Maşallah sana inşallah su ayı atlatinca bende omad sistemime geri döneceğim çok zorluyor beni çoklu öğün hem 1000 kalori doldurmaya çalışmak hemde en az 2 ana 2 ara yapmak çok yorucuSelamDün öğün ekleyemedim ama hala yola devam. Bugün omad da 10. Gün
Bugün eklerim inşallah
Ay sanada fikrini sorayım mesela bugün ku tüm öğün özetim sonucu bu şekilde ben proteini biraz fazla almaya çalışıyorum spordan dolayı kas kaybı olmasın diye tam 1000 kalori yapamasamda bence almam gerekenleri alıyorum ama dışarıdan bir gözle sence nasıl karbonhidrati orta düzeyde tutuyorum enerji için insulinim oynamış aslında doktor uzun açıklara bağladıSelamDün öğün ekleyemedim ama hala yola devam. Bugün omad da 10. Gün
Bugün eklerim inşallah
Bence gayet normal görünüyor. Şekerin oynaması strese de bağlı olabilir altında yatan herhangi metabolik sorun yoksa. Siz ayrıca kortizon kullanıyorsunuz bu bile sebep olabilirAy sanada fikrini sorayım mesela bugün ku tüm öğün özetim sonucu bu şekilde ben proteini biraz fazla almaya çalışıyorum spordan dolayı kas kaybı olmasın diye tam 1000 kalori yapamasamda bence almam gerekenleri alıyorum ama dışarıdan bir gözle sence nasıl karbonhidrati orta düzeyde tutuyorum enerji için insulinim oynamış aslında doktor uzun açıklara bağladı
Bencede tamamen prednola bağlı günde 4 defa alıyorum 16 mg dan çünkü ben şeker ve insülin direncimi ilaçları birakarak aralıklı oruçla düzelttim ama eşim işte doktorla bir oldu pimpirikleniyor bakalım 1 ayda düşecekmiBence gayet normal görünüyor
Bence gayet normal görünüyor. Şekerin oynaması strese de bağlı olabilir altında yatan herhangi metabolik sorun yoksa. Siz ayrıca kortizon kullanıyorsunuz bu bile sebep olabilir
Biliyor canım nefrolojiyle bir takip ediyorlar zaten ama kendisi kortizondan olduğunu kabul etmiyor ben uzun açlık yaptığım içinmiş ben adım gibi biliyorum ay sonu kan verdiğimde yine düşmemiş olacak çünkü kortizona devam ediyorum kortizon kesilince bir kaç ay içinde kendisi normale dönüyorEki Görüntüle 3501496
Bakın böyle bir yazı buldum. Doktorunuzun kortizon kullandığınızdan haberi yok mu.
Bence endişelenmeyin. Siz spora ve sağlıklı beslenmeye devam edin.
Evet o eşten bende de varBencede tamamen prednola bağlı günde 4 defa alıyorum 16 mg dan çünkü ben şeker ve insülin direncimi ilaçları birakarak aralıklı oruçla düzelttim ama eşim işte doktorla bir oldu pimpirikleniyor bakalım 1 ayda düşecekmi
Tabi olabilirsin canım telefondan @ isaretine basıp kişinin nickini yazıyorsun sayfada ilk sayfada katılım formu var onu doldurupBirey sorabilir miyim.? Birkaç gündür Master Fit adlı konuyu takip ediyorum, İlgimi çekti. Bende yarışa dahil olmak istiyorum mümkün mü acaba? Nasıl dahil olabilirim.
Birşey daha var nasıl kişi etiketliyorum
İyim canım künefe biraz fazlamı olmuş acaba :)Merhaba nasılsınız?
Omad da 10. Gün menüm:
Bugün 15 dk kardiyo yapabildim yarım bıraktım videoyu. Enerjim bitti bir anda sanki. İlerleyen saatlerde belki yapabilirim birkaç birşey daha. Şuan kanımda ki glikoz akınının durmasını bekliyorum.
Evet fazla oldu künefe. Ama günlük aldığım kaloriyi aşmadımİyim canım künefe biraz fazlamı olmuş acaba :)
Anladm canımEvet fazla oldu künefe. Ama günlük aldığım kaloriyi aşmadım
İyi akşamlar. Bu konuda YouTube da can çiftçi ve Dr erıc berg videolarına bakmanızı öneririmİyi akşamlar herkese. İf yada keto dıyet hakkında bilgisi olan yazabilir mi