Sifa olsun ınsallah ıyim kendi adımaYanlıslık olmus efendim30 gr bal değil 30 gr kuru incir
Allah daha iyi etsin cano, ben de iyiyim çok şükür ufak ufak hedefe yürümeye çalışıyorumİyiyim elhamdülillah yine buralardayım biz kilo dan bıktık kilo bizden bıkmadı sen nasilsin neler yapıyorsun..
Allah kolaylıkla yapmayı şifalanmayı nasip etsin canımOrucuda baslattım hadı bakalım 20 saat vardı en yuksek ekstra program ındırmek ıstemedım ama 24 saat aclıgı dolduracağım hatta belki 36 saat bile olur
Neredesin kaç kilo kaldi hedefe..Allah daha iyi etsin cano, ben de iyiyim çok şükür ufak ufak hedefe yürümeye çalışıyorum
Bugun uc günlük detoks sa basladim
Iki saat yürüyüş yaptım
Kaçamak hic yok ctesi 52 gormeyi hedefliyorum
Guzelmıs canım bende bır tık farklı versiyonunu yapıyorum sabah yogurt meyve zencefil tarcınDetoks su sekilde
Sabah granola yarim bardak sutle yulaf ezmesi
Aksam havuc salatası
Yesil cay
Kahve
2 ltre su
Iki saat spor
Çok geçmiş olsunGunaydn gunlükcüm
Sabah 300ml gun kurusu ısladıgım suyumu ve kahvemi içtim
Ekstra ıcıne tarcın ve zencefil ekledim ogunun
Bogazım cok fena bu bile blenderdan gecırdım
Tesekkur ederimÇok geçmiş olsun
1 bardak sütle olacakGelelim 7. Gün menüsüne
*Airfrayerde yağsız tavuk göğüs
*Kocaman bir tabak buharda haşlanmış karnabahar
*yeşil salata
Bugün Tatlıda vardı yemekten sonra hemde sağlıklı
11 bardak sütle 2 kuru incirden "incir uyuması" yaptım. Mayalama aşamasında günlük yağ makrom çok aşağıda kaldığı için 1 y. k tahin ve 1 Yk chia tohumu ve 1 Yk kakao ekledim ve hepsini uyuttumservis esnasında da 25 gr fındık serpip afiyetle yedim. Yeni favori tatlımı buldum
Günün makroları :
K. hidrat:58 protein:79 yağ:38
Topam kalori :876 kcal
Herhangi bir rahatsızlığınız var mıHic coklu beslenmeyi sevmeyen biri olarak doktorum ısrarla 14 saat aclık ya 3 ana ogun yada 2 ana 3 araogun beslenmemi istiyor
Vaskulıt hastasıyım canım bir tur romatizmal organ ve damar tutulumu yapan bir hastalıkHerhangi bir rahatsızlığınız var mı
İltihap yok ama varmıs gibi saglam kendı hucrelerine saldırıyor vucut buda damarda kanamalar yapıyor gozle görulur sekılde hayırlısı 4 senedır ıf besleniyorum zaten de bakalımSanırım iltihabi bir rahatsızlık. Aralıklı oruc genelde inflamasyona iyi gelir ama doktorunuz daha iyisini bilir. Başka bir uzmanada danışabilirsiniz.