- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.781
- 39
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.661
Ikra meyra beni listeden çıkar canım ben bu sefer beceremedim bir türlü konsantre olamıyorum belki başka zaman kesin karar verdiğim an sende kabul edersen tekrar başlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba umarım kısa sürede istedigin kiloya ulaşırsın çok fazla değil vermek istediğin kilo if gercekten ise yarıyor saatlerin disiplinine uymak en önemlisi biliyorsun. Bende istemediğim bir kiloyla gelinlik giymiştim incecik gelinleri görünce hala iç çekiyorum olsun bundan sonrası önemli olan kolaylıklar diliyorumSelam güzeller, ben de salı gününden beri 16/8 yapıyorum. 4 gün boyunca hiç ekmek ve unlu şeyler tüketmedim. 2 ana öğün iki ara öğün yaptım. Geceleri katiyen yemek yemedim. Böyle devam edeceğim inşallah.
Kilo olaylarım şöyle, ben yıllarca hep 50-55 arası kilodaydım (lise + üniversite+işteki iki yıl) sonra safra kesesi ameliyatı oldum ve akabinde pandemide evlendim. 63 kiloya çıktım ve çeşitli diyetler sporlar yapsam da 50 leri göremedim. Resmen kilom yerleşti. Dolabımda 34 36 beden kıyafetlerim. Hiçbiri olmuyor. Kilo olarak çok fark yok gibi görünse de (57-63) görselde çok fark var. Boyum da kısa olduğu için hiç kilo kaldırmıyor. Bel oyuntum yok oldu kocaman bir göbeğim var yeni evliyiz diye herkes görünce hayırlı olsun diyor hamile değilim demek zorunda kalıyorum psikolojim bozuldu. Ameliyatın etkisi olduğunu düşünüyorum. 38 beden bile zor oluyor pantolanlarda. Bu görüntümle gelinlik giymek çok içimde yara oldu. Şimdi bu sefer yeniden azmimi topladım. Birden bir şey beklemeyeceğim sadece istikrarla if uygulayacağım dönüşümleri de buradan paylaşmayı düşünüyorum. İnşallah yeniden kendimi güzel ve kendim gibi hissedeceğim günler gelecek Çünkü bu şekilde çocuk düşünürsek bir daha geri dönüşü olmaz gibi geliyor. Hadi bakalım herkes tartıda istediği kiloyu görene kadar durmak yok
Telafi edersin sen nasıl olsaİyi akşamlar
Yatıya misafirler var if bozuldu
Sabah çeyrek ekmek domates peynirli sandviç
Ara sütlü filtre kahve
Akşam fazla oldu 5-6 nugget,2 kaşık pilav,3 mücver,1 dilim sütlü irmik tatlısı
İyimiş bu arada birsuru kişiydik burada seninle benden başka menü paylaşan kalmadı ne oldu ki birden böyleBugün aç olduğumu unuttum valla
Pazara gittim zeytin peynirin tadına baktım aslında baya yedim
Eve gelince hemen iki yumurta haşladım yannına roka koydum yedim. 12.30da
Akşama salata ve nohut ayran var. 6da yerim
Ben de paylaşıyorum ama gerçekten çok az kişi kaldık.İyimiş bu arada birsuru kişiydik burada seninle benden başka menü paylaşan kalmadı ne oldu ki birden böyle
Ya evet pardonBen de paylaşıyorum ama gerçekten çok az kişi kaldık.
Baskül gününü Cumartesi mi yapsakPazar malum herkeste kaçıyorBugün pazar kahvaltısı deyip susuyorum ben
Bana uyar hâtta daha iyi olurBaskül gününü Cumartesi mi yapsakPazar malum herkeste kaçıyor
Evet çok iyi fikir bence deBaskül gününü Cumartesi mi yapsakPazar malum herkeste kaçıyor