İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sabah
Filtre kahve
Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
Biraz sucuk kaşar zeytin
Öğlen
Muzlu yulaf lapasi
Akşam
Mantar sote biraz pilav

2 lt su

aranızda çalışan var mı? kahvaltıyı iş yerinde yapan? ben yanımda ne götüreceğim işte ne yiyeceğim bir türlü düzen oturtamadım
Ben calisiyorken iş yerine süt ve yulaf alıp bırakıyordum o pratik oluyor. Benim için kahvaltı hep zor çok severim çünkü

Kizlar vakti ve müsait olan biri liste yapmaya devam edebilir mi yoksa serbest mi takılalım
Ben hiiö anlamam bu liste işlerindenn ya

Eğer kimse liste yapmak istemezse pazartesi günü tartı fotoğrafı ve mutlaka geçen haftaki kiloyu yazarak paylaşım yappallım. Geçen haftaki kiloyu yazmak önemli tabi herkesin kilosunu akklımızsa
aklımızda tutamayız

Sabah 10.00
Peynirr zeytin ekmek bal kaymak pekmez tereyağında biberli yumurta yedim.

Tartıda fazla çıkınca moralim bozuldu yeniden düzenli beslenmeye devam etmeliyim

Akşam 16.00
Haşlanmış pırasa üzerine sarımsaklı yoğurt

Bol limonlu zeytinyağlı salata

Yürüyüş yok. Suya devam

Tamam o zaman kimse liste yapmak istemezse de dediğin gibi yapalım çok faydalandım buradan kaybolup gitmesini hiç istemem

Sabah
Türk kahvesi

Kahvaltı
Peynir zeytin

Öğlen
Muzlu yulaf lapasi

Akşam
Kuru fasulye
Bulgur pilavı
Turşu

2 lt su
2 mil Leslie
Dukan birasi 3. Gün

Selam
11:30 da haşlanmış yumurta
14:20 türk kahve
15 :20 puaça
17:30 pırasa
18:20 mandalina
19:30 batırık çok özlemişim biraz kaçırdım
Kapanış

Selâm

Öğle 2 kaşarlı tost
Ara sütlü filtre kahve ve sütlü irmik tatlısı
Akşam sadece marulla 6 sıkım etsiz çiğköfte

Sabah
Türk kahvesi

Kahvaltı
Yumurta
Peynir
Zeytin

Öğlen
Muzlu yulaf lapasi

Akşam
Kuru fasulye
Karnabahar köftesi 2 tane
Salata turşu

2 lt su
Dukan birasi 4. Gün
2 mil Leslie

İyi geceler

Bugün öğle 2 dilim börek,2 dilim browni, maş fasulyesi salatası
Akşam 1 parça ızgara tavuk, 2 kaşık pilav

Selam hanımlar

12 ekimde başlamıştım diyete bugün 12 kasım.

O zaman da regl öncesi şişkinliğim vardı bugün de...

Tartıda 68 çıkıyorum.

5 kilo vermişim

42 beden dar kot pantolonum belden düştüğü için pens attırdım bugün beline

Large pijamalarımı ve large emzirme sütyenlerimi m bedenle değiştirdim

Umarım bu ayy da 5 kilo verip 63 kiloya düşebilirim

Alt bedenim üst bedenime göre geniş. Aşırı basenli kalın bacaklı ve popoluyum. Ama üstğm ince s beden çok rahat oluyor ama göbeğim fırtlıyor.
Hep alttan kilo alırdım ikinci hamileliğimdre sırtım bile yağlanmıştı ama şimdi 5 kilo verince sırt yağlarım tamamen eridi. Simitlerim taşardı eridi ama hala var

38 beden kumaş pantolonum var. Üst bacağımda kalıyordu. Şimdi rahatça giyebiliyorum. Göbeği bacağı sıkmıyor. Bacak bol oluyor göbek belli oluyor ama nefessiz kalmıyorum. Popodan çok geriyor

Daha çook yolum var ama yine de 5 kilo az değil

Supersin işte bu azmin zaferi çok tebrik ederim bana da motivasyon oldu uzun süredir burada yazıyorum ama daha zayıflama moduna yeni gidebildim darısı bize hadi inşallah

Selam güzeller, ben de salı gününden beri 16/8 yapıyorum. 4 gün boyunca hiç ekmek ve unlu şeyler tüketmedim. 2 ana öğün iki ara öğün yaptım. Geceleri katiyen yemek yemedim. Böyle devam edeceğim inşallah.

Kilo olaylarım şöyle, ben yıllarca hep 50-55 arası kilodaydım (lise + üniversite+işteki iki yıl) sonra safra kesesi ameliyatı oldum ve akabinde pandemide evlendim. 63 kiloya çıktım ve çeşitli diyetler sporlar yapsam da 50 leri göremedim. Resmen kilom yerleşti. Dolabımda 34 36 beden kıyafetlerim. Hiçbiri olmuyor. Kilo olarak çok fark yok gibi görünse de (57-63) görselde çok fark var. Boyum da kısa olduğu için hiç kilo kaldırmıyor. Bel oyuntum yok oldu kocaman bir göbeğim var yeni evliyiz diye herkes görünce hayırlı olsun diyor hamile değilim demek zorunda kalıyorum psikolojim bozuldu. Ameliyatın etkisi olduğunu düşünüyorum. 38 beden bile zor oluyor pantolanlarda. Bu görüntümle gelinlik giymek çok içimde yara oldu. Şimdi bu sefer yeniden azmimi topladım. Birden bir şey beklemeyeceğim sadece istikrarla if uygulayacağım dönüşümleri de buradan paylaşmayı düşünüyorum. İnşallah yeniden kendimi güzel ve kendim gibi hissedeceğim günler gelecek Çünkü bu şekilde çocuk düşünürsek bir daha geri dönüşü olmaz gibi geliyor. Hadi bakalım herkes tartıda istediği kiloyu görene kadar durmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…