- 22 Eylül 2021
- 154
- 330
- 36
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.601
Kuru kayısı hoşafı yap şekersiz onuda orucunu açında bir kase posasiyla ye ve iç 20 dk kadar bekle mutlaka faydasını gorursunÖğledem önce bir saat tempolu yürüyüş
12.00
activia, 2 haşlanmış yumurta bir elme üzerine tahin döktüm yedim
18.00
ıspanak yoğurt bir dilim ekşi mayalı ekkmek biber turşusu
Buraya kadar her şey iyi gidiyordu. 3 gündür tuvalete çıkamadım stresten gerginlikten başım ağrıyordu artık. Bisküvi dondurma incir kurusu yediim laksatif etki yapsın diye. İşe yaradı. Ama karnım feci şiş ve aşırı şekerden kafamı yastıktan kaldıramıyorum perişan haldeyim
Al bendende o kadar çok kızıyorum kendimeSelâm kızlar
Çarşamba akşamı bir yeme krizi yaşadım bir yeme krizi yaşadım anlatamamtabi ertesi sabah hemen tartıda artı 2 kilo gördüm nevrim döndü resmen yemeyi tamamen kestim çarşamba gecesinden bu saate kadar sadece filtre kahve içtim başka lokma girmedi boğazımdan işin kötüsü o kadar açım ki ama yemek istemiyorum ne güzel dengeli devam ediyordum.
Guzel ilerliyorsun az az gitsin ama gitsin kilolar. Düşün birde bu kilonun uzerine yenilerini ilave ettiğiniGeçen hafta 68.600
Çok yavaş kilo veriyorum ya. İlk bebeğimden sonra 1 ayda 10 kilo vermiştim. 70ten 60a düşmüştüm.
Bu sefer 73ten 63e düşemedim.
İlk çocuktan sonra kilo kolay veriliyor ikinciden sonra zor diyordu herkes. Doğruymuş
Olabiliyor bazen ama sen durumun farkına varıp eksiyle döndün . Önemli olan dengelemek. Bu hafta daha iyi olalım hep birlikteGünaydın kriz yaşayıp verdiklerimi aldığım sonra tekrar vermekle uğraştığım bir hafta oldu -100 gr fark var.
Eki Görüntüle 2947784