- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
O pastayı biliyorum da yasaklı olduğunu bilmiyordum hsyırdır neden ki..Ablam san sebastian pasta tarifi ve yasaklı tarif bunu biliyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O pastayı biliyorum da yasaklı olduğunu bilmiyordum hsyırdır neden ki..Ablam san sebastian pasta tarifi ve yasaklı tarif bunu biliyor musun
Her yere iliştir kendini zatenbecerikli kısmında bulamadım
Şimdilik almıyorum ama yaş ilerledikçe bu ekmek ve tatlı temposuyla ne olurum bilmiyorumAbla bide kilo almıyorsan çok şanslısın en güzel nimetlerden ekmek ve tatlı
Abla o çok tehlikeliO pastayı biliyorum da yasaklı olduğunu bilmiyordum hsyırdır neden ki..
Katıldığı her yarışta 1.oluyor.O sebeple haksızlık olmasın diye vermiyorum.O pastayı biliyorum da yasaklı olduğunu bilmiyordum hsyırdır neden ki..
kusur kalırım yoksaHer yere iliştir kendini zaten
hemen götür beni o tarifeYa sen tolin in şeftali kurabiyesini görseyfin böyle düşünmezdin
tolin ve kurabiye, ikisi bir arada olmayacak iş, tost yapıp çıkarsın ona da razı olur bu insanlarYa sen tolin in şeftali kurabiyesini görseyfin böyle düşünmezdin
Allah rahmet eylesin babacığına ablacım maşallah senide gördüm çok iyisin ablaŞimdilik almıyorum ama yaş ilerledikçe bu ekmek ve tatlı temposuyla ne olurum bilmiyorum
Bence de, biz milletçe ekmeği seviyoruz zaten, yemeklerin yanında ekmek olmazsa doymuyoruz, tatlı da olmazsa olmazım, gece uykumdan kalkıp tatlı yapıp yediğimi bilirim, rahmetli babam da çok severdi, gece mutfakta tıkırdı duyunca ben olduğumu bilir tatlıma ortak olmaya gelirdi
Abla yakmıştı zatentolin ve kurabiye, ikisi bir arada olmayacak iş, tost yapıp çıkarsın ona da razı olur bu insanlar
Tarif yokki yandıAma görseli vardı bulamadımkusur kalırım yoksa
hemen götür beni o tarife
Abla link varmı merak ettimAbla yakmıştı zaten
Amin, beni nerede gördünüz, anacım bilmeden nerede göründüm benAllah rahmet eylesin babacığına ablacım maşallah senide gördüm çok iyisin abla
Allah rahmet eylesinŞimdilik almıyorum ama yaş ilerledikçe bu ekmek ve tatlı temposuyla ne olurum bilmiyorum
Bence de, biz milletçe ekmeği seviyoruz zaten, yemeklerin yanında ekmek olmazsa doymuyoruz, tatlı da olmazsa olmazım, gece uykumdan kalkıp tatlı yapıp yediğimi bilirim, rahmetli babam da çok severdi, gece mutfakta tıkırdı duyunca ben olduğumu bilir tatlıma ortak olmaya gelirdi
Gece kendi hatırlattı ama bulamadımAbla link varmı merak ettim
Abla profile atmıştın bir ara orda gördüm yüzün yoktu ama olsaydı fena olmazdıAmin, beni nerede gördünüz, anacım bilmeden nerede göründüm ben
Öyleymiş yeni öğrendim onuda.Abla o çok tehlikeli
Ben nerden bileyim habwrim bile yok yanişimdi duydum bunuda.Katıldığı her yarışta 1.oluyor.O sebeple haksızlık olmasın diye vermiyorum.
Cantanem ve ben fasulyeyiz.Şakalaşıyoruz.Hangimiz yapsak diyeYani sen neden kızdın anlamadım
Şaşırmadım, kahvaltılık kategori olursa yarışmasını isteyebilirsiniz, tost olur yumurta haşlama olur ama kurabiye xxxxl gelir onaAbla yakmıştı zaten
Ahretlik gördülermi yoksa seniAmin, beni nerede gördünüz, anacım bilmeden nerede göründüm ben
Mune ablaya methiyeler dizerken yakmıştırGece kendi hatırlattı ama bulamadım