Selam güzeller, ben de salı gününden beri 16/8 yapıyorum. 4 gün boyunca hiç ekmek ve unlu şeyler tüketmedim. 2 ana öğün iki ara öğün yaptım. Geceleri katiyen yemek yemedim. Böyle devam edeceğim inşallah.
Kilo olaylarım şöyle, ben yıllarca hep 50-55 arası kilodaydım (lise + üniversite+işteki iki yıl) sonra safra kesesi ameliyatı oldum ve akabinde pandemide evlendim. 63 kiloya çıktım ve çeşitli diyetler sporlar yapsam da 50 leri göremedim. Resmen kilom yerleşti. Dolabımda 34 36 beden kıyafetlerim. Hiçbiri olmuyor. Kilo olarak çok fark yok gibi görünse de (57-63) görselde çok fark var. Boyum da kısa olduğu için hiç kilo kaldırmıyor. Bel oyuntum yok oldu kocaman bir göbeğim var yeni evliyiz diye herkes görünce hayırlı olsun diyor hamile değilim demek zorunda kalıyorum psikolojim bozuldu. Ameliyatın etkisi olduğunu düşünüyorum. 38 beden bile zor oluyor pantolanlarda. Bu görüntümle gelinlik giymek çok içimde yara oldu. Şimdi bu sefer yeniden azmimi topladım. Birden bir şey beklemeyeceğim sadece istikrarla if uygulayacağım dönüşümleri de buradan paylaşmayı düşünüyorum. İnşallah yeniden kendimi güzel ve kendim gibi hissedeceğim günler gelecek
Çünkü bu şekilde çocuk düşünürsek bir daha geri dönüşü olmaz gibi geliyor. Hadi bakalım herkes tartıda istediği kiloyu görene kadar durmak yok