• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

If ve günlük tartı takibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günü kapadım tavuk göğsünü yumurta ve çok az mısır unuyla soslayip tost makinesinde pisirdim

Eklentiler

• 1000012280.jpg
    1000012280.jpg
    190,2 KB · Görüntüleme: 11
Sağol kuzum metobalizma için suyu arada aromali yapmak lazım limon kaya tuzu bazen soda bazen zencefil eklerim
Afiyet şifa olsun canım
😘😘😘 konuyu takip et yapmayınca gelmiyor galiba kendi konum ama banada gelmiyordu 🤣
Ahahaha onu yazdıktan sonra fark ettim şimdi
Takibe aldım 🤣🤣
Ay hadi bakalım inşallah bolca eksi gelmiştir ben kaldırdım tartıyı cumartesiden cumartesiye tartilacagim modum düşüyor yoksa
Ayy inşallah canım yaaa 🤲🏻Ben günde beş kere tartılıyorum 🤣🤣🤣🤣

akşam sporuda yapıldı şimdi çay içip keyf vakti bende bu hafta 53 ü ucundan gormezsem ne olayım

Eklentiler

• 1000012339.jpg
    1000012339.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000012359.jpg
    1000012359.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 11
Oralarda mevsim yaz mı ?
Bu nameler saz mi caz mi ?
Bizim burda bir yerlerimiz donuyor akideşşşş
Kar fena hava buzzz Rabbim bortuden böceğe tüm canlıların Yar ve Yardımcısı olsun
Sabah namazdan sonra çıkıp yuvaları sabitledim içlerine battaniye attım mama su eksiklerini tamamladım yanliz su yuvaları yikani yakalarsam Allah için ağzını burnunu kıracağım pislik insanlar ne istiyorsa bu soğukta nereye sığınacak bu canlar
Kuşlar içinde kuzularimla pet siselerden yemlikler yaptık onlarida ağaçlara sabitledim kurban olduğum Rabbim sen bana saglik verdikçe ben onlara vermeye devam edeceğim inşallah

Eklentiler

• 1000012499.jpg
    1000012499.jpg
    118,6 KB · Görüntüleme: 9
Ne zamandır diyettesiniz bu kilo ya gelene kadar neler yaptınız ne kadar zaman da bu kilo yu verdiniz

Ne zamandır diyettesiniz bu kilo ya gelene kadar neler yaptınız ne kadar zaman da bu kilo yu verdiniz
4 yıl once 3 ay gibi bir sürede 86 dan 52 kg düştüm 1 yıl boyunca korudum sonra kendi isteğimle 55 kg ya çıktım 3 senedirde 55 57 arası koruma yapıyordum tekrar kılo vermeye bu yılın Ekim ayının 28 de karar verdim işte 58 kusur kilo ama vücudum kilomu benimsediği için çok direniyor
Kilo verme sürecinde ilk anda tatlı türünü tamamen kestim ekmek meyve pirinç makarna vs 2. Ayda 3 4 kaşık olacak şekilde yiyordum if sistemi gibi biraz bazen ara öğün kendimi pek sıkmadım durum pizza vs yiyordum yani bolca su ve düzenli spor burda gördükleriniz gibi.

4 yıl once 3 ay gibi bir sürede 86 dan 52 kg düştüm 1 yıl boyunca korudum sonra kendi isteğimle 55 kg ya çıktım 3 senedirde 55 57 arası koruma yapıyordum tekrar kılo vermeye bu yılın Ekim ayının 28 de karar verdim işte 58 kusur kilo ama vücudum kilomu benimsediği için çok direniyor
Kilo verme sürecinde ilk anda tatlı türünü tamamen kestim ekmek meyve pirinç makarna vs 2. Ayda 3 4 kaşık olacak şekilde yiyordum if sistemi gibi biraz bazen ara öğün kendimi pek sıkmadım durum pizza vs yiyordum yani bolca su ve düzenli spor burda gördükleriniz gibi.
Kilo vermekten se koruma kısmı çok zor siz bunu başarmışsınız masaAllah.koruma kısmı ile ilgili ne tavsiyede bulunursunuz

Kilo vermekten se koruma kısmı çok zor siz bunu başarmışsınız masaAllah.koruma kısmı ile ilgili ne tavsiyede bulunursunuz
Koruma yapabilmek için çok kısıtlı beslenerek zayiflamamak lazım ben hiç diyet kafasinda olmadım benim için önemli olan mutlaka en az 16 saat aç kalmak akşam en geç 7 de yeme işini bitirmek porsiyon kontrolüyle herseyi yiyorum açıkçası çünkü ben insanım ve ömür boyu kendime yasak koyamam haftada en az 3 gün spora devam ederek güzel ve dengeli şekilde koruma yapmak hem keyifli hem kolay olur

Bunu görmemişim kuzum kortizonlara ölene kadar devam sadece serum olanlar bazen 3 ayda bazen 6 ayda ama her gün 4 tane 16 mg sabit olarak alıyorum
Rabbim hasarsız şifa versin canım, şu orucu yaptığında faydasını görmüyor musun
dolar milyoneri dolar milyoneri
kankammm tarti sonucu ne cikti ona gore bende yapayım regl günüme 3 4 gün var ödem atarım en azından
Üç gün bitince söyleyecem🤣🤣

İş güç ancak geldim hadi bismillah cumaya kadar hurma detoksu yapayım dedim bakalım ne olacak tartilmadim da en sonki kilom üzerinden bakacağım mens gününe kaldi 2 gün
Saat 10 da maydanoz salatalık limon suyu kuru
Saat 11.30 da
1 bardak kefir 5 suya ıslanmış hurma 3 ceviz
30 dk tempolu yürüyüş
13.00 da
Sütlü harmana kahve yarım avuç leblebi 2 hurma
Saat 15.00 da
1 kase yoğurt 5 hurma
Saat 16.30
Türk kahvesi kalan 2 hurmam
Saat 7 de
1 Kase yoğurt 7 hurma ve kapanış