, tost yapıp çıkarsın ona da razı olur bu insanlar
Aferin çocuğumaevet. büyüyünce ressam olacam