If ve günlük tartı takibi

Yanlış anlamayın lütfen Dr yada beslenme uzmanı değilim ancak biraz az mı besleniyorsunuz? Çünkü oldukça fazla egzersiz yapıyorsunuz Proteini ve yağı yeterli alıyor musunuz?
Tabıkı alıyorum :) bu benim alanım zaten genelde düşük karbon yuksek yag ve protein alıyorum sadece kortizon yuklemesi yapılan günler 2 gun kadar detoks tarzı yapıyorum kortizon sışligi gitsin diye

Bugun detixda ikinci gunum bakalim yarin tartilicam yarin son gunum midem acliga alisti fakat beynim alismadi bakalım ne zman alisacak bu arada ekmek sekeri cikardim hayatimdan bakalim gozumun acligini gitnesi icin calisiyorum

Toplamda kac saat yaptin nasil yorulmadinmi
Aksam ki video toplamda 24 dk idi kardıyo agırlıklı degıl bolgesel oldugu ıcın yorulmuyorsunuz ki zaten
Eliptikte yorucu bir spor degıl adımlar zaten hastane ve okula git gel adımları bunlar benim için spor degil ki ısınma sadece size soyle soyleyeyım cok kucuk yastan beri kıck boks yaparım Babam hocadır kıckboks ısınmasında dahi 5000 6000 ip atlardım 4 senedır kıck boks yapmıyorum ara ara oglumu antrenmana götürünce bazen bu 4senede hersabah ve her aksam 1 er saat hıt kardıyo yapıyorum benım için kas ve eklem saglıgım cok onemli hastalığım ve atak sayısı ve etkilerini azaltmadaki en etkili yontem spor

Bugun detixda ikinci gunum bakalim yarin tartilicam yarin son gunum midem acliga alisti fakat beynim alismadi bakalım ne zman alisacak bu arada ekmek sekeri cikardim hayatimdan bakalim gozumun acligini gitnesi icin calisiyorum
Detoks tan dolayı o aclık hissi saglıklı beslenmeye gecınce gecer

Kahvem ve sularımı içtikten 30 dk sonra kahvaltım bu sekılde lor peynirli yesillik salatası ve 9 tanecik uzum

Eklentiler

• IMG_20241108_100013.jpg
    IMG_20241108_100013.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_20241108_095746.jpg
    IMG_20241108_095746.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 2
Neredesin kaç kilo kaldi hedefe..
Ben beni bıraktığın yerdeyim 69 kilo dayım..
Yas sen de başla kuzum artık inşallah kolaylıkla sağlıkla gidecek bu kilolar
57 civarıyım ben de işte yarın tartı günü
Gunaydn gunlükcüm
Sabah 300ml gun kurusu ısladıgım suyumu ve kahvemi içtim
Ekstra ıcıne tarcın ve zencefil ekledim ogunun
Bogazım cok fena bu bile blenderdan gecırdım
Çok geçmiş olsun cano😘

MasaAllah sen baya yol katetmişsin..bir zamanlar ayni kilodaydik
5 kilo hızlı aldığım kiloydu onlar kolay hitti sonrası iki ileri bir geri
Bi de sistem değiştirdim canım sıkı diyetlerde yoksunluk oluyordu şimdi öyle yapmıyorum

Sen de vereceksin inanıyorum 💙

12.57
1. Ara ogunum

Eklentiler

• IMG_20241108_125631.jpg
    IMG_20241108_125631.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 1
Sımdılık aktif yuruyusüm aksama spor yapacağım

Eklentiler

• Screenshot_20241108-143022.jpg
    Screenshot_20241108-143022.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 2