Yanlış anlamayın lütfen Dr yada beslenme uzmanı değilim ancak biraz az mı besleniyorsunuz? Çünkü oldukça fazla egzersiz yapıyorsunuz Proteini ve yağı yeterli alıyor musunuz?Aksam sporları
Tabıkı alıyorum :) bu benim alanım zaten genelde düşük karbon yuksek yag ve protein alıyorum sadece kortizon yuklemesi yapılan günler 2 gun kadar detoks tarzı yapıyorum kortizon sışligi gitsin diyeYanlış anlamayın lütfen Dr yada beslenme uzmanı değilim ancak biraz az mı besleniyorsunuz? Çünkü oldukça fazla egzersiz yapıyorsunuz Proteini ve yağı yeterli alıyor musunuz?
Toplamda kac saat yaptin nasil yorulmadinmiAksam sporları
Aksam ki video toplamda 24 dk idi kardıyo agırlıklı degıl bolgesel oldugu ıcın yorulmuyorsunuz ki zatenToplamda kac saat yaptin nasil yorulmadinmi
Detoks tan dolayı o aclık hissi saglıklı beslenmeye gecınce gecerBugun detixda ikinci gunum bakalim yarin tartilicam yarin son gunum midem acliga alisti fakat beynim alismadi bakalım ne zman alisacak bu arada ekmek sekeri cikardim hayatimdan bakalim gozumun acligini gitnesi icin calisiyorum
Bayadir dikkat edyrm aslinda tekrar kilo alma korkusu varDetoks tan dolayı o aclık hissi saglıklı beslenmeye gecınce gecer
Kaç kilosunuz ne kadar verdinizBayadir dikkat edyrm aslinda tekrar kilo alma korkusu var
Çok geçmiş olsun öncelikle Allah şifa versin..çok iyi gidiyorsunuz takipteyizGünlükcügüm yarın sabah itibariyle 1000 kaloriyi doldurmamız gerekiyor en az :) listemiz hazır hadı bakalım yenı baslangıclar şifalar getirsin bana :)
Beni yanlış anlama canım ama detokslarla giden kilo geri gelebilir kendini porsiyon kontrolune adapte etmeye calısman daha saglıklı olurBayadir dikkat edyrm aslinda tekrar kilo alma korkusu var
Allah razı olsun sagolun ınsallahÇok geçmiş olsun öncelikle Allah şifa versin..çok iyi gidiyorsunuz takipteyiz
Yas sen de başla kuzum artık inşallah kolaylıkla sağlıkla gidecek bu kilolarNeredesin kaç kilo kaldi hedefe..
Ben beni bıraktığın yerdeyim 69 kilo dayım..
Çok geçmiş olsun canoGunaydn gunlükcüm
Sabah 300ml gun kurusu ısladıgım suyumu ve kahvemi içtim
Ekstra ıcıne tarcın ve zencefil ekledim ogunun
Bogazım cok fena bu bile blenderdan gecırdım
MasaAllah sen baya yol katetmişsin..bir zamanlar ayni kilodaydikYas sen de başla kuzum artık inşallah kolaylıkla sağlıkla gidecek bu kilolar
57 civarıyım ben de işte yarın tartı günü
Çok geçmiş olsun cano
5 kilo hızlı aldığım kiloydu onlar kolay hitti sonrası iki ileri bir geriMasaAllah sen baya yol katetmişsin..bir zamanlar ayni kilodaydik
Evet canim bende bu sefer kararlıyım.senin adına çok sevindim.kac kilo kaldi geriye5 kilo hızlı aldığım kiloydu onlar kolay hitti sonrası iki ileri bir geri
Bi de sistem değiştirdim canım sıkı diyetlerde yoksunluk oluyordu şimdi öyle yapmıyorum
Sen de vereceksin inanıyorum
Sutumle 3 tanesini yedım gayet lezzetliymiş :)12.57
1. Ara ogunum