- 20 Şubat 2018
- 2.120
- 3.033
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.641
Yazmıştım canım aceleden fotoğraf cekemedim bu hafta kilom aynı diyeSağlık OLSUN cnmdün senin baskülde yoktu göremedim
Ben calisiyorken iş yerine süt ve yulaf alıp bırakıyordum o pratik oluyor. Benim için kahvaltı hep zor çok severim çünküaranızda çalışan var mı? kahvaltıyı iş yerinde yapan? ben yanımda ne götüreceğim işte ne yiyeceğim bir türlü düzen oturtamadım
Ben hiiö anlamam bu liste işlerindenn yaKizlar vakti ve müsait olan biri liste yapmaya devam edebilir mi yoksa serbest mi takılalım
Tamam o zaman kimse liste yapmak istemezse de dediğin gibi yapalım çok faydalandım buradan kaybolup gitmesini hiç istememBen hiiö anlamam bu liste işlerindenn ya
Eğer kimse liste yapmak istemezse pazartesi günü tartı fotoğrafı ve mutlaka geçen haftaki kiloyu yazarak paylaşım yappallım. Geçen haftaki kiloyu yazmak önemli tabi herkesin kilosunu akklımızsa
aklımızda tutamayız
Çok sevindim buna süpersinPeki liste tutacam sizin içinpazartesi günü akşam bildirim yaparım size yardımcı olurum bol eksiler olsun
süpersinnPeki liste tutacam sizin içinpazartesi günü akşam bildirim yaparım size yardımcı olurum bol eksiler olsun
Supersin işte bu azmin zaferiSelam hanımlar
12 ekimde başlamıştım diyete bugün 12 kasım.
O zaman da regl öncesi şişkinliğim vardı bugün de...
Tartıda 68 çıkıyorum.
5 kilo vermişim
42 beden dar kot pantolonum belden düştüğü için pens attırdım bugün beline
Large pijamalarımı ve large emzirme sütyenlerimi m bedenle değiştirdim
Umarım bu ayy da 5 kilo verip 63 kiloya düşebilirim
Alt bedenim üst bedenime göre geniş. Aşırı basenli kalın bacaklı ve popoluyum. Ama üstğm ince s beden çok rahat oluyor ama göbeğim fırtlıyor.
Hep alttan kilo alırdım ikinci hamileliğimdre sırtım bile yağlanmıştı ama şimdi 5 kilo verince sırt yağlarım tamamen eridi. Simitlerim taşardı eridi ama hala var
38 beden kumaş pantolonum var. Üst bacağımda kalıyordu. Şimdi rahatça giyebiliyorum. Göbeği bacağı sıkmıyor. Bacak bol oluyor göbek belli oluyor ama nefessiz kalmıyorum. Popodan çok geriyor
Daha çook yolum var ama yine de 5 kilo az değil