Hangı programdan hesaplıyorsun cnmSelamlar... Nasıl gidiyor omad? Benim gayet iyi gidiyor.
5. Gün menüm:
* 170 gr tavuk ciğeri
*Tereyaglı sebze sote( kabak, lahana, havuç,, kapya )
*300 ml ayran
Yemeğin ardından çayla birlikte
*30 gr kuru incir ve 30 gr kuru yemiş(A. Fıstığı, badem, fındık)
Günün makroları:
K.hidrat:63 gr, Protein :54 gr, Yağ:33 gr
Toplam KALORİ : 760 KCal
5 Kasım Gun Ozetı
600 ml detoks suyu+ sekersiz kahve+1 saat 15dk hıt kardıyo
2 lavaş tavuk durum bol yesillikli +1 kupa ev ayranı
1 1 cennet hurması 7 8 leblebi bır parca cıkolata 1 bardak portakal suyu taze sıkılmış grıbımde bıraz
Ekstradan 12468 aktıf adım
1 saat içinde. 16:00 _17:00 arası. Ertesi gün 16:00 ya kadar1 saat içinde mi yediniz yoksa bir öğün de mi
DiyetkolikHangı programdan hesaplıyorsun cnm
Sagol canım benda bakayım kalorilereDiyetkolik
Canııımmm nasılsın1 saat içinde mi yediniz yoksa bir öğün de mi
Dun son gundu toplamd 1.5 kg verdim bes gunde bugun farklo beslndim vucudu sasirtayayim diye yarin devam edicem gene uc günlük siki bir programa girecem boyle böyle gidecek inşallah senin nasil gidiyor
Benım de ıyı canım 27 ekımde 58.30 dum bu sabah 56.65 gordum ıste surecı buradan yazarsan takipleselimDun son gundu toplamd 1.5 kg verdim bes gunde bugun farklo beslndim vucudu sasirtayayim diye yarin devam edicem gene uc günlük siki bir programa girecem boyle böyle gidecek inşallah senin nasil gidiyor
İyiyim elhamdülillah yine buralardayım biz kilo dan bıktık kilo bizden bıkmadı sen nasilsin neler yapıyorsun..Canııımmm nasılsın
Hangi programOrucuda baslattım hadı bakalım 20 saat vardı en yuksek ekstra program ındırmek ıstemedım ama 24 saat aclıgı dolduracağım hatta belki 36 saat bile olur
Diyet kolikHangi program
Yanlıslık olmus efendimMerhaba! Herkes nasıl? Ben çok iyiyim
6.gün öğünüm:
*Biberli domatesli çökelek
*2 dilim ekmek
*1/2 ayva
*beyaz peynir
*şekersiz fıstık ezmesi ve bal
Yemekten sonra çay ile 30 gr kuru yemiş ve 30 gr bal
Günün makroları: k. hidrart:91 Protein:65 Yağ:37
Toplam kalori:948 kkal