İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Selamlar bu hafta çok yemedim aslında ama 5.günü reglimin bugun şişkinlik yoktur heralde.
***Tatlı krizine 1 muz 5 tatlı kaşığı yoğurt 1tatlı kaşığı bal çok iyi geldi bana
Bugün
Kahvaltı 2 ceviz 1 çay bardağı süt, 1 parmak peynir, ev yapımı meyveli yoğurt yedim. Herkese bol eksikler. Son 3 kg ım kaldı

Eklentiler

• IMG_20211108_122757.jpg
    IMG_20211108_122757.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 35
Guzel ilerliyorsun az az gitsin ama gitsin kilolar. Düşün birde bu kilonun uzerine yenilerini ilave ettiğini😣
Doğru diyorsun valla ama aceleciyim biraz galiba. İlk doğumdn sonrra hızlı vermiştim ama sonra yine dikkat etmeyip 58den 65e çıkmıştım. 65le ikinciye hamile kalmıştım

Tebrikler kaptan :KK51:

İfe kaç kiloyla ne zaman başlamıştın tam uyarak

Kızlar ben katılmıyorum sizlere bı ileri iki geri kaptanım beni çıkar listeden sizede yük oluyorum böyle ben şimdi biraz ara vereyim müsaadenizle yeniden dönerim hazır hissettiğimde sizlere başarılar diliyorum bol bol eksileriniz olsun tartıda 😘😘🤗🤗

Kızlar 4-5 kişi baskül paylaşılmış bende ara vermek istiyorum isterseniz siz aranizda gönüllü olarak liste paylaşımı yapabilirsiniz ☺️bol eksiler olsun 👏 hedefte olursunuz inşallah arada uğrarım 🥰
Ah ya bı tüh demedim değil içimden 😥 çok faydalı doğru bilgiler verdin her sorduğuma teşekkür ederim herşey için ❤️ tam da çok güzel motive olmuştum ama hadi hayırlısı 🤗🤭

Bugün yürüyüş yapmadım. Üst üste 2 gün 2şer saat yürüyüncce bugün içimden gelmedi.

Yeme içmeyi de abarttım yine.

13.30
Lahmacun salata 2.5 top dondurma ve külah

18.30 limonlu pul biberli yoğurt tahinli elma fındık börek

Bugün çok fenaaa.... Hemen toparlanmam lazım.

Yatana kadar suya devam

İyi akşamlar 🤗

Öğle Avokadolu ve domatesli kepek ekmeğine sandviç (sandviç büyük baya)
Akşam Sütlü filtre kahve ve 1-2 kurabiye (başka bir şey istemedi canım)

X