- 17 Mart 2016
- 533
- 645
- 48
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.421
Maşallah bol eksiler
Afiyet olsun canımKahvaltı iki dilim tam buğday ekmeğine beyaz peynirli tost
Arada bir kase supangle
Akşam yemeği hamsi tava salata yarım dilim ekmek
Spor yapabilmeniz ne güzel ben çoktandır yapamıyorumBu sabah 10 dk hitt cardio 8 dk abs workout yaptım. Bugün 3. Kez yaptım
İlk doğumdan sonra kilo verme sürecinde daha uzun süre yapıyordum ama şimdi iki çocukls evde anca bu kadar oluyor. Eğer anneme gidersem açık havada yürüyüş yapıyorum 1 saat eve gelince karın egzersizi yapıyorum
Bunlar daha doğruEki Görüntüle 2939968 iki tartı var artık hangisi olursa
Maşallah
bende seninle aynı durumdayım ve böyle olması sinirimi bozuyorKızlar 1 aydır yerimde sayıyorum 1 geri 1 ileri gidiyorum nerede yanlış yapıyorum anlamadım spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama kilomda azalma olmuyorBazen tek öğün besleniyorum bazen 2 öğün anlamadım tartıya yansımıyo bu
Artık pazartesi günü cnm inşaallah 56 görürsünIkra meyra canim dün tartı resmi paylasamadim. Bugün de böyle geldim
Yanlış yapma nedenin bir gün tek öğün ertesi gün iki öğün yapmak olabilir saririyordur vücut aralıklı oruçta diyorki ogunlerinizin saati ayni saat olsun yarım saat sarkabilir diyor yanlışın bu olabilirKızlar 1 aydır yerimde sayıyorum 1 geri 1 ileri gidiyorum nerede yanlış yapıyorum anlamadım spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama kilomda azalma olmuyorBazen tek öğün besleniyorum bazen 2 öğün anlamadım tartıya yansımıyo bu
Instada aralikli.oruc.ile.sağlik sayfası var postlarini incele mutlakaKızlar 1 aydır yerimde sayıyorum 1 geri 1 ileri gidiyorum nerede yanlış yapıyorum anlamadım spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama kilomda azalma olmuyorBazen tek öğün besleniyorum bazen 2 öğün anlamadım tartıya yansımıyo bu
Siz sürekli kendi tartinizla tartiliyorsaniz ona inanın eczane tartilari güvenilir değil kaç kişi tartiliyor gunde kimbilir sabit tarti onemliSabah eczanede tartıldım tuvalete çıkmamıştım 70 kilo tartışıyor kendi trtım 71.500 tarttı sabah.
Benim bakülüm niye fazla tartıypr ya hevesimi kırıyor
Hevesinin kirilmamasi için tek tartıda tartil eczanede 74 ciksaydin sevineceksin burdan pay biç bozuk olma olasılığı yüksek bir tarti yüzünden canını sıkma ben hicbiryerde tartilmiyorum bu yüzdenSabah eczanede tartıldım tuvalete çıkmamıştım 70 kilo tartışıyor kendi trtım 71.500 tarttı sabah.
Benim bakülüm niye fazla tartıypr ya hevesimi kırıyor
Dün misafirlikte tartıldım 70.200 tarttı. Bugün eczane 70 tarttı. Ama kendi tartım fszla tartıyor 71.50 tarttı bu sbbahh. O yüzden kendi tartıma inanmak istemiyorumHevesinin kirilmamasi için tek tartıda tartil eczanede 74 ciksaydin sevineceksin burdan pay biç bozuk olma olasılığı yüksek bir tarti yüzünden canını sıkma ben hicbiryerde tartilmiyorum bu yüzden
Böyle hergun farklı yerlerde tartilmaya devam edersen üzgünüm hevesin hep kırılacak motivasyon düşecek buda kilo almana neden olucak bunu düzelt cnm biran önceDün misafirlikte tartıldım 70.200 tarttı. Bugün eczane 70 tarttı. Ama kendi tartım fszla tartıyor 71.50 tarttı bu sbbahh. O yüzden kendi tartıma inanmak istemiyorum73le başlamıştım