- 25 Mart 2014
- 121
- 369
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.881
Selam bırakmadım ama günler yoğun geçiyor giremedim buralaraSelam kızlar nasılsınız herkes bıraktı mı diyeti yoksa
1 ay oldu mu masallahMerhaba bugün bir ayı doldurdumuyumalarim düzeldi ve daha hareketlendim mide yanmalarim vardı geçti bugünde iş yerine kadar yürüdüm akşama YouTube dan video izlerim ins ayaklarım bayağı ağrıdı bakalım nereye kadar gidecek işyerine yürüme
1ayda 9kilo gitti hergun spor yaptım dikkat ettim1 ay oldu mu masallahkaç kilo gitti 1 ayda
Şimdi küçük bir değerlendirme düşünme yapacağım;Bu sabah tartıldım 59.5 Bu kiloda kalmama hem seviniyorum daha fazla kilo almıyorum diye hem de üzülüyorum topu topu buraya yazdığımdan beri 65 ten 5 kilo verebilmişim. İF i ben neredeyse ayda 22 gün yapıyorumdur normalim oldu. Arada misafir vesaire olmadıkça şaşmıyor. Kilo almamamı sağladı. İştahım dengelendi. Şimdi istiyorum ki Ağustostaki tatilimize kadar en azından 57 olayım. Çok kolay gibi görünüyor 2.5 kilo ama inanın değil... aylardır inmedi. Son iki haftadır misafirlerle çok gece yemesi yaptım. Artık tamam diyerek 3 aylık kampa giriyorum. Ağustos için hedefim 55-57 bandına inmek hadi inşallah bakalım