Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet şifa olsun canımSağol kuzum metobalizma için suyu arada aromali yapmak lazım limon kaya tuzu bazen soda bazen zencefil eklerim
Ahahaha onu yazdıktan sonra fark ettim şimdikonuyu takip et yapmayınca gelmiyor galiba kendi konum ama banada gelmiyordu
Ayy inşallah canım yaaa Ben günde beş kere tartılıyorumAy hadi bakalım inşallah bolca eksi gelmiştir ben kaldırdım tartıyı cumartesiden cumartesiye tartilacagim modum düşüyor yoksa
Bende öyleydim kız sabah öğle akşam vazgeçtim banada supriz olsun artık bakalımAfiyet şifa olsun canım
Ahahaha onu yazdıktan sonra fark ettim şimdi
Takibe aldım
Ayy inşallah canım yaaa Ben günde beş kere tartılıyorum
Güzel bir sürpriz olsun inşallah kortizona devam mı canımBende öyleydim kız sabah öğle akşam vazgeçtim banada supriz olsun artık bakalım
akşam sporuda yapıldı şimdi çay içip keyf vakti bende bu hafta 53 ü ucundan gormezsem ne olayım
İnşallah kankam yaGörürsün inşallah kankam
Son 3 kg diyebiliriz 52 yi göreyim sonra yine koruma inşallahDaha ne kadar kilo vermek istiyorsunuz ki
Bunu görmemişim kuzum kortizonlara ölene kadar devam sadece serum olanlar bazen 3 ayda bazen 6 ayda ama her gün 4 tane 16 mg sabit olarak alıyorumGüzel bir sürpriz olsun inşallah kortizona devam mı canım
4 yıl once 3 ay gibi bir sürede 86 dan 52 kg düştüm 1 yıl boyunca korudum sonra kendi isteğimle 55 kg ya çıktım 3 senedirde 55 57 arası koruma yapıyordum tekrar kılo vermeye bu yılın Ekim ayının 28 de karar verdim işte 58 kusur kilo ama vücudum kilomu benimsediği için çok direniyorNe zamandır diyettesiniz bu kilo ya gelene kadar neler yaptınız ne kadar zaman da bu kilo yu verdiniz
Kilo vermekten se koruma kısmı çok zor siz bunu başarmışsınız masaAllah.koruma kısmı ile ilgili ne tavsiyede bulunursunuz4 yıl once 3 ay gibi bir sürede 86 dan 52 kg düştüm 1 yıl boyunca korudum sonra kendi isteğimle 55 kg ya çıktım 3 senedirde 55 57 arası koruma yapıyordum tekrar kılo vermeye bu yılın Ekim ayının 28 de karar verdim işte 58 kusur kilo ama vücudum kilomu benimsediği için çok direniyor
Kilo verme sürecinde ilk anda tatlı türünü tamamen kestim ekmek meyve pirinç makarna vs 2. Ayda 3 4 kaşık olacak şekilde yiyordum if sistemi gibi biraz bazen ara öğün kendimi pek sıkmadım durum pizza vs yiyordum yani bolca su ve düzenli spor burda gördükleriniz gibi.
Koruma yapabilmek için çok kısıtlı beslenerek zayiflamamak lazım ben hiç diyet kafasinda olmadım benim için önemli olan mutlaka en az 16 saat aç kalmak akşam en geç 7 de yeme işini bitirmek porsiyon kontrolüyle herseyi yiyorum açıkçası çünkü ben insanım ve ömür boyu kendime yasak koyamam haftada en az 3 gün spora devam ederek güzel ve dengeli şekilde koruma yapmak hem keyifli hem kolay olurKilo vermekten se koruma kısmı çok zor siz bunu başarmışsınız masaAllah.koruma kısmı ile ilgili ne tavsiyede bulunursunuz
Rabbim hasarsız şifa versin canım, şu orucu yaptığında faydasını görmüyor musunBunu görmemişim kuzum kortizonlara ölene kadar devam sadece serum olanlar bazen 3 ayda bazen 6 ayda ama her gün 4 tane 16 mg sabit olarak alıyorum
Üç gün bitince söyleyecemdolar milyoneri
kankammm tarti sonucu ne cikti ona gore bende yapayım regl günüme 3 4 gün var ödem atarım en azından
Hadi bakalim.merakla bekliyorum kuzumRabbim hasarsız şifa versin canım, şu orucu yaptığında faydasını görmüyor musun
Üç gün bitince söyleyecem