- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.441
Yeni baskül alın a101 de yağ analizli aprilla 75 TL çok uygunSabah eczanede tartıldım tuvalete çıkmamıştım 70 kilo tartışıyor kendi trtım 71.500 tarttı sabah.
Benim bakülüm niye fazla tartıypr ya hevesimi kırıyor
Şey yapın 5 litre su alın tartın doğrumu ölçüyor kontrol edinDün misafirlikte tartıldım 70.200 tarttı. Bugün eczane 70 tarttı. Ama kendi tartım fszla tartıyor 71.50 tarttı bu sbbahh. O yüzden kendi tartıma inanmak istemiyorum73le başlamıştım
Herkes erken saat paylaşsa sende beklemezsin. Bir saat koyalım hastalık vs ciddi durumlar olmadığı sürece herkes o saati aşmadan paylaşsın. Sanada kolaylık.olsun.Dün bir kaç kişi baskül paylasmadi listeden çıkarıyorum üzgünüm
Aslında dün konuna yazacaktım ama kortizon deyip korkutmak istemedim ama madem yaptılar tuzu da tamamen kesmek gerekiyor.Kızlar dün kan vermiştim bugün sonuç çıktı insülin direnci oluşmasına ramak kalmış dedi doktor. Sınır 100 benim sonuç 95
İlk doğumdan sonra çok kolay kilo vermiştim. Bu sefer defalarca kez denememe rağmen diyete başlayamadım yemeden duramadım. En son iki hafta önce aralıklı oruca başlayınca duruldum biraz. Bu sefrr de bu kadar yürüyüşe ce sağlıklı beslenmeye çok yavaş verdiğimi farkettim ama herkes ikinci doğumdan sonra zor veriliyor deyince üstüne düşmedim.
Doktorr kilo vermen şart dedi. Az sık ye dedi ama yapamam bunu. Ağzıma bşr şeey koyduğum an durduramıyorum kendimi. Benim için en iyisi aralıklı oruç.
3 ay sonra tekrar kontrol var. Arada yaptığım kaçamakları da yapmam artık. Meyve de yemem. Yediğim iki tane üzümdü onu da yemem
Ürtiker yüzünden yumurta fındık fıstığa da ara vermek zorundayım
Kortizonlu iğne oldum bugün regl berbat offf şiştikçe şişerim artık. Aman bugün moralim bozuk
Gecmis olsun canim saglikli yasiyoruz intagram grubunu takip et istersen ne hastalar ilaçlar ı bıraktılar hem aralıklı oruç hem lowcarb.yontemi ile birde dr. rengin borekci takip ermeni öneririm.Kızlar dün kan vermiştim bugün sonuç çıktı insülin direnci oluşmasına ramak kalmış dedi doktor. Sınır 100 benim sonuç 95
İlk doğumdan sonra çok kolay kilo vermiştim. Bu sefer defalarca kez denememe rağmen diyete başlayamadım yemeden duramadım. En son iki hafta önce aralıklı oruca başlayınca duruldum biraz. Bu sefrr de bu kadar yürüyüşe ce sağlıklı beslenmeye çok yavaş verdiğimi farkettim ama herkes ikinci doğumdan sonra zor veriliyor deyince üstüne düşmedim.
Doktorr kilo vermen şart dedi. Az sık ye dedi ama yapamam bunu. Ağzıma bşr şeey koyduğum an durduramıyorum kendimi. Benim için en iyisi aralıklı oruç.
3 ay sonra tekrar kontrol var. Arada yaptığım kaçamakları da yapmam artık. Meyve de yemem. Yediğim iki tane üzümdü onu da yemem
Kortizonlu iğne oldum bugün regl berbat offf şiştikçe şişerim artık. Aman bugün moralim bozuk
18:00 kadar cnm ilk sayfada yazılıHerkes erken saat paylaşsa sende beklemezsin. Bir saat koyalım hastalık vs ciddi durumlar olmadığı sürece herkes o saati aşmadan paylaşsın. Sanada kolaylık.olsun.
2-3 kare bitter çikolata yanında kahve missİmdaaatt kızlar tarçınlı süt dışında tatlı krizini kesen birşey var mı yahuregl oldum rüyamda bile profiterol yapıp yiyordum kendimi sütlü tarçınlı kahveye boğdum olmuyor olmuyor
Kızlar dün kan vermiştim bugün sonuç çıktı insülin direnci oluşmasına ramak kalmış dedi doktor. Sınır 100 benim sonuç 95
Hurma ya da incir içine cevizİmdaaatt kızlar tarçınlı süt dışında tatlı krizini kesen birşey var mı yahuregl oldum rüyamda bile profiterol yapıp yiyordum kendimi sütlü tarçınlı kahveye boğdum olmuyor olmuyor
Mazeretsiz bildirmeye nı beklemeyelim o halde canim 1. De fazla heyecanlanmasin18:00 kadar cnm ilk sayfada yazılı
Tebrik ediyorum darısı basimaVuhuuu
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.Bu hafta reglim bakalım ne olacak
Ikra meyra ellerine sağlık
Tuzu kesmem gerektiğini söylemediler. Bu akşamki Yemeklerime koymayım o zaman. Alerjikmiş benim de bünyem yumurta ve yer fıstığı çok tükettim şimdilik onları kesiyorum.Aslında dün konuna yazacaktım ama kortizon deyip korkutmak istemedim ama madem yaptılar tuzu da tamamen kesmek gerekiyor.
Bende de egzama olmuştu ne dr lar gezdim yap kortizon ver kremi yolladılar. Tuzu kesmeme rağmen şişmiştim. Sonunda bir dr kollarıma çeşitli alerjenler verip test yaptı hâtta intolerans testi de yaptırdım ve bir sürü şeye alerjim çıktı. Tam 1 sene çok sıkı perhiz yapmıştım. Perhizden sonra geçti gitti. İmkânın varsa alerji testlerini yaptır canım.
Çok sağol hepsine bakıcamGecmis olsun canim saglikli yasiyoruz intagram grubunu takip et istersen ne hastalar ilaçlar ı bıraktılar hem aralıklı oruç hem lowcarb.yontemi ile birde dr. rengin borekci takip ermeni öneririm.
Geçmiş olsun cnm insülin direnci uzun açlıkla kıranlar çok üzülme karbonhidratti azaltın
Var ya canım akşam üstü saat 6 ya kadar diye biliyorumHerkes erken saat paylaşsa sende beklemezsin. Bir saat koyalım hastalık vs ciddi durumlar olmadığı sürece herkes o saati aşmadan paylaşsın. Sanada kolaylık.olsun.
Tabi seni bilirsin ama ben olsam oruç saati dışında olunca yerdim abartmadan çayın kahvenin yanına biraz yerdimİmdaaatt kızlar tarçınlı süt dışında tatlı krizini kesen birşey var mı yahuregl oldum rüyamda bile profiterol yapıp yiyordum kendimi sütlü tarçınlı kahveye boğdum olmuyor olmuyor