- 8 Mayıs 2012
- 634
- 312
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.581
TebriklerUmay- 1 haftada 2.800 cok ciddi eksi benimle-bizimle paylaşırmısın neler yaptın(spor, yemek, ödem atıcı çay vs.)
Muzun üstüne azıcık fıstık ezmesi sürünce de hem çok doyurucu hem tatlı krizine birebir oluyor09,30 da az küp peynirli patates kızartması peynir zeytin domates salata
15,00 yoğurtlu kıymalı kabak 1 tabak
aralarda kahve - bitki çayı (yeşil çay ve kiraz sapı ) - çay - 4 hurma - 10 adet çiğ fındık
3 lt su ile günü kapadım
regli olduğum için tatlı isteğimi hurma ile kapamaya çalıştım..
Ben severim yulaf lapasini aslında nasıl birşey uyguladığınız acabaSelamlar hanımlar ben bu hafta sürekli yulaf lapası yediğim için menü yazmıyorum harfiyen uyuyorum bakalım vaad ettiği 5 kiloyu verebilecek miyimhiç sanmıyorum ama
Öğle yarım su bardağı yulafı yarım su bardağı süt ile pişiriyoruz ve içine yarım muz ezip karıştırıyoruz muzun kalan yarısını üstüne kesiyoruz ve avuç içi kadar kuru üzüm veya taze üzüm ekliyoruz. Akşama da 2 baget tavuk veya 150 gr tavuk göğüs ızgara yanında yağsız salataBen severim yulaf lapasini aslında nasıl birşey uyguladığınız acaba
Teşekkür ederimÖğle yarım su bardağı yulafı yarım su bardağı süt ile pişiriyoruz ve içine yarım muz ezip karıştırıyoruz muzun kalan yarısını üstüne kesiyoruz ve avuç içi kadar kuru üzüm veya taze üzüm ekliyoruz. Akşama da 2 baget tavuk veya 150 gr tavuk göğüs ızgara yanında yağsız salata
Bol su ve 1 saat yürüyüş