İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
🙈🙈

Eklentiler

• IMG_20211025_144818.jpg
    IMG_20211025_144818.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 33
2 çocukla maalesef bu kadar oluyor. Usd başladığımda spor yapamam sanirim. Eve gel yemek yap çocuklara bak uyu😣
Yaş aralığı nasil çocuklarının? Benimkiler 5.5 yas var aralarında. Küçüğün dışı çıkıyor birde brne hastayım eşim ameliyat oldu düzen bozuldu. Üzerine direksiyon dersi başladı hic boslugum yok😣
Oğlum 2 yaşında kızım 5 aylık. Bugün attım arabaya ikisini de dışarda 1 saat yürüyüş yaptım. Her gün yapmaya çalışırım böyle. İnşallah kilo verebilirim. Tartıya göre doğru düzgün ilerleme yok :KK43:

Saat 12 başlangıç bir haşlanmış yumurta, bir dilim ekmek, 5 zeytin, 14:00 2 küçük mandalina bir elma, 15:00türk kahve bir kare çikolata, 16:50 4 tane sigara böreği 18:30 kelle paça çorba bir kase 3 fındık lahmacun kapanış.

Kahvaltı 10.00
2 yumurtalı omlet
1 dilim salam
1 kk peynir
1 dilim ekmek

Ara
1 mandalina
1 küçük dilim kek
1 TK tahin

Akşam 17.30
3 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
4 yazık etli patates

Iyi aksamlar kizlar bugun menu bildirmek istemiyorum diyet cizgisinin dişinda beslendim yarindan itibaren devam artik. Yarin da insallah spor yapacağım

Al benden de o kadar... Ama yarın aynen diyete devam...
Esimin ameliyati ,sonrasinda diyetli beslenmesi oglanin dis huysuzlugu benim bunun uzerine sinuzit olmam vr hic yogun degilmisim gb birde direksiyon kursuna baslamam artik birikti de birikti en sonunfa bugun stresten yemek yedim. Oglum biraz normale donse yetecek koca gun 1 saat uyudu yarımşar saatlik 2 gündüz uykusu. Gecede uyumadi ciglik cigliga uyaniyor. Direksiyon kursu icin komsuya biraktim oglumu annem hastalandi bakamazdim bende bu durumda sabah simit almis eşim yedim oglende farkli seyler yedim.yarin indallah nr yapip edip leslie yapacagim 🙇‍♂️

Esimin ameliyati ,sonrasinda diyetli beslenmesi oglanin dis huysuzlugu benim bunun uzerine sinuzit olmam vr hic yogun degilmisim gb birde direksiyon kursuna baslamam artik birikti de birikti en sonunfa bugun stresten yemek yedim. Oglum biraz normale donse yetecek koca gun 1 saat uyudu yarımşar saatlik 2 gündüz uykusu. Gecede uyumadi ciglik cigliga uyaniyor. Direksiyon kursu icin komsuya biraktim oglumu annem hastalandi bakamazdim bende bu durumda sabah simit almis eşim yedim oglende farkli seyler yedim.yarin indallah nr yapip edip leslie yapacagim 🙇‍♂️
Çok çok geçmiş olsun...Allah kolaylık versin ne diyeyim çocuk sahibi olmadığım için ne çektiğinizi bilemiyorum ama uykusuzluk çok stres yapan birşey e stres de yedirir yani. Direksiyon dersindeki zamanı kendine özel bir an gibi geçir keyfini çıkar bence.
Ben spor yapamıyorum dr kesin konuştu ama eskiden Leslie yapardım bende çok faydasını görmüştüm

Çok çok geçmiş olsun...Allah kolaylık versin ne diyeyim çocuk sahibi olmadığım için ne çektiğinizi bilemiyorum ama uykusuzluk çok stres yapan birşey e stres de yedirir yani. Direksiyon dersindeki zamanı kendine özel bir an gibi geçir keyfini çıkar bence.
Ben spor yapamıyorum dr kesin konuştu ama eskiden Leslie yapardım bende çok faydasını görmüştüm
Aynen su hayatta ilk defa kendim icin birsey yapiyorum Allahin izniyle tam anlamiyla ogrenip cikacagim yola.hep tembelliktrn ertliyordum. Bayani ozgurlestiren birseymis kimseye bagli olmadan istedigin vakitte evden cikabiliyor olmak. Bekarken yapmalıymışım cocuklar olunca zor oluyornus.
Esim her turlu sporun sevdalisi , ayda bir ya da 2 kezde tekneyle balik tutmaya gider.bizde haftasonları kizimla evde bekleriz. En son edirne kirkpinar yagli guresleri icin acele ettirdi disardan apar topar eve geldik. Ne kizim parka girip eglenebildi ne ben alisveris yapabildim uzuntuyle donduk eve.

Esimin ameliyati ,sonrasinda diyetli beslenmesi oglanin dis huysuzlugu benim bunugn uzerine sinuzit olmam vr hic yogun degilmisim gb birde direksiyon kursuna baslamam artik birikti de birikti en sonunfa bugun stresten yemek yedim. Oglum biraz normale donse yetecek koca gun 1 saat uyudu yarımşar saatlik 2 gündüz uykusu. Gecede uyumadi ciglik cigliga uyaniyor. Direksiyon kursu icin komsuya biraktim oglumu annem hastalandi bakamazdim bende bu durumda sabah simit almis eşim yedim oglende farkli seyler yedim.yarin indallah nr yapip edip leslie yapacagim 🙇‍♂️

X