- 20 Mart 2008
- 140.626
- 210.866
- 60
Bombamı atcan yoksammmSana portakallı pekin ördeği yapacağım mune ama içine ne atarım orasını sen düşün coonemmmm
Tabağa sadece portakal koy yorma kendiniSana portakallı pekin ördeği yapacağım mune ama içine ne atarım orasını sen düşün coonemmmm
Sen portakalı, ördeğinde Pekin'lisini bir araya getir içine bana tuzaklık ne eklersen kabulüm, bak pişir demiyorum malzemeleri bir araya getir ona da razıyızSana portakallı pekin ördeği yapacağım mune ama içine ne atarım orasını sen düşün coonemmmm
Tamam tamam benzemiştihayın nevo. o zaman çok benzemiş demiştin ya
Maksatlıysa elbette, direkt Kazen bakıyor, artık tolin'le helalleşir emekleri için teşekkür ederiz, sürgün nereye olursa bilemiyorum
Çoştu gene
Covid sayfasındaydıHangi hain haber verdi
Sanki hep burdaymışcasına dan diye geldi kulakları çok çınlamıştır ablaHangi hain haber verdi
Kasıtlı tabiMaksatlıysa elbette, direkt Kazen bakıyor, artık tolin'le helalleşir emekleri için teşekkür ederiz, sürgün nereye olursa bilemiyorum
Marsa bile yollar kurtulayım diyeMaksatlıysa elbette, direkt Kazen bakıyor, artık tolin'le helalleşir emekleri için teşekkür ederiz, sürgün nereye olursa bilemiyorum
O zaman helalleşmeye başlayalım, tolin hakkım helal olsun, iyi bir banlanıcıydın emeklerin için teşekkür ederiz
Domdom tolinnnTeker teker gelin uleeeeennnn hangi birinizlen uğraşayım
Nevriye sen bittin conem bunu soylememe gerek yok bencesinde
Muniye pekinle ördeği bir araya getirirsem koltuğu bana vercen söz mü conem
Nene neneeeee hain neneeeeee
Bir daha yapmaz ablasıO zaman helalleşmeye başlayalım, tolin hakkım helal olsun, iyi bir banlanıcıydın emeklerin için teşekkür ederiz
Bir bitemedimTeker teker gelin uleeeeennnn hangi birinizlen uğraşayım
Biliyorum beni banlamak için ellerin kaşınıyor ben nereye sen oraya ama bilirsin site kurallarını iyi bilirim ben ne zaman istersem teeee o zaman banlayabilirsinO zaman helalleşmeye başlayalım, tolin hakkım helal olsun, iyi bir banlanıcıydın emeklerin için teşekkür ederiz
Yüzüne su çarp tolin, yıllardır koltuğum var sanıyorsun, bir tahta sandalyeden yapıyorum her şeyi, evde sandalye varsa otur evladım aynı hissi yaşayacaksın, minder koymayı ihmal etme ama uzun süre oturunca kemikler birbirine geçiyor çünkü, sakin ol yok bir şeyTeker teker gelin uleeeeennnn hangi birinizlen uğraşayım
Seni dom dom kurşunlarına yem edicemBir bitemedim