If ve günlük tartı takibi

Selam Dün öğün ekleyemedim ama hala yola devam. Bugün omad da 10. Gün
Bugün eklerim inşallah
Maşallah sana inşallah su ayı atlatinca bende omad sistemime geri döneceğim çok zorluyor beni çoklu öğün hem 1000 kalori doldurmaya çalışmak hemde en az 2 ana 2 ara yapmak çok yorucu

Kahvemi içip 40 dk sporumu yapacağım bakalım

Selam Dün öğün ekleyemedim ama hala yola devam. Bugün omad da 10. Gün
Bugün eklerim inşallah
Ay sanada fikrini sorayım mesela bugün ku tüm öğün özetim sonucu bu şekilde ben proteini biraz fazla almaya çalışıyorum spordan dolayı kas kaybı olmasın diye tam 1000 kalori yapamasamda bence almam gerekenleri alıyorum ama dışarıdan bir gözle sence nasıl karbonhidrati orta düzeyde tutuyorum enerji için insulinim oynamış aslında doktor uzun açıklara bağladı

Eklentiler

• 1000006945.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 13
Bence gayet normal görünüyor
Bence gayet normal görünüyor. Şekerin oynaması strese de bağlı olabilir altında yatan herhangi metabolik sorun yoksa. Siz ayrıca kortizon kullanıyorsunuz bu bile sebep olabilir

Bence gayet normal görünüyor

Bence gayet normal görünüyor. Şekerin oynaması strese de bağlı olabilir altında yatan herhangi metabolik sorun yoksa. Siz ayrıca kortizon kullanıyorsunuz bu bile sebep olabilir
Bencede tamamen prednola bağlı günde 4 defa alıyorum 16 mg dan çünkü ben şeker ve insülin direncimi ilaçları birakarak aralıklı oruçla düzelttim ama eşim işte doktorla bir oldu pimpirikleniyor bakalım 1 ayda düşecekmi

Bakın böyle bir yazı buldum. Doktorunuzun kortizon kullandığınızdan haberi yok mu.
Bence endişelenmeyin. Siz spora ve sağlıklı beslenmeye devam edin.

Eki Görüntüle 3501496

Bakın böyle bir yazı buldum. Doktorunuzun kortizon kullandığınızdan haberi yok mu.
Bence endişelenmeyin. Siz spora ve sağlıklı beslenmeye devam edin.
Biliyor canım nefrolojiyle bir takip ediyorlar zaten ama kendisi kortizondan olduğunu kabul etmiyor ben uzun açlık yaptığım içinmiş ben adım gibi biliyorum ay sonu kan verdiğimde yine düşmemiş olacak çünkü kortizona devam ediyorum kortizon kesilince bir kaç ay içinde kendisi normale dönüyor

Evet o eşten bende de var Benim omad ile beslendiğimi bile bilmiyor. Dr. Erıc berg i tavsiye ederim YouTube da videoları var. Hala birsürü öğün tavsiye eden diyetisyenlere şaşıp kalıyorum. Sağlam pankreaslarımızı mahvediyorlar.

Birey sorabilir miyim.? Birkaç gündür Master Fit adlı konuyu takip ediyorum, İlgimi çekti. Bende yarışa dahil olmak istiyorum mümkün mü acaba? Nasıl dahil olabilirim.
Birşey daha var nasıl kişi etiketliyorum

Tabi olabilirsin canım telefondan @ isaretine basıp kişinin nickini yazıyorsun sayfada ilk sayfada katılım formu var onu doldurup LenaG Kaptanımizi etiket yapabilirsin

Merhaba nasılsınız?
Omad da 10. Gün menüm:
Bugün 15 dk kardiyo yapabildim yarım bıraktım videoyu. Enerjim bitti bir anda sanki. İlerleyen saatlerde belki yapabilirim birkaç birşey daha. Şuan kanımda ki glikoz akınının durmasını bekliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20241110_190440.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 10
İyim canım künefe biraz fazlamı olmuş acaba :)

Günüm bu şekilde 17.00 da kapandı
2.5 litre su
40 dk kardiyo 4000 ip atlama ve 11.906 adım şeklinde spor yapıldı
Şimdi kahve keyfisi yapılacak

Eklentiler

• 1000007104.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000007059.jpg
    162,4 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Evet fazla oldu künefe. Ama günlük aldığım kaloriyi aşmadım
Anladm canım
Kaç kalori aldığımızdan ziyade bu kalorileri hangi besinlerle aldığımız çok daha önemli bolca su iç varsa bitki çayı falan tutulum yapmasın vucudunda

İyi akşamlar herkese. İf yada keto dıyet hakkında bilgisi olan yazabilir mi

Gunaydinnnnnn benim canım motive kaynagim gunlukcummmm iyi oldu seni açtığım ya vallahi geçmişe dönük ne yedim ne içtim bakiveriyorum iyi oluyor
Bugün sporu yürüyüş şeklinde yapacağım kaslarım dinlensin 3 gündür yoğun antrenman yaptım şişmiş durumda kaslarım bugün ve yarın sadece yürüyüşle dengeleyecegim
Bu arada dünden beri inanılmaz karin kaslarim yanıyor ve sızlıyor

Eklentiler

• 1000007213.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…