Teşekkür ederim çok geçmiş olsun inşallah önemli birsey değildirSelam kolay gelsin bunu yapmak çok zor sanıyorlar ama hiç öyle birşey yok benim nerdeyse beslenme şeklim artık bu olmuştu (şimdi operasyon geçirdin evdeyim) en güzel tatlı tarifi muz fıstık ezmesi tahinyüzde yüz pekmez olursa bi tatli kaşiği gezdirilebilir üstüne
Karın germe oldum çok kilo vermekten dolayı fazla derim vardı bende ciddi spor yapıyorum ve o yuzden bu sekilde sekersiz ve paketli gıda tüketmiyorum spor yaptığım zamanlar insan öyle alisiyorki hiç aramiyor dediğimi yersen özellikle ciddi tatlı isteğin geçer hatta puding gibide yapabilirsin muzlari ez tahin ve fıstık ezmesi kariştir guzelce çatalla çırp efsane birsey oluyorTeşekkür ederim çok geçmiş olsun inşallah önemli birsey değildir
Aslında tatlı bağımlılıği olan biri olarak çok keyifli bir 3. Gün oluyor benim için.Tatli atağı hiç yaşamadım o halsizlik hissi vs gitti bu çok keyifli o yüzden ben sevdim devam inşallah
Teşekkür ediyorum deneyeceğimKarın germe oldum çok kilo vermekten dolayı fazla derim vardı bende ciddi spor yapıyorum ve o yuzden bu sekilde sekersiz ve paketli gıda tüketmiyorum spor yaptığım zamanlar insan öyle alisiyorki hiç aramiyor dediğimi yersen özellikle ciddi tatlı isteğin geçer hatta puding gibide yapabilirsin muzlari ez tahin ve fıstık ezmesi kariştir guzelce çatalla çırp efsane birsey oluyor